1 Haziran 2026 Pazartesi

23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ, SUNAY AKIN VE ALİ ALTAY`I MERSİNLİLERLE BULUŞTURUYOR


Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen sanatçılar Sunay Akın ile Ali Altay`ı Mersinlilerle buluşturacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu yılki etkinliklerimizle hem zaferimizi anmak hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz. Sanatın gücüyle buluşarak, Sunay Akın ve Ali Altay gibi kıymetli sanatçılarımızın katılımıyla bu anlamlı günü kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

 

Tarih : 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:42   Okunma : 362

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sevilen sanatçılar Sunay Akın ile Ali Altay`ı Mersinlilerle buluşturacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu yılki etkinliklerimizle hem zaferimizi anmak hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz. Sanatın gücüyle buluşarak, Sunay Akın ve Ali Altay gibi kıymetli sanatçılarımızın katılımıyla bu anlamlı günü kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı Sunay Akın`ın “Yüz Yüze” adlı gösterisi ve Ali Altay konseriyle kutlayacak. 31 Ağustos Perşembe günü saat 19.00`da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi`nde yapılacak kutlama programında sevilen sanatçılar Sunay Akın ve Ali Altay, Mersinlilerle bir araya gelecek.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kutlama programına ilişkin şunları söyledi:

“Millet olarak bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandığımız, tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı bir kez daha coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk milletinin azim ve kararlılığının en güzel örneklerinden biri olan, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordumuz, 30 Ağustos 1922`de Dumlupınar Meydan Muharebesi`nde zaferle sonuçlanan büyük bir mücadele verdi. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık aşkını ve kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği bir dönüm noktasıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı coşkuyla kutlarken, millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın, milli değerlerimize sahip çıkmanın ve vatan sevgisinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Türk milleti olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de her türlü zorluğun üstesinden gelecek güce ve iradeye sahibiz. Bu duygularla ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızı kıymetli sanatçılarımız Sunay Akın ve Ali Altay`ın katılımıyla düzenleyeceğimiz kutlama programına bekliyoruz.” 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA