8 Nisan 2026 Çarşamba

16:13   KADıN ÇALıŞANLAR VE ÇIFTÇILER İÇIN POZITIF GÜNDEM: MILLETVEKILI UYSAL’DAN DESTEK MESAJı   16:12   ALI MAHIR BAŞARıR: "POLISLERIMIZ DÜN ŞEHIT OLSAYDı BUNUN HESABıNı KIM VERECEKTI? YETKILI KIŞILER BU REZALETI AÇıKLASıN"   16:12   İBB DAVASıNDA 18. GÜN...NECATI ÖZKAN VE ULAŞ YıLMAZ ARASıNDA “HÜSEYIN GÜN” DIYALOĞU: “SEPETLEDIĞIMIZ’ BEYEFENDI, ŞU ANDA YÖNETICIMIZ OLARAK BURAYA KONDURULDU”   16:11   MESLEK FABRIKASı DIRENIŞINE SOKAK SANATÇıLARıNDAN DESTEK: “MESLEK FABRIKASı SIYASI ÇEKIŞMELERE ALET EDILMELI”   16:09   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU:    16:08   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... ALI BABACAN: TÜRKIYE, SAVAŞTA DEĞILKEN, ADETA BIR SAVAŞ EKONOMISINI YAŞADı, YAŞAMAYA DA DEVAM EDIYOR   16:07   ÖZGÜR ÖZEL: ’GÜNDEMIMIZDE ARA SEÇIM YOK’ DEMEK YÜRÜTMENIN YASAMAYA MÜDAHALESIDIR   14:16   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN POLIS HAFTASı MESAJı   12:29   ÇÖPTEN EKONOMIYE: TOROSLAR’DA SıFıR ATıK HAMLESI BÜYÜYOR   12:18   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞI DENETIMI: SAĞLıĞı TEHDIT EDEN ÜRÜNLERE GEÇIT YOK   11:26   KANSERE KARŞı DIKIŞ MAKINESIYLE SAVAŞ AÇTı! AKDENIZ’DE AZMIN ZAFERI   11:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL YAPıM EKIPLERI MEZITLI YENI MAHALLE’DE YOL YENILEME ÇALıŞMASı GERÇEKLEŞTIRDI   11:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ KURSLARı İSTIHDAMıN YOLUNU AÇıYOR    11:23   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDA KOSTÜMLER USTA ELLERDE HAYAT BULUYOR   01:23   TARSUS’TA YENI DÖNEMIN ŞIFRELERI BELLI OLDU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ‘ORTAK AKıL’ VE ‘ŞEFFAFLıK’ VURGUSU!   17:01   MERSIN’DE DEV PRÖMIYER: EFSANEVI SILAHŞÖR CYRANO BU KEZ BALE ADıMLARıYLA DÖNÜYOR!   16:16   DILEK KAYA İMAMOĞLU: “SILIVRI 1 NO’LU SALON’DA TARIHE GEÇECEK BIR HUKUK GARABETI YAŞANıYOR”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSRAIL BAŞKONSOLOSLUĞU’NA SALDıRı GIRIŞIMI AÇıKLAMASı: “HANGI GEREKÇEYLE VE KIME YÖNLENDIRILIRSE YÖNLENDIRILSIN KıNıYORUZ”   15:34   MAHMUT TANAL’DAN "ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE OPERASYON" AÇıKLAMASı: "BIZ BU HUKUKI OLMAYAN, KEYFI VE SIYASI SORUŞTURMALARDAN ALNıMıZıN AKıYLA ÇıKACAĞıZ"   15:29   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıLıĞA: “BU DAVA ÇÖKMÜŞTÜR. ÇÖKEN BIR ŞEY DAHA VARDıR, O DA IDDIA MAKAMıDıR”  
 
     
   

İBRHİM SANİ GÖKMEN, CHP AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI


Tekgıda-İş Sendikası Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 18:21   Okunma : 1095

Tekgıda-İş Sendikası  Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

Tekgıda-İş Sendikası  Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanlığı için ilk adımı attı. CHP Akdeniz ilçe başkanlığına aday adaylık dosyasını teslim eden İbrahim Sani Gökmen şunları söyledi. "Bugün Akdeniz için yeni başlangıçların ilk adımını atıyoruz. Akdeniz'in değişeceği, Makus talihini yenip halk’tan yana bir anlayışla yönetileceği, hak ettiği yere geleceği dönemin ilk günüdür. Yorgun ülkenin, yıpranmış bir ilçesini, ayağa kaldırmamız gerekiyor .Akdeniz  halkının omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız ve vizyonumuz, gençliğimizin enerjisi, toplumun derdi ile dertlenen duruşumuz ile çalışarak, üreterek bu sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz.

Özlediğimiz Akdeniz'i kurmak,huzur ve güveni sağlamak,mutlu insanların hayallerini gerçekleştirmek 65 mahalleye eşit hizmet götürmek, sosyal dayanışmayı artırarak ötekisi olmayan bir Akdeniz' yaratmak hayali, ideali, mücadelesi için yola çıktık.Akdeniz'i  birlikte yöneteceğimiz insanlarla tanışacağız,Akdeniz Belediyesini makam odalarında, kapalı kapılardan değil mahallelerden, muhtarlarımızla, STK’larımızla, spor kulüplerimizle ve tüm toplum bileşenleri ile istişare ederek yöneteceğimizi anlatacağız.Tüm yurttaşlarımızı, ayırt etmeden kucaklayacağız.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA