5 Aralık 2025 Cuma

15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”  
 
     
   

DOĞAN TANIŞ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


Mersin ili Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkan yardımcısı,CHP’li iş insanı Doğan Tanış, Akdeniz Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 18:19   Okunma : 1462

Mersin ili Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkan yardımcısı, CHP'li iş insanı Doğan Tanış, Akdeniz Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanlığına giden Doğan Tanış, Aday Adaylık başvurusunu ilçe başkanlığına iletti. Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde aday olmak için mücadele eden aday adaylarından biri olan Tanış, başvuru formunu teslim ettikten sonra şunları söyledi.

“Yaşanılır bir Akdeniz  için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında Belediye meclis üyesi Aday Adaylık formunu teslim etmiş bulunuyorum. Akdeniz’de eksiklikleri gidermek, vatandaşın derdini sorununu çözmek, eksik ve yanlış bulduğum gelişmeleri  meclise taşıyarak meclis önergeleri sunmak için aday adaylık başvurumu yaptım” dedi.

Doğan Tanış kimdir?

25 Şubat 1958'de Mersin Akdeniz Hamidiye Mahallesinde doğdu. Saadettin İlokulunda İlköğretimi tamamladı. 1978 yılında askerliğini yaptı. Askerden döndükten sonra baba mesleği olan minibüs işletmeciliğine devam etti. O dönem Şoförler ve Otobüsçüler Odası'nda yöneticilik yaptı. 

1998 yılında tarım ve hayvancılığa yöneldi. Uzun yıllar bu alanda çalışırken 2015 yılında Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nde yöneticilik yaptı. 2019 Ocak ayı itibariyle, 13 İlçede yöneticileri ve 4 ilçede şubeleri bulunan, Mersin İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde Başkan Yardımcısı görevine devam etmektedir.

70'li yıllarda ilk üyeliğini yaptığı, Cumhuriyet Halk Partisi'nde hem sokak örgütlenmesine katkı sundu hem de çeşitli dönemlerde il ve ilçe delegelikleri yaptı. 

2019 yılından itibaren birlik olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi ile hayvan ve yem projeleri üretip, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile çalıştı. 

"Akdeniz İlçesinde hala yoğun devam eden hayvancılığın temsilcileriyle ilişkilerimizi kullanarak, özellikle bu alanda partime önemli ve büyük katkılar sunacağıma inanıyorum. Ayrıca Mersin'in eski ve geniş bir ailesinin mensubu olarak, merkez mahallelerde yapacağım ekstra çalışmalarla partime yine önemli katkılar sunacağım."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA