26 Haziran 2026 Cuma

16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"   15:14   DEM PARTILI ÇIÇEK, NATO ZIRVESI GÖZALTıLARıNı VE ÖNLEMLERINI BAKAN ÇIFTÇI’YE SORDU   11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN AKDENIZ ILÇESI MUHTARLARıNA ÖZEL PROGRAM   10:51   MERSIN KENT KONSEYI’NDE YENI DÖNEM   10:50   MESKİ YATıRıMLARı ULUSLARARASı HEYET TARAFıNDAN YERINDE INCELENDI   20:01   MERSIN’DE KRITIK YAZ ALARMı: ORMANLıK ALANLARA GIRIŞ YASAKLANDı, KADıNLAR HAREKETE GEÇTI!   18:48   A MILLI ERKEK VOLEYBOL TAKıMı, ÇIN’I 3-0 MAĞLUP ETTI   18:46   CHP GRUP BAŞKANVEKILI MURAT EMIR’DEN ERDOĞAN’ıN AÇıKLAMALARıNA TEPKI   18:44   CHP IL BAŞKANLARıNDAN GENEL MERKEZ’E: “GÖREVDEN ALMALARıNıZı, IHRAÇLARıNıZı TANıMıYORUZ”   18:42   NEW YORK’TA ZOHRAN MAMDANI’NIN DESTEKLEDIĞI SOL ADAYLAR ÖN SEÇIMI KAZANDı   15:38   CHP MALATYA’DA KAPı KRIZI: GENÇLIK KOLLARı "HAIN" YAZıLı DEV POSTER ASTı   15:37   CHP’DEN TEK CÜMLEYLE ISTIFA EDEN NIMET ÖZDEMIR, AK PARTI’YE KATıLDı   15:35   AHMET DAVUTOĞLU: "EĞER BIR YERE KENYA VE GÜNEY KORE DAVET EDILIYOR DA TÜRKIYE EDILMIYORSA VAH HALIMIZE"  
 
     
   

“KOŞAR ADIM LÖSEV” LÖSEV GÖNÜLLÜLERİNDEN “BİZ KOŞALIM, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR OKUSUN”


Koşar Adım LÖSEV Gönüllüleri, adımları ile Lösemili Çocuklar için umutsuzluğa karşı meydan okuyor. Her yıl heyecanı daha da artırarak Lösemili Çocukların Eğitim masrafları için koşan gönüllüler, sağlıklı yaşama dikkat çekerken Lösemili Çocukların eğitim masrafları için bağış toplayacak.

 

Tarih : 20 Ekim 2023 Cuma 23:30   Okunma : 2671

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın gönüllüleri maratonlarda farkındalık yaratmak ve Lösemili Çocuklara bağış toplamak için Koşar Adım LÖSEV Takımı oluşturdu. 

Gönüllüler bu yıl Tarsus’ta15’incisidüzenlenecek yarı maratonda,Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuklara umut olmak için koşacak. Her yıl farklı maratonlarda gönüllüler hem sağlıklı yaşama dikkat çekiyorhem de lösemi ve kanserle mücadele edenminiklerin hayatına dokunuyor.

Yaşıtları okullarda eğitim alıp spor ve sanatla buluşup sosyal ve kültürel anlamda gelişirken, Lösemi ve Kanser tedavisi gören minikler ise hastane odalarında, kapalı kapılar ardında hastalıkla mücadele ediyor.

LÖSEV, hiçbir çocuğun eğitim hakkından mahrum kalmaması için eğitim konusunda projeler üretiyor.  ‘Canım Kardeşim Ders Evleri’ projesiyle Türkiye’deki Lösemi ve Kanser ile mücadele eden ve eğitime ulaşamayan çocukları etütlerle desteklerken okul müfredatına uygun dersler veriyor. LSV Eğitim Kurumları ile de kolej statüsünde eğitimlerle dezavantajlı çocukları hayata hazırlıyor.

Maratona katılan gönüllüler, Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmenin, hayata kaldıkları yerden devam etmelerinde güç ve destek vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında Yer Alabilirsin

Türkiye’de düzenlenen birçok sportif organizasyonun içinde gönüllüleri ile yer alan LÖSEV, Türkiye’nin her noktasından tüm gönüllülerini 13. Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’nda koşucusu olmaya çağırıyor.  "Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilirsin" diyen LÖSEV, başvuru linkinden tüm katılımcıların kendi adıyla veya şirket olarak, online bağış kampanyaları başlatarak, lösemili çocukların eğitimlerine destek olabileceklerini duyurdu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA