25 Haziran 2025 Çarşamba

16:05   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   14:10   TOROSLAR’DA DAHA TEMIZ VE YEŞIL BIR ÇEVRE İÇIN YOĞUN MESAI   13:45   DIJITAL ÇAĞ, GEÇMIŞI BUGÜNE TAŞıDı.   13:35   ÇYDD’NIN KıZLARı, İŞKAD VE SEMA SOYKAN’A ÇIÇEKLERLE TEŞEKKÜR ETTI   13:29   HÜSEYIN KıŞ, EKONOMIDE ÇARPıCı GERÇEKLERE DIKKAT ÇEKTI   13:20   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞINE SıKı TAKIP   11:20   BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEKLERI ÜRETIME BEREKET, YETIŞTIRICILERE CAN SUYU OLUYOR   11:10   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI, 5 AY SONRA TBMM’DE GRUP TOPLANTıSıNDA   09:35   İRAN MEDYASı, TAHRAN’ıN SABAH SAATLERINDE İSRAIL’E DÖRT DALGA HALINDE FıRLATTıĞı FÜZE SALDıRıSıNıN ARDıNDAN, İSRAIL ILE ATEŞKESIN BAŞLADıĞıNı ILAN ETTI   09:24   ERDEMLI EMEKLI EVI ÜYELERI MERCAN BILIM MERKEZI’NI GEZDI   12:22   BAIN & COMPANY TÜRKIYE’DEN 500 MILYAR DOLARLıK ENERJI DÖNÜŞÜM FıRSATı   12:17   DıŞ KAYNAKLı SATıŞTA TALEP PATLAMASı: DIJITALLEŞME HıZ KAZANıRKEN, İNSAN TEMASı HALA EN KRITIK UNSUR   12:12   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI’ GEÇMIŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDIYOR    12:08   CHP’LI KıŞ :BORÇ BATAĞı DERINLEŞIYOR FAIZ, İCRA, BATıK KREDI REKORDA   12:04    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KAPADOKYA GEZISI   11:59   AHBİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: İHRACAT HACMINDE EN GÜÇLÜ İVMELENMEYI CEZAYIR, BELÇIKA VE FILISTIN’DE YAKALADıK   11:55   KÜLTÜR PARK MERSINLILERIN NEFES ALMA NOKTASı   11:17   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER: "RTÜK’ÜN YAPTıRıM KARARLARıNıN YÜZDE 51’I DANıŞTAY’DAN VIZE ALAMıYOR"   09:10   CHP TEKIRDAĞ’DA MEYDAN OKUDU: “ADAYıMı BıRAK, SANDıĞı GETIR”   09:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 19 BIN TON TıBBI ATıĞı BERTARAF ETTI  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ GRUP VE İSTASYON SAYISINI 35` ÇIKARDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, son 4,5 yıl içerisinde gerek personel gerekse de araç ve ekipman konusunda kendisini yeniledi. 2019 yılından bu yana filoya 20 adet tam donanımlı itfaiye aracı ekleyerek araç sayısını 124`e, il genelindeki grup ve istasyon sayısını ise 35`e çıkartan itfaiye teşkilatında 569 deneyimli personel görev yapıyor.

 

Tarih : 29 Eylül 2023 Cuma 09:46   Okunma : 595

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, son 4,5 yıl içerisinde gerek personel gerekse de araç ve ekipman konusunda kendisini yeniledi. 2019 yılından bu yana filoya 20 adet tam donanımlı itfaiye aracı ekleyerek araç sayısını 124`e, il genelindeki grup ve istasyon sayısını ise 35`e çıkartan itfaiye teşkilatında 569 deneyimli personel görev yapıyor.

İnsanların can ve mal güvenliğini ilgilendirdiği için en önemli birimlerin başında itfaiyenin geldiğini vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İtfaiye teşkilatımız son 4,5 yıl içinde verilen eğitim ve tatbikatlar neticesinde kendini geliştirerek, yangına müdahale ve arama kurtarma faaliyetlerinde önemli başarılara imza atmıştır. Kentimizde meydana gelen olayların yanı sıra, Türkiye`nin farklı bölgelerinde son yıllarda gerçekleşen orman yangını, su taşkını, deprem gibi birçok afette de bölge dışına çıkarak, ellerinden gelen katkıyı yapmış bir teşkilattır” dedi.

SEÇER: “İYİ YETİŞMİŞ PERSONEL VE TEKNOLOJİK EKİPMANLARLA İTFAİYEMİZİ DONATIYORUZ”

İtfaiye Teşkilatı`nda gerek personel alımı, gerekse de ekipman ve araç alımı konusunda çok titiz davrandıklarını belirten Başkan Seçer, “2019 yılından bu yana filoya 20 adet tam donanımlı itfaiye aracı ekleyerek araç sayısını 124`e, il genelindeki grup ve istasyon sayısını ise 35`e çıkardık. Yine son 4,5 yıl içinde su altı ve su üstü arama kurtarma amirliği ile köpekli arama kurtarma amirliğini de faaliyete geçirdik” diye konuştu.

İtfaiye Teşkilatı`nda, profesyonel personelin görev yapmasını amaçladıklarını kaydeden Başkan Seçer, “Bu amaçla Türkiye çapında bir eğitim merkezi olan Ata Eğitim Merkezi`ni hayata geçirdik. Burada kendi personelimizi eğiteceğimiz gibi, kamu ve özel sektör personeline de yangın konusunda ya da afetle mücadele konusunda eğitimler ve seminerler vereceğiz” dedi.

Şu anda İtfaiye Teşkilatı`nda 569 personelin görev yaptığını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Son yaptığımız memur alımlarında, herkesin de içine sinen bir sınav ve alım yöntemiyle 100 personelimizi teşkilatımıza kattık. Bakanlıktan, 50 kadro daha çıkmasını sağladık ve önümüzdeki günlerde 50 itfaiye personelimizi daha teşkilatımıza dahil edeceğiz. Biz istiyoruz ki, bu işe en uygun insan kaynağı ile çalışalım. Belediyemizi toplum karşısında en iyi şekilde temsil edecek, iyi yetişmiş insan kaynağıyla itfaiyemizin donatılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA