24 Şubat 2026 Salı

22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"   16:32   DİSK’E BAĞLı DEV MADEN-SEN’DEN DIVRIĞI RAPORU: "’ZARAR’ GEREKÇESI GERÇEĞI YANSıTMıYOR; IŞÇILER IŞ BAŞı YAPSıN"   15:20   CHP AKDENIZ BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "HALKıN GÜNDEMI GEÇIM SıKıNTıSı, ÇÖZÜM SOSYAL BELEDIYECILIK"   15:01   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN YALOVA’DAKI SALDıRıYA TEPKI: "SOKAKLAR SALDıRGANLARA TERKEDILINCE DOĞAL SONUÇ BÖYLE SALDıRıLAR OLUYOR"   14:59   İRAN SÖZCÜSÜ RıZAI: "PERŞEMBE GÜNÜ BÖLGEDEKI AMERIKAN ASKERLERININ KADERINI BELIRLEYECEĞIZ, EVLERINE MI DÖNECEKLER YOKSA CEHENNEME MI GIDECEKLER"   14:59   CHP KADıN KOLLARı’NDAN 1 GÜNDE 6 KADıNıN ÖLDÜRÜLMESINE TEPKI: "SORUN YALNıZCA BIREYSEL SUÇLAR DEĞILDIR; 6284 SAYıLı YASANıN UYGULANMAMASıDıR"   14:58   İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN TANRıKULU: "AK PARTI, SEÇIMLE SONUÇ ALAMAYACAĞıNı GÖRDÜĞÜ IÇIN SÜRECI YARGı ELIYLE HUKUKA AYKıRı BIÇIMDE ŞEKILLENDIRMEYE ÇALıŞıYOR"   14:28   KıRATLı: “MERSIN’E HIZMETINIZ YOK, YAPıLANı ELEŞTIRMEYIN!”   12:46   İMAMOĞLU DESTEKÇILERINE "ADLIYE" KıSKACı: 17 YıL HAPIS İSTEMIYLE YARGıLANAN GENÇTEN TOKAT GIBI SAVUNMA!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR HAMLESI,GITAR, PIYANO, KEMAN VE BAĞLAMA.. MERSINLILER SANATLA BULUŞUYOR   10:16   DıŞ TICARETE YÖN VERENLER DERNEĞI BAŞKANı DR. HAKAN ÇıNAR’DAN KRITIK UYARı: “TÜRKIYE ÜRETIMI KAYBEDERSE, REKABET GÜCÜNÜ DE KAYBEDER”   10:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AKıN GÜRLEK’E MAL VARLıĞı RESTI: SÜRE DOLUYOR, GÖZLER YARıNKI GRUP TOPLANTıSıNDA   09:45   LEVENT UYSAL’DAN RAMAZAN’DA EKONOMI ÇıKARMASı: “2026 YOL HARITASıNı SEKTÖRLE BIRLIKTE YAZıYORUZ”  
 
     
   

CHP ANTALYA İL KONGRESİ... SEMRA DİNÇER: “2024 SEÇİMLERİNDE, NASIL 11 BÜYÜKŞEHRİ ALDIYSAK MANİSA`YI DA DENİZLİ`Yİ DE BURSA`YI BALIKESİR`İ DE ALACAĞIZ”


CHP`nin bugün yapılan Antalya İl Kongresi`nde divan başkanlığına seçilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, “Tarladaki çiftçinin umudu biziz, ayın sonunu nasıl getireceğim diye düşünen emeklinin umudu biziz. Umutsuzluğa yer yok, 25,5 milyonun umudu biziz ve biz bu umudu daha da büyütmek zorundayız. Biz 100 yıllık çınarız. Dışarıdan baskılar var, dışarıdan partimizi bölmek için bir takım çabalar var. Bu 100 yıllık çınardan bir tane yaprak bile düşüremeyecekler. 2024 seçimlerinde, nasıl 11 büyükşehri aldıysak Manisa`yı da Denizli`yi de Bursa`yı Balıkesir`i de alacağız” dedi.

 

Tarih : 8 Ekim 2023 Pazar 13:03   Okunma : 485

CHP`nin bugün yapılan Antalya İl Kongresi`nde divan başkanlığına seçilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, “Tarladaki çiftçinin umudu biziz, ayın sonunu nasıl getireceğim diye düşünen emeklinin umudu biziz. Umutsuzluğa yer yok, 25,5 milyonun umudu biziz ve biz bu umudu daha da büyütmek zorundayız. Biz 100 yıllık çınarız. Dışarıdan baskılar var, dışarıdan partimizi bölmek için bir takım çabalar var. Bu 100 yıllık çınardan bir tane yaprak bile düşüremeyecekler. 2024 seçimlerinde, nasıl 11 büyükşehri aldıysak Manisa`yı da Denizli`yi de Bursa`yı Balıkesir`i de alacağız” dedi.

CHP Antalya İl Kongresi başladı. Kongrede Divan Başkanlığı`na CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer seçildi. Dinçer, şunları söyledi:

“38. Olağan İl Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Hepimizin, partimizin, örgütümüzün yanlışlarının, doğrularının, eksikliklerinin ortaklaşa konuşulacağı, muhasebesinin yapılacağı ve bu muhasebenin sonunda da ortak yolu bulacağımız kongrelerdir.

Mayıs ayında önemli iki büyük seçim geçirdik. Umudumuz büyüktü iktidara çok yaklaştık ama kazanamadık. Kazanamadık ama kazanamamamızın birtakım sebepleri vardı. Başında devletin bütün imkanlarını kullanan bir iktidarla mücadele ettik, valisiyle, kaymakamıyla, hakimiyle her alanda devletin bütün imkanlarını kullanan bir iktidarla mücadele ettik. Çok da adaletli bir seçim geçirdiğimiz söylenemez. Yalanın, montajın, iftiraların havada uçuştuğu bir seçim geçirdik. Bütün bu olumsuzluklara, bütün bu imkansızlıklara, haksız rekabete karşı biz bu ülkede farklı ideolojileri olan, bizimle belki aynı duyguları paylaşmayan 25,5 milyon oyu aldık. 25,5 milyonun umudu olduk. Önümüzde bir yerel seçim var ve biz boynumuzda 25,5 milyonun yüküyle bir an evvel kongrelerimizi bitirip, kurultayımızı tamamlayıp sahalara çıkmanın ve mücadele etmenin zamanı olduğunu biliyoruz. 25,5 milyon seçmene umut olabildiysek bu umudu büyütmek de bizim görevimiz.

Tarladaki çiftçinin umudu biziz, ayın sonunu nasıl getireceğim diye düşünene emeklinin umudu biziz. Umutsuzluğa yer yok, 25,5 milyonun umudu biziz ve biz bu umudu daha da büyütmek zorundayız. Biz 100 yıllık çınarız. Dışarıdan baskılar var, dışarıdan partimizi bölmek için birtakım çabalar var. Bu 100 yıllık çınardan bir tane yaprak bile düşüremeyecekler. 20224 seçimlerinde, nasıl 11 büyükşehri aldıysak Manisa`yı da Denizli`yi de Bursa`yı Balıkesir`i de alacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA