21 Şubat 2026 Cumartesi

10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 50 BIN ÇOCUĞA SANAT DOKUNUŞU! ‘BISKÜVI ADAM’ SAHNESI KAHKAHAYA BOĞDU   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: “ADAYıMıZ İÇERIDE DE OLSA EKREM İMAMOĞLU; FATURAYı RECEP TAYYIP ERDOĞAN ÖDEMEDEN YENI İSIM ÇıKMAZ”   01:59   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN BEYOĞLU’NDA İFTAR SÜRPRIZI: KAYACıK AILESININ SOFRASıNA KONUK OLDU   01:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KOCAELI ÇAĞRıSı: “HAKKıMıZı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”   01:57   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ERDEMLI’DE 13 İLÇELIK RAMAZAN BULUŞMASıNı BAŞLATTı: BINLER AYNı SOFRADA, TEK YÜREK   23:56   CHP’DEN ABDULVAHAP GÖÇER’E KESIN İHRAÇ   23:55   ALI MAHIR BAŞARıR VE AHMET SERKAN TUNCER MEZITLI’DE SAHAYA İNDI: SEL BÖLGESINDE KRITIK MESAJLAR   23:54   YAYLAKONAKLıLAR BIR ARADA: MERSIN ADıYAMAN YAYLAKONAK BALYAN DERNEĞI’NE ANLAMLı ZIYARET   17:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ÇEVREYI KORUMANıN PARTISI OLMAZ   17:44   ÇEŞME BELEDIYE BAŞKANı LÂL DENIZLI IFADESININ ARDıNDAN SERBEST BıRAKıLDı   16:30   ERKAN BAŞ’TAN GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLANMASıNA TEPKI: "ALICAN ULUDAĞ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL, ATATÜRK BÜSTÜNÜ KORUYAN ADANALı GENÇLERLE GÖRÜŞTÜ... ÖZEL: "İZLERKEN GÖZYAŞLARıMı TUTAMADıM"   14:28   ARZU ÇERKEZOĞLU: "EMEKLI BAYRAM IKRAMIYESI EN AZ 17 BIN 519 TL OLMALı"   14:26   BASıN MESLEK ÖRGÜTLERI ÇAĞLAYAN’DA AÇıKLAMA YAPTı: GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN DAHA FAZLA VAKIT GEÇIRILMEDEN DERHAL SERBEST BıRAKıLMASıNı TALEP EDIYORUZ   13:25   ALI MAHIR BAŞARıR: "EMEKLIMIZI DE MEMLEKETIMIZI DE BU SEFALETTEN HEP BERABER KURTARACAĞıZ, AZ KALDı"   13:23   CHP’LI DINÇER: KADıNLARıN YAŞAM HAKKı KORUNAMıYORSA, HUKUK DEVLETI AĞıR YARA ALMıŞ DEMEKTIR   12:32   PTT’DE “SÜRGÜN” KRIZI: HABER-SEN’DEN SERT TEPKI   10:02   SAMSUNSPOR’DAN AVRUPA’DA ALTıN DEĞERINDE ZAFER! DEPLASMANDA SHKENDIJA’Yı TEK GOLLE DEVIRDI   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SILIFKE’DE ALARMı ERKEN VERDI: 85 BIN LEPISTESLE SIVRISINEĞE DOĞAL FREN!   01:32   MÜZENIN SESSIZLIĞINDE EVRENSEL EZGILER: MERSIN DOB’DAN KÜLTÜREL MIRASLA BÜTÜNLEŞEN PRESTIJ KONSERLERI  
 
     
   

CHP GRUP BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, SİLİVRİ CEZAEVİNDEKİ TUTUKLU İSİMLERİ ZİYARET ETTİ: "FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"


CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Can Atalay, Merdan Yanardağ, Tayfun Kahraman, Osman Kavala ve Ali Hakan Altınay`ı ziyaret etti. Özel, geçen hafta açıkladığı tutum belgesi doğrultusunda bu cezaevi ziyaretini yaptığını aktararak, “Kendilerinin kıymetli fikirlerini aldık ve bundan sonraki süreçle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Her biriyle bundan sonraki dönemde özgürlükte kucaklaşmayı ümit ediyorum” dedi.

 

Tarih : 20 Eylül 2023 Çarşamba 15:52   Okunma : 302

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Can Atalay, Merdan Yanardağ, Tayfun Kahraman, Osman Kavala ve Ali Hakan Altınay`ı ziyaret etti. Özel, geçen hafta açıkladığı tutum belgesi doğrultusunda bu cezaevi ziyaretini yaptığını aktararak, “Kendilerinin kıymetli fikirlerini aldık ve bundan sonraki süreçle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Her biriyle bundan sonraki dönemde özgürlükte kucaklaşmayı ümit ediyorum” dedi.

Kurultayda CHP Genel Başkanlığına aday olacağını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bugün Silivri Cezaevinde Can Atalay, Merdan Yanardağ, Tayfun Kahraman, Osman Kavala ve Ali Hakan Altınay`ı ziyaret etti. Cezaevi çıkışında açıklama yapan Özel, Kavala`nın 2 bin 280 gündür tutuklu olduğunu ve AİHM`nin kararına rağmen Anayasa Mahkemesi`nin Kavala başvurusunu karara bağlamadığına dikkat çekti. Özel, Gezi davası tutuklularının sağlıklarının iyi olduğunu aktararak, “Morallerinin yerinde olduğunu ancak hem aileleri, küçük çocukları açısından uzayan bu Yargıtay sürecinin son derece ızdırap verici olduğunun altını çizmek isterim. Her ne kadar kendileri bu süreci metanet ve sabırla takip ediyor olsalar da küçük çocuklarının, ailelerinin ve yaşlı anne ve babalarının buraya ziyaretleri noktasında yaşananlar açısından bakıldığında da bütün vatandaşlarımızın ortak talebi bir an önce Yargıtay sürecinin olumlu yönde tamamlanması. Hep birlikte Gezi davası ile ilgili hukuk ve adalet bekliyoruz” dedi.

YANARDAĞ DURUŞMASI 5 EKİM`DE

Özel, gazeteci Yanardağ ile ilgili de “3 ayı geçkin bir süredir tutuklu. Tutuklandığı gün de ifade etmiştik. Yani kes, kopyala, yapıştır ile birisini tutuklamak mümkün değil. Merdan Yanardağ terör örgütü, terör örgütü ele başını savunduğu gibi bir iddia, yani kimlere yapışır üstüne bilmiyoruz ama Merdan Yanardağ`a böyle bir şeyin yapışmayacağını bütün Türkiye biliyor” diye konuştu. Yanardağ`ın ilk duruşmasının 5 Ekim`de yapılacağını belirten Özel, “Duruşmada Yanardağ ceza alsa bile yatarı kalmamış durumda iddia edilen suçla ilgili. Burada geçirdiği her dakika Merdan Yanardağ açısından özgürlüğünden çalınmış dakika ve saatler, günler olarak yaşanıyor” diye vurguladı.

"FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Özel, geçen hafta açıkladığı tutum belgesi doğrultusunda bugünkü cezaevi ziyaretini yaptığını aktararak, “Kendilerinin kıymetli fikirlerini aldık ve bundan sonraki süreçle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Her biriyle bundan sonraki dönemde özgürlükte kucaklaşmayı ümit ediyorum. Herhangi birisinin içeride tutulmasının utanç vesilesi olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti`nin hukuk tarihine, siyasi tarihine kara lekelerle yazıldığını ifade etmek isterim” dedi.

Özel, basın mensuplarının sorusunu da yanıtladı. Özel, tutuklu isimlerin Özel`in genel başkan adaylığına destek verip vermediği yönündeki soruya “Cezaevi şartlarında, cezaevi mahremiyetine yakışır, çok dostça paylaşımlarımız oldu ama onların durumu gereğince bunu benim burada ifade etmem doğru olmaz” yanıtını verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA