29 Ekim 2025 Çarşamba

19:51   CUMHURIYET, TÜRK MILLETININ ŞAHSIYETIDIR: DR. LEVENT UYSAL’DAN 29 EKIM MESAJı   14:26   MERSINLI ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   14:25   CHP’LI KıŞ: “BIR ASıR ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE, BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR”   14:23   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   14:21   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN COŞKULU CUMHURIYET KONSERI   14:19   BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   10:13   MERSIN’DE MEME KANSERINE KARŞı BILINÇLI ADıM: EMEKLI EVLERINDE HAYAT KURTARAN EĞITIM   16:28   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı KAPSAMıNDA GERÇEKLEŞTIRILECEK SEFO KONSERINE DAVET   16:25   TOROSLAR’DA CUMHURIYET DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTI   16:21   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   16:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MEME KANSERI FARKıNDALıĞıNA DIKKAT ÇEKTI   11:16   EĞITIMDE SıCAK DESTEK: MERSIN’DE 3 BIN ÖĞRENCIYE HEM KURS HEM ÖĞLE YEMEĞI   22:30   ESKIŞEHIR’DE ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “CASUS ARAYACAKSAN, HAIN ARAYACAKSAN ONLARDA ARA”    19:40   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:20   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:23   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:12   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”   10:07   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU  
 
     
   

CHP ANKARA İL KONGRESİ... SEMRA DİNÇER: 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE NASIL BİR TARİH YAZDIYSAK, NASIL BİR ZAFERLE ÇIKTIYSAK, 2024 YILINDA CHP AYNI ZAFERLE ÇIKACAK


CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, CHP Ankara İl Kongresi`nde; "Dışarıdan baskılarla partimizi yıpratmak isteyenler var. Bu yıpratmalara karşı biz, o 100 yıllık çınar ağacı olarak, bir yaprağımızı bile dalından koparmadan yolumuza devam edeceğiz. 2019 yılında yerel seçimlerde nasıl bir tarih yazdıysak, nasıl bir zaferle çıktıysak, 2024 yılında CHP aynı zaferle çıkacak. Çünkü bizim boynumuzda 25 milyon seçmenin vebali var. Biz bu vebal için dimdik ayakta durmak zorundayız" dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 13:58   Okunma : 478

Haber: GÜRKAN DEMİRTAŞ - Kamera: ÜNAL AYDIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, CHP Ankara İl Kongresi`nde; "Dışarıdan baskılarla partimizi yıpratmak isteyenler var. Bu yıpratmalara karşı biz, o 100 yıllık çınar ağacı olarak, bir yaprağımızı bile dalından koparmadan yolumuza devam edeceğiz. 2019 yılında yerel seçimlerde nasıl bir tarih yazdıysak, nasıl bir zaferle çıktıysak, 2024 yılında CHP aynı zaferle çıkacak. Çünkü bizim boynumuzda 25 milyon seçmenin vebali var. Biz bu vebal için dimdik ayakta durmak zorundayız" dedi.

CHP Ankara İl Olağan Kongresi, bugün Atatürk Spor Salonu`nda yapılıyor. Kongre`de söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer şöyle konuştu:

"Divan başkanımız yaptığı bir konuşma yaptığı sırada dedi ki, `100 yıllık partiler dünyada nadir partilerdir.` Biz de böyle bir partinin üyesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Evet, bu ülkede köylünün umudu biziz. Emeklinin umudu biziz. Evine ekmek götürmeye çalışan işçinin umudu biziz. Bunu Mayıs ayındaki seçimlerde gösterdiler. Sevgili arkadaşlar, dışarıdan baskılarla partimizi yıpratmak isteyenler var. Bu yıpratmalara karşı biz, o 100 yıllık çınar ağacı olarak, bir yaprağımızı bile dalından koparmadan yolumuza devam edeceğiz. 2019 yılında yerel seçimlerde nasıl bir tarih yazdıysak, nasıl bir zaferle çıktıysak, 2024 yılında CHP aynı zaferle çıkacak. Çünkü bizim boynumuzda 25 milyon seçmenin vebali var. Biz bu vebal için dimdik ayakta durmak zorundayız. Bugün kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kongreler sadece parti organlarını seçmek için değil, birtakım muhasebelerimizi yapmak için de bu kongreleri gerçekleştiriyoruz. İlla ki eleştirilerimizi yapacağız, yanlışlarımızı konuşacağız, doğrularımızı nasıl bulacağımızı ortak akılla hep beraber bulacağız ama sonunda bu salondan hep birlikte iktidar olmak için, daha nice yüzyıllarda CHP`yi yaşatmak için, hep birlikte hepimiz bir nefer olarak çıkacağız.

Biraz evvel il başkanımız sahneye yöneticileri çıkarttı. 3,5 yıldır bu yöneticilerin verdiği emeğe teşekkür ediyoruz. Bugün de farklı yöneticiler seçilecek. Bir yarış olacak. Bu yarışa katılacak bütün adaylarımıza başarılar diliyoruz. Bu yarışın yoldaşlık nezaketinde geçmesini temenni ediyorum. 38`nci Olağan Kongre`mizin Ankara`ya hayırlı olmasını dilerken, 2024 seçiminde mevcut belediye başkanlıklarımıza Etimesgut`u, Mamak`ı, Gölbaşı`nı, Keçiören`i ve Pursaklar`ı da katacağımıza iddia ediyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA