22 Ocak 2026 Perşembe

17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:05   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK, YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ GENÇLERİYLE BULUŞTU


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Gençlik Kolları tarafından, “Rotamız Gençlik” sloganıyla ilçeye bağlı Yeşilçimen Mahallesi’nde organize edilen gençlik buluşmasına katıldı. Akdeniz ve Mersin’e kazandırılan projeleri, gençler ve kadınlara yönelik yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Gültak, 31 Mart’tan sonra da hayatın her alanında değişim ve dönüşümün sürmesi için gençlerden destek istedi.

 

Tarih : 30 Ocak 2024 Salı 11:20   Okunma : 643

AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can, AK Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, AK Parti Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç, Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı buluşma öncesi Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın etrafını saran Yeşilçimen Mahalleli çocuklar sevgi gösterisinde bulundu.

İnsanlar, ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım’ diye düşünüyordu

Buluşmada salonu dolduran gençlere hitap eden Başkan Gültak; “Göreve geldiğimizde Akdeniz, üzerinde kara bulutların olduğu, gençlerin ve kadınların hayal kuramadığı, yarınla ilgili kaygılarının olduğu, eğitimden sağlığa, güvenlikten birçok alanda ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım?’ dedikleri bir ilçeydi maalesef. Ben, birçok mahalleyi ve evi ziyaret ettim, özellikle kadınlarımız ve gençlerimizin çok ihmal edildiğini gördüm. Bu nedenle seçildikten sonra birçok projeye imza attık ama bu projelerin başında özellikle kadınlar ve gençlere yönelik hizmet ve projeler geldi” diye konuştu.

“Barış, huzur, kardeşlik ortamı sürecek, hizmet devam edecek”

Konuşmasını; “Peki tüm bu hizmetler neden daha önce yoktu? Neden bu belediyenin, gençleri üniversite sınavına hazırlayan bir etüt merkezi yoktu. Veya Akdeniz’de gençlerin gidebileceği alanlar niçin yoktu? Neden sınavlara hazırlanan gençler için motivasyon gezileri yapılmıyordu?” sorularıyla sürdüren Başkan Gültak; “Bütün bunların sebep ve sonuçlarını düşünmek ve değerlendirmek siz gençlerimize aittir. Yıkılmak üzere olan eski tıp fakültesi binasını tadilattan geçirip yine gençlerimiz için meslek ve beceri kazandıkları bir eğitim merkezine dönüştürdük” dedi.

“Barış ve kardeşlik iklimi 31 Mart’tan sonra da devam edecek”

Başkan Gültak; Akdeniz’in birçok mahallesinde kültür ve sanat evleri açarak binlerce kadına meslek ve beceri kazandırdıklarını kaydederek; “Kimi kadınlar kendi işyerini açtı, kimisi de işyerini büyütüp bugün ailesinin geçimine ciddi katkı sağlıyor. Yüzlerce kadın da kurslara katılarak okuma ve yazmayı öğrenip hayata ve geleceğe daha özgüvenle bakmaya başladı. Akdenizli kadınlar, ücretsiz servislerle ülkemizin en güzel kentlerine yapılan günübirlik tarihi ve kültürel gezilere katılıyor.

Gençlerimiz ise bir yandan üniversite sınavına hazırlanırken, bazı gençlerimiz ise uzmanlar gözetiminde aldıkları kurslarla iş sahibi olup mesleğe atılıyor, istihdama katılıyor. Biz göreve geldikten sonra öncelikle Akdeniz’de artık huzur, barış, kardeşlik ve güven ortamının hâkim olmasını sağladık. 31 Mart’tan sonra da barış ve huzur ikliminin süreceğine, Cumhur İttifakı adayının halkımızın büyük desteği ile yeniden göreve geleceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA