11 Kasım 2025 Salı

15:16   237 GÜN SONRA İBB IDDIANAMESININ HAZıR OLDUĞU AÇıKLANDı   13:34   PERIHAN KOCA: TAPETEN MENSUCAT IŞÇILERININ CANıNDAN OLMASı IÇIN BILINÇLI BIR ŞEKILDE UĞRAŞıLıYOR   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASININ TEMELI OLAN HALK IRADESININ BIR TESCILI OLAN SEÇILMIŞLERIN, GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLMALARıNı DOĞRU BULMUYORUZ"   13:26   BEYAZ SARAY’DA TRUMP – ŞARA ZIRVESI...    13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, VELI-ÖĞRENCI-ÖĞRETMEN İLIŞKISINI GÜÇLENDIRIYOR   20:18   VAHAP SEÇER BAŞKANLıĞıNDA MESKİ GENEL KURULU: 8 MADDELIK GÜNDEM KOMISYONA HAVALE EDILDI   19:58   ELEKTRIKLI OTOBÜSLER, FESTIVAL RÜZGARı VE DEMOKRASI MESAJı: MERSIN MECLISI KASıM AYıNDA DOLU DIZGIN   15:24   MERSIN’DE ATATÜRK’E SAYGı: BAŞKAN SEÇER’DEN ANLAMLı KATıLıM   14:55   MERSIN, SATRANÇTA DÜNYA SAHNESINE ÇıKTı: 19 ÜLKE, 406 SPORCU, 905 BIN TL ÖDÜL   14:45   AYM ÜYESI KENAN YAŞAR’DAN HUKUK LITERATÜRÜNE YENI KAVRAM: “MOZAIKLEŞMIŞ ANAYASA İHLALI”   14:20   TARSUS’TA ATATÜRK’E SESSIZ SAYGı: CUMHURIYET MEYDANı’NDA 87. YıL ANMASı   14:08   TOROSLAR’DA 10 KASıM: ATATÜRK’E SONSUZ MINNETLE   15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”  
 
     
   

CHP ADANA İL KONGRESİ... DİVAN BAŞKANI BARIŞ BEKTAŞ: “KOLEKTİF BİR SORUMLULUĞU ÜZERİMİZE ALIP SAĞLIKLI BİR SÜREÇLE YEREL SEÇİMLERE ULAŞACAĞIZ”


Adana il Kongresi`nde divan başkanı olarak seçilen CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş; “İlk kez bu dönem partimize bırakın üye olmayı oy verdiği dahi şüpheli siyasete meraklı akademisyenlerin, bir takım yazarların medya eliyle partimizin süreçlerine müdahale etmeye çalıştıklarını görüyoruz. Biz 100 yıllık teamülleri, uygulamaları olan bir partinin neferleriyiz. Yerel seçimlerden önce hızla toparlanacağız. Hızla dahil edilmeye çalışıldığımız bu linç kültürüne reddederek, kolektif bir sorumluluğu üzerimize alıp süreçlerimizi yönetecek ve sağlıklı bir süreçle yerel seçimlere ulaşacağız” dedi.

 

Tarih : 7 Ekim 2023 Cumartesi 13:09   Okunma : 590

Kamera: DURSUN ALKAYA

Adana il Kongresi`nde divan başkanı olarak seçilen CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş; “İlk kez bu dönem partimize bırakın üye olmayı oy verdiği dahi şüpheli siyasete meraklı akademisyenlerin, bir takım yazarların medya eliyle partimizin süreçlerine müdahale etmeye çalıştıklarını görüyoruz. Biz 100 yıllık teamülleri, uygulamaları olan bir partinin neferleriyiz. Yerel seçimlerden önce hızla toparlanacağız. Hızla dahil edilmeye çalışıldığımız bu linç kültürüne reddederek, kolektif bir sorumluluğu üzerimize alıp süreçlerimizi yönetecek ve sağlıklı bir süreçle yerel seçimlere ulaşacağız” dedi.

CHP Adana İl Kongresi bugün toplandı. Kongre Divan Başkanı, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş seçildi. Bektaş, konuşmasında şunları söyledi:

KOLEKTİF BİR SORUMLULUĞU ÜZERİMİZE ALIP SAĞLIKLI BİR SÜREÇLE YEREL SEÇİMLERE ULAŞACAĞIZ”

Parti olarak 100. yılımızda zor zamanlardan geçiyoruz ama ciddi bir alt yapımız, şanlı bir tarihimiz var. İnsanların belki de atladığı şey bu. İlk kez bu dönem partimize bırakın üye olmayı oy verdiği dahi şüpheli siyasete meraklı akademisyenlerin, bir takım yazarların medya eliyle partimizin süreçlerine müdahale etmeye çalıştıklarını görüyoruz. Onların atladıkları bir şey var, biz hukuk bürolarında yazılmış dilekçelerle, İçişleri Bakanlığına verilmiş dilekçelerle kurulmuş bir parti değiliz. Biz savaş meydanlarında kurulmuş, kökleri Kuvay-ı Milliye`ye dayanan bir geleneğin partisiyiz. Biz 100 yıllık teamülleri, uygulamaları olan bir partinin neferleriyiz. Yerel seçimlerden önce hızla toparlanacağız. Hızla dahil edilmeye çalışıldığımız bu linç kültürüne reddederek, kolektif bir sorumluluğu üzerimize alıp süreçlerimizi yönetecek ve sağlıklı bir süreçle yerel seçimlere ulaşacağız.

CHP KÜLTÜRÜNDE GÖREVLER SONA ERİNCEYE KADAR ELEŞTİRİLERİMİZİ KURUMSAL İŞLEYİŞ İÇİNDE YAPACAĞIZ”

Mahkeme kadıya mülk değil, herkesin görevinin bir sonu var. CHP kültüründe görevler sona erinceye kadar eleştirilerimizi kurumsal işleyiş içinde yapacağız. Hiciv elbette ki geleneklerimizin bir parçası ama bunu asla linç kültürüne döndürmeyeceğiz. Burada seçilecek arkadaşlarımız da partimizin yüz, onuru olacak, onlara sahip çıkacağız. Kongre sürecinde de sizden istirhamım kişilik haklarına tecavüzden bireysel savunma yaratacak sataşmalardan uzak partimize katkı verici bir süreçle divanımızı yönetelim, biz bu anlayış içerisinde olacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA