29 Nisan 2026 Çarşamba

11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”   14:47   DIYARBAKıR’DA KADıN CINAYETLERINE KARŞı YÜRÜYEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI: HER ŞÜPHELI ÖLÜM, HER FAILI MEÇHUL DOSYA TITIZLIKLE ARAŞTıRıLMALı   14:45   "AZIZ İHSAN AKTAŞ SUÇ ÖRGÜTÜ" DAVASı... ADıYAMAN BELEDIYESI BAŞKANı TUTDERE’NIN AVUKATı ŞEYHO SAYA: "ARTıK ADıYAMAN HALKı DA MAĞDUR EDILMEKTEDIR"   14:40   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "NE BRÜKSEL BIZE GELDIĞIMIZ YERI GÖSTEREBILIR, NE AVRUPA BÜROKRASISI TÜRKIYE’YE YÜRÜYECEĞI YOLU TARIF EDEBILIR"   14:28   YENIŞEHIR’DE KUŞAKLAR KORTTA BULUŞTU   11:40   MEZITLI’NIN SAHADAKI GÜCÜ İKIYE KATLANDı! BAŞKAN TUNCER MÜJDEYI ANKARA’DAN VERDI  
 
     
   

VAHAP SEÇER, ‘GAZİLER GÜNÜ` TÖRENLERİNE KATILDI


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘19 Eylül Gaziler Günü` dolayısıyla Mersin Valiliği tarafından düzenlenen törenlere katıldı. Başkan Seçer, kent protokolü ile birlikte, Cumhuriyet Meydanı`ndaki çelenk sunma töreninin ardından dernek ziyaretleri yaptı ve son olarak da öğle yemeğinde gazilerle buluştu.

 

Tarih : 19 Eylül 2023 Salı 16:43   Okunma : 408

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘19 Eylül Gaziler Günü` dolayısıyla Mersin Valiliği tarafından düzenlenen törenlere katıldı. Başkan Seçer, kent protokolü ile birlikte, Cumhuriyet Meydanı`ndaki çelenk sunma töreninin ardından dernek ziyaretleri yaptı ve son olarak da öğle yemeğinde gazilerle buluştu.

Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Talat Dinçer Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, kent protokolü, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin Valiliği, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi tarafından Atatürk Anıtı`na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkan Yardımcısı Kemal Gülbeyaz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Tören, bir öğrencinin şiir okuması ile sona erdi.

GAZİLER GÜNÜ`NDE DERNEKLER ZİYARET EDİLDİ

Protokol üyeleri daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesi`ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Fatih Tuncer ve dernek üyeleri ile bir araya geldiler. Kent protokolü daha sonrasında ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanlığı ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı`nı ziyaret ederek; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ve üyeler, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanı Halil Kur ve üyeler ile bir araya gelerek, burada düzenlenen törende gazilerle buluştular.

KENT PROTOKOLÜ ÖĞLE YEMEĞİNDE GAZİLERLE BULUŞTU

Program, Mersin Valiliği tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekle devam etti. Yemeğe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat eşi Nuran Fırat, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, kent protokolü, gaziler ve aileleri ile şehit aileleri katıldı.

Yemekte, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan bir konuşma yaptı. Yemeğin ardından Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından okunan dua ile yemek programı sona erdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA