16 Haziran 2025 Pazartesi

15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı    17:59   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR   09:04    ŞEHIR TIYATROSU PERDELERINI ERDEMLILI ÇOCUKLAR İÇIN AÇTı    06:07   TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELIKLERI IÇIN YAPıLAN SEÇIME ILIŞKIN KARAR RESMI GAZETE’DE   22:50   MISLI’DEN GALATASARAY’A MISLIYLE DESTEK   22:35   SEÇER: “SADECE TÜRKIYE DEĞIL, DÜNYA BIR SU STRESI YAŞıYOR”    22:25    TOROSLAR’DA YÖRÜK KÜLTÜRÜ YENIDEN AYAĞA KALKıYOR  
 
     
   

CHP MANİSA ÖRGÜTÜNDEN ÖZGÜR ÖZEL`E DESTEK: “TÜRKİYE DEĞİŞMELİDİR, ÖNCELİKLE CHP`DE BİR DEĞİŞİM GEREKLİDİR”


CHP Manisa milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları CHP Grup Başkanı Özgür Özel`in genel başkan adaylığını desteklediklerini açıkladı. CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, “Türkiye değişmelidir, öncelikle CHP`de bir değişim gereklidir. Özgür Özel`in bu değişimi gerçekleştireceğine ve bizi gururlandıracağına en ufak şüphemiz yoktur. Manisa`dan Özgür Özel`e destek için 20 kurultay delegemiz ve 2 milletvekilimizle birlikte imza kampanyası başlatıyoruz. Bu Manisa`dan yanacak olan ateş Türkiye`yi aydınlatacak bir ateştir” dedi.

 

Tarih : 11 Ekim 2023 Çarşamba 17:12   Okunma : 464

CHP Manisa milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları CHP Grup Başkanı Özgür Özel`in genel başkan adaylığını desteklediklerini açıkladı. CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, “Türkiye değişmelidir, öncelikle CHP`de bir değişim gereklidir. Özgür Özel`in bu değişimi gerçekleştireceğine ve bizi gururlandıracağına en ufak şüphemiz yoktur. Manisa`dan Özgür Özel`e destek için 20 kurultay delegemiz ve 2 milletvekilimizle birlikte imza kampanyası başlatıyoruz. Bu Manisa`dan yanacak olan ateş Türkiye`yi aydınlatacak bir ateştir” dedi.

CHP Manisa İl Başkanlığı`nda bugün bir araya gelen Manisa milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları CHP Grup Başkanı Özgür Özel`in genel başkan adaylığını desteklediklerini açıkladı. CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğluve Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Saruhan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve kurultay delegeleri bu toplantıya katıldı.

İl Başkanı Zeyrek, “15 Eylül günü Manisa`mızın değeri Özgür Özel adaylık açıklamasında bulundu. Özgür Özel Manisa`mızın temsil niteliğindeki en önemli değerlerindendir. Özgür Özel bizim için duruştur, onurdur. Özgür Özel, Türkiye için umuttur, değişimdir. 100 yıllık çınarımız olan CHP`miz bugüne kadar sekiz genel başkan çıkarmıştır ve dokuzuncusu 4-5 Kasım`daki kongre sürecinde belirlenecektir. Manisa olarak bir genel başkanın temsiliyetini sağlayabilme eşiğindeyiz” diye konuştu.

TÜRKİYE DEĞİŞMELİDİR, ÖNCELİKLE CHP`DE BİR DEĞİŞİM GEREKLİDİR”

Zeyrek sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye değişmelidir, öncelikle CHP`de bir değişim gereklidir. Özgür Özel`in bu değişimi gerçekleştireceğine ve bizi gururlandıracağına en ufak şüphemiz yoktur. Manisa`dan Özgür Özel`e destek için 20 kurultay delegemiz ve 2 milletvekilimizle birlikte imza kampanyası başlatıyoruz. Bu Manisa`dan yanacak olan ateş Türkiye`yi aydınlatacak bir ateştir. Manisa`nın ardından Özgür beye adaylığını ve desteğini açıklayacak iller açıklama yapacaklardır. Biz bunu Manisa`dan başlamak istedik. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum. Özgür Özel, Manisa`nın gururudur, Türkiye`nin de umudu olacaktır.”

YOLU YOLUMUZDUR, SONUNA KADAR ÖZGÜR ÖZEL`İN ARKASINDAYIZ”

Milletvekili Başevirgen, “Türkiye`nin umudu, Manisa`nın gururu Grup Başkanımız, genel başkan adayımız Özgür Özel`e destek olmak için toplandık. Söylediğini yapan genel başkan adayımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Yolu yolumuzdur, sonuna kadar Özgür Özel`in arkasındayız” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL`İN ÇIKTIĞI BU YOLCULUKTA ONUN ARKASINDAYIZ”

Milletvekili Bakırlıoğlu da “Ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü şartlar 38`inci kurultayımızı olağanüstü hale getirmiş durumda. Bir değişimin gerekli olduğunu uzun uzun gerekçeleriyle anlattık. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu şartlarda bu ülkenin değişmesi için CHP`nin değişime ihtiyacı olduğunu iddia ediyoruz. Bu değişim yolunda örgütümüzden biri, bugüne kadar aldığı her görevi layıkıyla yerine getirmiş Özgür Özel bir yolculuğa çıktı. Biz de Manisa örgütü olarak Özgür Özel`in çıktığı bu yolculukta onun arkasındayız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA