31 Mayıs 2026 Pazar

22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"  
 
     
   

İBRHİM SANİ GÖKMEN, CHP AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI


Tekgıda-İş Sendikası Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 18:21   Okunma : 1170

Tekgıda-İş Sendikası  Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, CHP Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

Tekgıda-İş Sendikası  Adana Şube Başkanı İbrahim Sani Gökmen, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanlığı için ilk adımı attı. CHP Akdeniz ilçe başkanlığına aday adaylık dosyasını teslim eden İbrahim Sani Gökmen şunları söyledi. "Bugün Akdeniz için yeni başlangıçların ilk adımını atıyoruz. Akdeniz'in değişeceği, Makus talihini yenip halk’tan yana bir anlayışla yönetileceği, hak ettiği yere geleceği dönemin ilk günüdür. Yorgun ülkenin, yıpranmış bir ilçesini, ayağa kaldırmamız gerekiyor .Akdeniz  halkının omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız ve vizyonumuz, gençliğimizin enerjisi, toplumun derdi ile dertlenen duruşumuz ile çalışarak, üreterek bu sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz.

Özlediğimiz Akdeniz'i kurmak,huzur ve güveni sağlamak,mutlu insanların hayallerini gerçekleştirmek 65 mahalleye eşit hizmet götürmek, sosyal dayanışmayı artırarak ötekisi olmayan bir Akdeniz' yaratmak hayali, ideali, mücadelesi için yola çıktık.Akdeniz'i  birlikte yöneteceğimiz insanlarla tanışacağız,Akdeniz Belediyesini makam odalarında, kapalı kapılardan değil mahallelerden, muhtarlarımızla, STK’larımızla, spor kulüplerimizle ve tüm toplum bileşenleri ile istişare ederek yöneteceğimizi anlatacağız.Tüm yurttaşlarımızı, ayırt etmeden kucaklayacağız.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA