23 Temmuz 2026 Perşembe

09:32   SIYASET DÜNYASıNDA DEPREM: ODUNPAZARı’NDA 22 MECLIS ÜYESI İSTIFA ETTI!   09:30   KÜRESEL ISıNMAYA KARŞı DEV HAMLE: MERSIN METAN GAZıNı ENERJIYE DÖNÜŞTÜRÜYOR!   08:37   HES DEVRINE SERT TEPKI: ’KAMU VARLıKLARı GÜNÜ KURTARMAK İÇIN SATıLAMAZ!’   16:57   ÇANKAYA BELEDIYESI BAŞKAN VEKILLIĞI’NE HALDUN GÜLER SEÇILDI   16:56   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ SERBEST BıRAKıLDı   15:39   KıLıÇDAROĞLU’NDAN YENI PARTIYE ILIŞKIN ILK DEĞERLENDIRME: “AYRıLANLAR HAKKıNDA OLUMSUZ YORUM YAPMAYACAĞıZ"   15:37   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, SIYASI PARTI TURUNU TAMAMLADıKTAN SONRA AÇıKLAMA YAPACAK   15:35   ADALET BAKANı GÜRLEK AÇıKLADı: ANKARA’DAKI HELIKOPTER KAZASıNDA PILOT EMEKLI ALBAY YAŞAMıNı YITIRDI   15:33   GÖREVDEN ALıNAN CHP AKSARAY İL BAŞKANı ÖZDEMIR PARTI BINASıNDAN AYRıLDı   13:25   ÖRSAN ÖYMEN ÖLÜMÜNÜN 39. YıLıNDA ANıLDı: "GERÇEĞIN PEŞINDEN GITMEYI GAZETECILIĞIN VAZGEÇILMEZ ILKESI OLARAK GÖRDÜ"   13:23   DERVIŞOĞLU’NDAN KURTULMUŞ’A: "AĞZıNA KADAR GAFLET DOLU BU DÜZENLEME FIKRINI, TÜRK MILLETININ MI, İMRALı’NıN Mı ONAYıNA SUNACAKSıNıZ?"   13:15   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI PARTI AÇıKLAMASı DÜNYA BASıNıNDA: MUHALEFET LIDERI, ERDOĞAN’A KARŞı YENI BIR PARTI KURACAK   13:12   "AHBAPLAR SUÇ ÖRGÜTÜ" SORUŞTURMASıNDA ECE ÜNER, FATIH PORTAKAL, FEYZA ALTUN, GÖKHAN ÖZOĞUZ VE ÖYKÜ SERTER’IN IFADELERINE BAŞVURULACAK   17:04   ÖZGÜR ÖZEL IL BAŞKANLARıYLA TOPLANDı: BUGÜN TÜRKIYE’DE BIR ‘YENI’ KURULUYOR   17:02   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ, “DEVLETI AŞAĞıLAMA” VE “HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA” SUÇLARıNDAN GÖZALTıNA ALıNDı   17:01   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN, NUMAN KURTULMUŞ ILE GÖRÜŞMEYE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:58   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI PARTI AÇıKLAMASıNıN ARDıNDAN CHP’DEN ILK ISTIFA MURAT BAKAN’DAN   16:56   SUAT KıLıÇ’TAN ÖZGÜR ÖZEL AÇıKLAMASı: “CHP’DE KALMAK IÇIN BÜYÜK MÜCADELE VERDILER AMA KıLıÇDAROĞLU YÖNETIMI ILE ANLAŞMAK MÜMKÜN OLMADı”   14:48   ÖZGÜR ÖZEL, CHP GRUP TOPLANTıSıNA GIRERKEN "HER SON BIR BAŞLANGıÇTıR" MESAJı VERDI   14:47   CHP’DEN EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNı DÜZENLEYEN KANUN TEKLIFINE ŞERH: "BU BIR ZAM DEĞILDIR"  
 
     
   

“KOŞAR ADIM LÖSEV” LÖSEV GÖNÜLLÜLERİNDEN “BİZ KOŞALIM, LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR OKUSUN”


Koşar Adım LÖSEV Gönüllüleri, adımları ile Lösemili Çocuklar için umutsuzluğa karşı meydan okuyor. Her yıl heyecanı daha da artırarak Lösemili Çocukların Eğitim masrafları için koşan gönüllüler, sağlıklı yaşama dikkat çekerken Lösemili Çocukların eğitim masrafları için bağış toplayacak.

 

Tarih : 20 Ekim 2023 Cuma 23:30   Okunma : 2720

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın gönüllüleri maratonlarda farkındalık yaratmak ve Lösemili Çocuklara bağış toplamak için Koşar Adım LÖSEV Takımı oluşturdu. 

Gönüllüler bu yıl Tarsus’ta15’incisidüzenlenecek yarı maratonda,Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuklara umut olmak için koşacak. Her yıl farklı maratonlarda gönüllüler hem sağlıklı yaşama dikkat çekiyorhem de lösemi ve kanserle mücadele edenminiklerin hayatına dokunuyor.

Yaşıtları okullarda eğitim alıp spor ve sanatla buluşup sosyal ve kültürel anlamda gelişirken, Lösemi ve Kanser tedavisi gören minikler ise hastane odalarında, kapalı kapılar ardında hastalıkla mücadele ediyor.

LÖSEV, hiçbir çocuğun eğitim hakkından mahrum kalmaması için eğitim konusunda projeler üretiyor.  ‘Canım Kardeşim Ders Evleri’ projesiyle Türkiye’deki Lösemi ve Kanser ile mücadele eden ve eğitime ulaşamayan çocukları etütlerle desteklerken okul müfredatına uygun dersler veriyor. LSV Eğitim Kurumları ile de kolej statüsünde eğitimlerle dezavantajlı çocukları hayata hazırlıyor.

Maratona katılan gönüllüler, Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmenin, hayata kaldıkları yerden devam etmelerinde güç ve destek vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında Yer Alabilirsin

Türkiye’de düzenlenen birçok sportif organizasyonun içinde gönüllüleri ile yer alan LÖSEV, Türkiye’nin her noktasından tüm gönüllülerini 13. Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’nda koşucusu olmaya çağırıyor.  "Sen de Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alabilirsin" diyen LÖSEV, başvuru linkinden tüm katılımcıların kendi adıyla veya şirket olarak, online bağış kampanyaları başlatarak, lösemili çocukların eğitimlerine destek olabileceklerini duyurdu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA