1 Nisan 2026 Çarşamba

09:25   ABD’DE TARIHI KıRıLMA: 8 MILYON KIŞI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! BERNIE SANDERS’TAN "KRALLARA HAYıR" AÇıKLAMASı   09:03   ADANA’DA DENIZ ULAŞıMı DEVRIMI İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı: KARATAŞ VE YUMURTALıK’TAN KKTC’YE FERIBOT SEFERI TALEBI!   09:02   AYVAGEDIĞI’NDE İÇME SUYU HATTı YENILENDI! HEYELANıN İZLERI SILINDI, SULAR AKMAYA BAŞLADı   05:06   24 YıLLıK ZINCIR KıRıLDı, İMAMOĞLU’NDAN TARIHI MESAJ: "HEPIMIZE MORAL OLDUNUZ!"   05:03   24 YıLLıK HASRET BITTI, TÜRKIYE AYAKTA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MILLI TAKıM’A GURUR DOLU MESAJ   01:01   MERSIN’IN HUKUK ÇıNARı "AZIZ BABAM" İLE ÖLÜMSÜZLEŞTI: BARODA DUYGU DOLU BULUŞMA!   16:32   CHP’LI SENCER SOLAKOĞLU: "DÜNYADA HAYVAN ITHAL EDEN EN BÜYÜK IKINCI ÜLKE POZISYONUNA GELDIK"   16:30   GÖKÇE GÖKÇEN: 6 ŞUBAT DAVALARı SONUCUNDA NEREDEYSE HIÇ KIMSENIN CEZAEVINDE OLMADıĞı BIR YERE GELIYORUZ   16:28   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 5G TEKNOLOJISINI 2 SENE IÇINDE ÜLKEMIZIN HER KARıŞıNDA HIZMETE SUNACAĞıZ   16:02   MUSTAFA BOZBEY: "İÇIMIZ RAHAT, YARGıYA DA BURSA HALKıNA DA VEREMEYECEĞIMIZ BIR HESABıMıZ YOK"   16:01   ABD BAŞKANı TRUMP’TAN, BIRLEŞIK KRALLıK’A, HÜRMÜZ TEPKISI: "KENDI BAŞıNıZA SAVAŞMAYı ÖĞRENMEYE BAŞLAMANıZ GEREKECEK, ABD ARTıK SIZE YARDıM ETMEK IÇIN ORADA OLMAYACAK"   15:57   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: "İRAN SAVAŞıNı BARıŞ SÜRECININ EL FRENI YAPMAK POLITIK BASIRETSIZLIK OLUR"   15:56   MUSTAFA BOZBEY’IN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP BURSA İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: “TÜM BURSALıLARı KENDI IRADESINE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ”   09:43   KAVURUCU SıCAKLARA ’YEŞIL’ KALKAN: MERSIN’IN 13 İLÇESINDE DEV SEFERBERLIK BAŞLADı!   09:40   PARIS’TE TÜRK SANATÇıYA DEV ÖDÜL! GRAND PALAIS’DE ASLıHAN ÇIFTGÜL İMZASı   09:30   BURSA’DA HAREKETLI DAKIKALAR: NIHAT YEŞILTAŞ’TAN "İRADEYE SAHIP ÇıK" ÇAĞRıSı!   08:59   BURSA’DA ŞAFAK OPERASYONU: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA BOZBEY GÖZALTıNDA!   08:56   BURSA’DA SıCAK SAATLER! BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA BOZBEY’IN EVINDE ARAMA KARARı   08:55   MERSIN’DE ÇOCUKLARıN DÜNYASıNı DEĞIŞTIREN DOKUNUŞ: BU ATÖLYEDE HAYALLER SAHNEYE TAŞıNıYOR!   23:45   TOROSLAR’DA HIZMET DEVRIMI: 36 BIN BAŞVURUYA ’IŞıK HıZı’ ÇÖZÜM!  
 
     
   

DOĞAN TANIŞ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


Mersin ili Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkan yardımcısı,CHP’li iş insanı Doğan Tanış, Akdeniz Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 18:19   Okunma : 1552

Mersin ili Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkan yardımcısı, CHP'li iş insanı Doğan Tanış, Akdeniz Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanlığına giden Doğan Tanış, Aday Adaylık başvurusunu ilçe başkanlığına iletti. Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde aday olmak için mücadele eden aday adaylarından biri olan Tanış, başvuru formunu teslim ettikten sonra şunları söyledi.

“Yaşanılır bir Akdeniz  için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında Belediye meclis üyesi Aday Adaylık formunu teslim etmiş bulunuyorum. Akdeniz’de eksiklikleri gidermek, vatandaşın derdini sorununu çözmek, eksik ve yanlış bulduğum gelişmeleri  meclise taşıyarak meclis önergeleri sunmak için aday adaylık başvurumu yaptım” dedi.

Doğan Tanış kimdir?

25 Şubat 1958'de Mersin Akdeniz Hamidiye Mahallesinde doğdu. Saadettin İlokulunda İlköğretimi tamamladı. 1978 yılında askerliğini yaptı. Askerden döndükten sonra baba mesleği olan minibüs işletmeciliğine devam etti. O dönem Şoförler ve Otobüsçüler Odası'nda yöneticilik yaptı. 

1998 yılında tarım ve hayvancılığa yöneldi. Uzun yıllar bu alanda çalışırken 2015 yılında Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nde yöneticilik yaptı. 2019 Ocak ayı itibariyle, 13 İlçede yöneticileri ve 4 ilçede şubeleri bulunan, Mersin İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde Başkan Yardımcısı görevine devam etmektedir.

70'li yıllarda ilk üyeliğini yaptığı, Cumhuriyet Halk Partisi'nde hem sokak örgütlenmesine katkı sundu hem de çeşitli dönemlerde il ve ilçe delegelikleri yaptı. 

2019 yılından itibaren birlik olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi ile hayvan ve yem projeleri üretip, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile çalıştı. 

"Akdeniz İlçesinde hala yoğun devam eden hayvancılığın temsilcileriyle ilişkilerimizi kullanarak, özellikle bu alanda partime önemli ve büyük katkılar sunacağıma inanıyorum. Ayrıca Mersin'in eski ve geniş bir ailesinin mensubu olarak, merkez mahallelerde yapacağım ekstra çalışmalarla partime yine önemli katkılar sunacağım."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA