8 Kasım 2026 Pazar

16:40   ANTALYA’DAKI DEV ZIRVEDE TÜRKIYE RÜZGARı! TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI COP31 İÇIN SAHAYA İNIYOR   10:21   MÜSİAD 113. GİK TOPLANTıSı MERSIN’DE YAPıLDı: BAKAN BAYRAKTAR’DAN ENERJI VE CARI AÇıK MESAJı   21:45   MERSIN TICARET BORSASı’NDA 31 YıLLıK TARIHI DEVIR TESLIM: YENI BAŞKAN MÜNIR ŞEN OLDU!   21:38   BINLERCE KIŞI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI DEV KORTEJLE BAŞLADı   21:32   MHP’LI LEVENT UYSAL MERSIN’IN ÜRETIM GÜCÜNÜ RAKAMLARLA AÇıKLADı: 2027 BÜTÇESINDE 7 DEV TALEP!   18:54   BAŞKENTTE KRITIK ZIRVE! TÜRKIYE VE AB YEREL YÖNETIMLERI İKLIM VE DEMOKRASI İÇIN BIR ARAYA GELDI   17:06   MEZITLI’DE İNSAN SAĞLıĞıNı TEHTIT EDEN ’ÇÖP EV’ OPERASYONU! EKIPLER ALARM VEREREK HAREKETE GEÇTI   16:55   ’BÜYÜKLERI KIBARLA DAVET EDIYORSUNUZ, ESNAFA ZULMEDIYORSUNUZ!’: MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER’DEN BAKAN ŞIMŞEK’E SERT BÜTÇE FıRÇASı   16:40   TBMM’DE BÜTÇE MARATONUNDA ’FON SKANDALı’ PATLAMASı: ’SORUMLULUK DA Mı TASFIYE EDILIYOR?’   16:36   GİŞKAD 20. YıLıNDA ANıTKABIR’DE: MÜRVET BEYDAĞı’NDAN TBMM ZIYARETI SONRASı DIKKAT ÇEKEN MESAJ!   16:03   BAKAN BAK MÜJDEYI VERDI: GSB BURS VE KREDI SONUÇLARı ERIŞIMDE!   10:36   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN GÜNDEMI SARSACAK AÇıKLAMALAR: ’GERÇEKLER ORTAYA ÇıKTıKÇA CHP’YE GERI DÖNÜŞLER BAŞLADı!’   10:15   TOROSLAR’DA TEMIZLIK SEFERBERLIĞI BÜYÜYOR: BAŞKAN YıLDıZ ELINDE ÇÖP POŞETIYLE SAHAYA İNDI!   10:10   BU GECE YARıSı DEV İNDIRIM GELIYOR: FIYATLAR 100 TL’NIN ALTıNA İNECEK   06:59   ESKI BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDı   05:23   BEŞIKTAŞ CELTIC’E 87’DE YıKıLDı! UEFA AVRUPA LIGI’NDE İLK YENILGI   05:15   TRABZONSPOR SAHASıNDA KAYBETTI! AVRUPA’DA FREIBURG ŞOKU   12:06   AKDENIZ BELEDIYESI VE HAK-İŞ’TEN HAYATI ADıM: KıZıLAY KAN BAĞıŞı KAMPANYASıNA YOĞUN İLGI   09:55   TARIH, KÜLTÜR VE LEZZET BULUŞMASı: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI KAPıLARıNı ARALıYOR   23:58   MERSIN KENT YÖNETIMINE GENÇ DOKUNUŞ: 53 OYLA GÖREVE GELEN GÖRKEM YıLMAZ PROJELERINI AÇıKLADı  
 
     
   

BAŞKAN HALUK BOZDOĞAN: HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın sorunlarını yerinde tespit etmek, hızlı çözümler sunabilmek, devam eden ve planlanan projeleri anlatmak amacıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor. Köylerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, bu kez güne başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle beraber 13 köy ziyaretiyle başladı.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 22:15   Okunma : 1173

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın sorunlarını yerinde tespit etmek, hızlı çözümler sunabilmek, devam eden ve planlanan projeleri anlatmak amacıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor. Köylerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, bu kez güne başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle beraber 13 köy ziyaretiyle başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın karşılaştığı sorunlara çözüm getirmek ve planlanan projeleri aktarmak amacıyla, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte 13 köy ziyareti gerçekleştirdi. Yanıkkışla, Koçmarlı, Çavuşlu, Çokak, Kozoluk, Emirler, Kuşçular, Eminlik, Keşli, Sanlıca, Yeniköy, Karakütük, Gömmece Mahalleleri ziyaret edildi. Gezilen köylerde, devam eden projelerin yanı sıra planlanan çalışmalar da detaylı bir şekilde paylaşıldı, katılımcı bir yönetim anlayışı gerçekleştirildi. Tarsus'un köylerindeki ihtiyaçları doğrudan yerinde tespit ederek vatandaşların beklentilerine duyarlı bir şekilde yaklaşıldı. Bozdoğan göreve geldiği günden bu yana Tarsus Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı, 2024 yılında da devam edecek olan büyük projelerle Tarsus’un geleceğine yatırım yaptıklarını belirtti. Halk tarafından yoğun sevgi seliyle karşılanan Bozdoğan, ziyaretleri esnasında sağlık sorunu yaşayan köy halkını da tedavi etti. Başkan Bozdoğan’ın köy ziyaretleri sürecek.

“HER ZAMAN HALKIMIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM’’

Bozdoğan, "Halkımızın sorunlarına çözüm sağlamak için mesai kavramına takılmadan gece gündüz yaz, kış demeden, durmadan çalışıyoruz.  Bu kapsamda mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Halkımızın refahı ve ihtiyaçlarının çözümü için adeta fırsat kolluyoruz. Bu vesileyle 13 köyümüze gidip halkımızın yanında olarak değerlendirdik. Belediyenin parası sizin paranız, halka eşit dağıtmak da benim görevim. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA