20 Nisan 2026 Pazartesi

11:30   ’ZEHIR GÖNDERDINIZ, KARARı SIZ VERIN!’ GIRESUNLU ESMA TEYZE’NIN MADEN İSYANı KEŞFET’I SALLADı!   10:20   ÇIFTÇININ ÇıĞLıĞı: ’BANKALAR ARTıK ORTAĞıMıZ OLDU!’ NIĞDE’DE ÜRETICI ÇıKMAZDA   09:51   MERSIN’DE KENDI İŞININ PATRONU OLMAK İSTEYENLER BURAYA! MERCEK ILE HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR   18:30   TRUMP’TAN İRAN’A HÜRMÜZ BOĞAZı MUHTıRASı! ’BIZE ŞANTAJ YAPAMAZLAR’   18:10   MADEN İŞÇILERI ANKARA KAPıSıNDA: ’BU DÜZEN KARA DÜZEN!’ CHP’LI KARASU’DAN SERT TEPKI   18:01   SIYASETIN GÜNDEMINE BOMBA GIBI DÜŞEN ’BÜYÜKELÇI’ ÇıKıŞı: FATIH ERBAKAN’DAN ÇOK SERT ’NOTA’ ÇAĞRıSı!   17:52   TARSUS’UN BIN YıLLıK LEZZET SıRLARı KAYıT ALTıNDA! SOFRALARıN VAZGEÇILMEZIYDI, ŞIMDI GELECEĞE MIRAS KALıYOR   16:40   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı ZEHIR ZEMBEREK AÇıKLAMA: ’İHALE BILE YAPMADı, NEYLE SUÇLAYACAKSıNıZ?’   16:09   MEB ÖNÜNDE TARIHI YÜRÜYÜŞ: "OKULLAR HAPISHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLEMEZ!" BAKAN TEKIN’E SERT İSTIFA ÇAĞRıSı   14:24   TÜRKIYE’NIN MART AYı KARNESI AÇıKLANDı: GAZETECILIK ’SUÇ’ SAYıLDı, ERIŞIM ENGELLERI REKOR KıRDı!   11:12   TÜRKIYE’DE BORÇ KRIZI ALARM VERIYOR: HER HANEYE BIR İCRA DOSYASı Mı DÜŞÜYOR?   09:10   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA DEV DALGA: 6 YENI TUTUKLAMA! TUTUKLU SAYıSı 8’E YÜKSELDI   02:30   ATAŞEHIR BELEDIYESI’NDE ŞAFAK OPERASYONU: ONURSAL ADıGÜZEL VE 18 KIŞI GÖZALTıNDA!   01:20   OKULLARDA SILAHLı ŞIDDET ALARMı! CHP’LI KARASU’DAN MEB ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: ’ÇOCUKLAR ARTıK GÜVENDE DEĞIL!’   01:19   KULLANıLMAYAN EVLER İÇIN KATı ATıK BEDELI ÖDENMEYECEK: İŞTE MECLIS’TEN ÇıKAN KRITIK KARARLAR!   16:19   İRAN: HÜRMÜZ BOĞAZı TICARI GEMILERE AÇıLDı   16:18   ZEYNEL EMRE: "MILLI EĞITIM BAKANı TOPLUMU KUTUPLAŞTıRMAK YERINE OKULLARDAKI BU ŞIDDET OLAYLARıNA EĞILMELIDIR"   16:17   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: "AYSER ÇALıK ORTAOKULU’NUN TÜM ÖĞRENCI VE PERSONELININ EĞITIM-ÖĞRETIM FAALIYETLERINE ŞEHIT TEBERNUŞ ÖZLER ORTAOKULU BINASıNDA DEVAM ETMESINE KARAR VERILMIŞTIR"   14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"  
 
     
   

MEZİTLİ`DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI BAŞLADI


Mezitli`de her yıl düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası ‘Gelecek Enerjini Koru` sloganıyla dolu dolu başladı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik Haftası; bisiklet sürme etkinliğiyle başladı.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 12:57   Okunma : 591

Mezitli`de her yıl düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası ‘Gelecek Enerjini Koru` sloganıyla dolu dolu başladı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik Haftası; bisiklet sürme etkinliğiyle başladı.

Mezitli Belediyesi`nin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri ‘Gelecek Enerjini Koru` sloganıyla başladı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik Haftası, bisiklet sürme etkinliği ile başladı.

OFİS ÇALIŞANLARI İÇİN MASA BAŞI EGZERSİZLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Galatasaray Meydanı`ndan Down Kafe`ye kadar pedal çevirdi. Her gün çeşitli etkinliklerin gerçekleşeceği programın ikinci günü olan 17 Eylül`de ise Sokak Dans Etkinliği düzenlendi. Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı`nda yapılan etkinlikte Latin dansları ve çocuk hiphop gösterileri düzenlendi. Belediye personellerinde dahil olduğu 18 Eylül ‘Asansörsüz Gün` olarak ilan edildi. Yine aynı gün sabah erken saatlerde Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde Zumba gösterisi yapıldı. Öte yandan gün boyu ‘Ofis Çalışanları İçin Masa Başı Egzersizleri Eğitimi` verildi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan etkinlik programı; 23 Eylül Cumartesi günü sahil temizliği ile son bulacak.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI HAREKETE GEÇEREK ETKİNLİKLERİMİZE KATILMASINI İSTİYORUM”

Hareket etmenin, spor yapmanın son derece sağlıklı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğunu düşünürken, sağlıklı bir yaşamı nasıl sürdürebilir bunun üzerine duruyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz kurslar ve çeşitli etkinliklerle bunu çok iyi bir şekilde sağladığımızı düşünüyoruz. Toplumumuz maalesef çok az hareket ediyor, bisiklet sürmek yerine toplu taşıma ve benzeri araçları kullanıyorlar. Bende çoğu kez bisiklet sürüyor, sahilde yürüyüş yaparak vatandaşlarımızı teşvik etmek istiyorum. Ayrıca her yıl düzenlediğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası`nı bu yılda dolu dolu geçireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı harekete geçerek etkinliklerimize katılmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA