16 Mart 2026 Pazartesi

14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI  
 
     
   

MALTEPE`DE KADINA ŞİDDETE KARŞI 24 SAAT KULAÇ... ALİ KILIÇ: "İREM HOCAMIZ ÇOK ÖNEMLİ BİR REKORUN ALTINA İMZA ATTI"


Maltepeli sporcu İrem Sönmez, Maltepe Belediyesi`nce kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte 24 saat aralıksız yüzdü. Bir rekora da imza atan Sönmez`i karşılayan Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “İrem hocamız 24 saattir Maltepe sahilde aralıksız yüzerek hem şiddete hem de kadın şiddetine karşı bir duyarlılık uyandırmak amacıyla çok önemli bir rekorun altına imza attı. Rekor diyorum, çünkü ilk defa Türkiye`de 24 saat aralıksız olarak yüzen tek sporcumuz İrem hocamızı bir kere daha kutluyorum” dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 12:49   Okunma : 524

Maltepeli sporcu İrem Sönmez, Maltepe Belediyesi`nce kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte 24 saat aralıksız yüzdü. Bir rekora da imza atan Sönmez`i karşılayan Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “İrem hocamız 24 saattir Maltepe sahilde aralıksız yüzerek hem şiddete hem de kadın şiddetine karşı bir duyarlılık uyandırmak amacıyla çok önemli bir rekorun altına imza attı. Rekor diyorum, çünkü ilk defa Türkiye`de 24 saat aralıksız olarak yüzen tek sporcumuz İrem hocamızı bir kere daha kutluyorum” dedi.

Maltepe Belediyesi, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla “Kadına Şiddete Meydan Okuyoruz” sloganıyla 24 saat süren bir etkinliğe imza attı. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü`nce düzenlenen etkinlikte 39 yaşındaki Maltepeli sporcu İrem Sönmez, 24 saat aralıksız yüzdü. Sönmez`e etkinliği başlamadan önce “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” pankartı taşıyan vatandaşlar ve yakınları da destek verdi. Sönmez, İdealtepe mendirek iç kısmından denizde 500 metre gidip 500 metre dönüş sağladı. Etkinlikte sporcuya doktor, ambulans ve cankurtaranlar eşlik etti.

SÖNMEZ: "KADINA ŞİDDETE MEYDAN OKUYORUM"

Aktif olarak dokuz yıldır ferdi sporcu olduğunu belirten İrem Sönmez, “Bugün burada sadece kadınlara karşı değil şiddetin her türlüsüne karşı durmak için Maltepe Belediyesi`nin destekleriyle tam 24 saat aralıksız yüzerek şiddete karşı meydan okudum. Maltepe Belediyesi`ne destekleri için teşekkür ederim” dedi.

KILIÇ: "KADINA ŞİDDETE SON VERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Etkinliğin tamamlanmasının ardından sporcuyu karşılayıp tebrik eden Belediye Başkanı Ali Kılıç ise “Ülkemizde her gün yeni bir şiddet olayıyla karşı karşıya kalıyoruz. Maltepeli sporcumuz İrem hocamız tam 24 saattir Maltepe sahilde aralıksız yüzerek hem şiddete, hem de kadın şiddetine karşı bir duyarlılık uyandırmak amacıyla çok önemli bir rekorun altına imza attı. Rekor diyorum, çünkü ilk defa Türkiye`de 24 saat aralıksız olarak yüzen tek sporcumuz İrem hocamızı bir kere daha kutluyorum” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA