16 Mart 2026 Pazartesi

14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI  
 
     
   

BAHÇELİ: “SOYLU, ÜSTLENDİĞİ BAKANLIK SORUMLULUĞUNU LAYIKIYLA YERİNE GETİRMİŞ BİR DEVLET VE SİYASET İNSANIDIR”


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır. Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 25 Eylül 2023 Pazartesi 13:44   Okunma : 318

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır. Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır” açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bahçeli`nin açıklaması şöyle:

“Televizyon ekranlarında sabitleşmiş, hatta sabit ve sefil görüşleriyle temayüz etmiş bir avuç sözde uzman, yorumcu, gazeteci ve kerameti kendinden menkul yorumcu her gün toplumsal bünyeye nefret ve nifak aşısı yapmaktadır. Gerçekleri yansıtmayan, hayatın ve siyasetin akışıyla bağdaşmayan iddia, ifade ve tehlikeli isnatlar huzur ve güvenliğimizi tehdit eden bir boyut kazanmıştır.

“HER MESELEYİ ANBEAN ÇARPITIP SİYASİLEŞTİREN BU HAYASIZLAR ASLINDA ZİLLET İTTİFAKININ HİZMETKARLIĞINA SOYUNAN GÖREVLİ PROVOKATÖRLERDİR”

Bu kategoride yerini alarak zehir ve zillet servisi yapanlar, üstelik husumet odağı haline gelmiş olanlar hiçbir araştırmaya gerek duymadan, hiçbir ahlaki ve insani kaygı taşımadan itibar cellatlığını meslek edinmişler, milli birlik ve dayanışma ruhunu tehlikeli ölçüde tahribe başlamışlardır. Gündeme yansıyan her meseleyi anbean çarpıtıp siyasileştiren bu hayasızlar aslında zillet ittifakının hizmetkarlığına soyunan görevli provokatörlerdir.

“SAYIN SOYLU 2016 YILINDAN 2023 YILINA KADAR ÜSTLENDİĞİ BAKANLIK SORUMLULUĞUNU LAYIKIYLA YERİNE GETİRMİŞ BİR DEVLET VE SİYASET İNSANIDIR”

Özellikle bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır. Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır.

Böylesi bir vasfa haiz olması münasebetiyle, kaldı ki terörle mücadelede üstün başarılara imza atması vesilesiyle muarız cephede birikip de kuyruk acısı olanların şedit ve şekavet tonu ağır saldırılarına maruz kalmaktadır. FETÖ, PKK ve gayri meşru çevrelerle derin bağ ve bağlantıları tevsik veya teyit edilmiş köksüzlerin Sayın Soylu`yu orantısız ve onursuz suçlamaları geçmişte ne kadar doğru işlerin yapıldığını aynısıyla belgelemiştir.

“ADİL, HUKUKİ VE HAKKANİYETLİ BİR MUAMELE DEĞİLDİR

Hakkında pek çok iddianın bulunduğu bir şahsa karşı icra edilen operasyonun hitamında Sayın Soylu`nun sözde irtibat ve illiyeti bahanesiyle töhmet altında bırakılması, sürekli tahrik ve taciz cenderesinde tutulması hem şerefli bir davranış olmayıp hem de adil, hukuki ve hakkaniyetli bir muamele değildir.

“BUNLARIN BİLDİKLERİ HER NEYSE CUMHURİYET SAVCILARININ ÖĞRENMESİ, GEREĞİNİ YAPMALARI HUKUK DEVLETİ İLKESİNİN KAÇINILMAZ BİR İCABIDIR.”

Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde zillet ittifakının paydaşlarını akıllarınca parlatmaya, öne çıkarmaya, tahkim ve taltif etmeye azmetmiş işbirlikçi ve işportacı gazeteci ve yorumcuların demokrasi ve insan onuruna ileri derecede kast ettikleri her türlü izahtan da varestededir. Bunların bildikleri her neyse Cumhuriyet Savcılarının öğrenmesi, gereğini yapmaları hukuk devleti ilkesinin kaçınılmaz bir icabıdır.

Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş`ı bayraklaştırıp nevzuhur hak talebi için milli ve manevi tüm değerlerle ters düşen güdümlü kişilerin Sayın Soylu`yu hiçbir alakasının olmadığı yasa dışı ilişki ağlarında devamlı gösterme çabası müfteriliğin daniskası, müptezelliğin de düpedüz şahikasıdır.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VEFANIN VE SİYASİ AHLAKIN BİR GEREĞİ OLARAK SAYIN SÜLEYMAN SOYLU`NUN SONUNA KADAR ARKASINDADIR”

Bilmeyenler için tekrar ifade etmeliyim ki, Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu`nun sonuna kadar arkasındadır.

Fitnecilerin bir hesabı varsa Allah`ın da bir hesabı vardır. Millete hizmeti siyasetinin temeli yapan hiç kimse sahipsiz ve yalnız olmayacaktır. Türk milleti kimin helal süt içtiğini, kimlerin haram ve hıyanet içinde debelenip durduğunu yüksek ferasetiyle tefrik ve tefsir etmektedir.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA