16 Mart 2026 Pazartesi

13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!   14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR: "KENDİ GELECEĞİ İÇİN KİMİ MADDELERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ANAYASA ÇAĞRISI YAPMAK BEYHUDE BİR ÇAĞRIDIR, SAMİMİ DEĞİLDİR"


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın yeni anayasa çağrısıyla ilgili "Kendi geleceği için kimi maddeleri değiştirmek için anayasa çağrısı yapmak beyhude bir çağrıdır. Samimi değildir. Keşke samimi olsa. Kendisiyle ilgili bir dönem daha durayım, kendi durumumu biraz daha iyileştireyim bu tür yaklaşımlarla anayasa değiştirilmez. Milletin ihtiyacı var. Anayasa farklı görüşlerin ortak payda da buluşması demek. Ortak bir metin demek. İrade birliği demek. Millete rağmen sen anayasa yapamazsın. Millet anayasasını yapacaktır. Biz sokaklara çıkacağız ve bir kampanya başlatacağız; ‘Millet anayasasını yapacak...`Milletin görüşlerini alacağız” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 8 Ekim 2023 Pazar 13:23   Okunma : 404

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın yeni anayasa çağrısıyla ilgili "Kendi geleceği için kimi maddeleri değiştirmek için anayasa çağrısı yapmak beyhude bir çağrıdır. Samimi değildir. Keşke samimi olsa. Kendisiyle ilgili bir dönem daha durayım, kendi durumumu biraz daha iyileştireyim bu tür yaklaşımlarla anayasa değiştirilmez. Milletin ihtiyacı var. Anayasa farklı görüşlerin ortak payda da buluşması demek. Ortak bir metin demek. İrade birliği demek. Millete rağmen sen anayasa yapamazsın. Millet anayasasını yapacaktır. Biz sokaklara çıkacağız ve bir kampanya başlatacağız; ‘Millet anayasasını yapacak...`Milletin görüşlerini alacağız” açıklamasını yaptı.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, bugün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çayır, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin özetle şunları söyledi:

“40 yıldır darbe anayasasıyla bu ülke yönetiliyor. Hiç utanma yok mu bunun 22`si (yıl) sen de...Değiştir. ‘Parça parça` değiştirdim, nasıl değiştirdin? Kendine göre, menfaatine göre değiştirdin. Referanduma götürdün hepsini götürseydin bir bölümü değil. 10 tane, 20 tane madde yerine bütün maddeleri götürürdün. Niye götürmedin çünkü işine gelmedi. Anayasa değişmezdir. Bayrak. Asla ve asla iki bayrak olmaz, bir devlet olur, bir millet olur. Bunun dışında her şey değişebilir. Kendi geleceği için kimi maddeleri değiştirmek için anayasa çağrısı yapmak beyhude bir çağrıdır. Samimi değildir. Keşke samimi olsa. Kendisiyle ilgili bir dönem daha durayım, kendi durumumu biraz daha iyileştireyim bu tür yaklaşımlarla anayasa değiştirilmez. Milletin ihtiyacı var. Anayasa farklı görüşlerin ortak payda da buluşması demek. Ortak bir metin demek. İrade birliği demek. Millete rağmen sen anayasa yapamazsın. Millet anayasasını yapacaktır. Biz sokaklara çıkacağız ve bir kampanya başlatacağız; ‘Millet anayasasını yapacak...`Milletin görüşlerini alacağız.

Milletin çeşitliliğini anayasaya koyacakmış. Birileri akıl vermiş herhalde HDP ve PKK`ya ışık yakıyor destek almak için herhalde. Sözü dost doğru söyle. Millet duysun. Milletin çeşitliliği ne? Milletin farklılığı zenginliğimiz ama birlikte yaşama iradesi yok edilemez. Bu vatanın bekçileriyiz biz. Biz mazlumların sözcüsüyüz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA