10 Ağustos 2026 Pazartesi

13:33   İYİ PARTI’DEN TRT-3’TEN CANLı YAYıN TALEBI:    13:30   İYİ PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFININ TBMM GENEL KURUL’DA GÖRÜŞÜLMESINE BAŞLANMAMASı IÇIN VERDIĞI GRUP ÖNERISI REDDEDILDI   13:29   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA… DEM PARTILI KOÇYIĞIT: “BARıŞ YALNıZ YASAYLA GELMEZ, DEMOKRATIK ADıMLARLA KALıCı HALE GELIR”   10:55   BENZINE ZAM GELIYOR! POMPAYA YANSıYACAK TUTAR BELLI OLDU    10:05   MERSIN’DE TARıMDA DEVRIM GIBI ADıM: YıLLARDıR SÜREN O BÜYÜK KRIZ ÇÖZÜLDÜ!   09:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MECLIS’E ’YEMIN’ ÇAĞRıSı: ’BU BIR TESLIMIYET BELGESIDIR, AFFEDILMEZ!’   09:18   AYM SON NOKTAYı KOYDU: EVLENEN KADıNıN NÜFUS KAYDı KOCASıNıN HANESINE MI TAŞıNACAK?   07:12   TBMM’DEN OY BIRLIĞIYLE GEÇTI: ŞEHIT AILELERI VE GAZILER İÇIN TÜM DENGELERI DEĞIŞTIREN TARIHI KARAR!   02:03   KULA’DAKI YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   13:49   GELECEĞIN SÜRÜCÜLERI MERSIN’DE YETIŞIYOR: TRAFIK PARK’TA RENKLI GÖRÜNTÜLER   13:15   2026 ÜNIVERSITE ÖĞRENCI AFFı RESMI GAZETE’DE YAYıNLANDı! BAŞVURULAR BAŞLADı   11:38   ÇUKUROVA’DA HASAT BAŞLADı, TMO SESSIZ! ÇIFTÇI TÜCCARıN İNSAFıNA Mı TERK EDILDI?   11:01   AKDENIZ KıYıLARıNDAN KORKUTAN GÖRÜNTÜ! AVRUPA’NıN ÇÖPÜ TÜRKIYE’YI ZEHIRLIYOR MU?   10:47   TARSUS KıRSALıNDA RENKLI GÖRÜNTÜLER! ÇOCUKLAR EĞLENDI, BÜYÜKLER ÇOCUKLUĞUNA DÖNDÜ   10:13   13 İLÇEDE DENGELERI DEĞIŞTIREN YATıRıM HAMLESI: MUĞLA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN GÖVDE GÖSTERISI!   10:02   MUT’TA YıLLARDıR SÜREN SU SıKıNTıSı BITTI! MESKİ’DEN KıRSALA HAYAT VEREN DEV HAMLE   09:50   SON DAKIKA: TBMM’DE KRITIK ’ÇERÇEVE YASA’ KABUL EDILDI! PKK SILAH BıRAKıRSA İNFAZLAR ERTELENECEK... KIMLER KAPSAM DıŞıNDA?   01:17   MEZITLI’DE ÇIFTÇININ YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HAMLE: ÜRÜN KAYBıNı ÖNLEYECEK DEV DESTEK BAŞLADı!   21:20   YENİ PARTI’DE BAĞıŞ REKORU!   20:35   TOROSLAR’DA BÜYÜK DEĞIŞIM! BAŞKAN ABDURRAHMAN YıLDıZ SAHAYA İNDI: ’HEDEF YıL SONU’  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK, YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ GENÇLERİYLE BULUŞTU


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Gençlik Kolları tarafından, “Rotamız Gençlik” sloganıyla ilçeye bağlı Yeşilçimen Mahallesi’nde organize edilen gençlik buluşmasına katıldı. Akdeniz ve Mersin’e kazandırılan projeleri, gençler ve kadınlara yönelik yatırım ve hizmetleri anlatan Başkan Gültak, 31 Mart’tan sonra da hayatın her alanında değişim ve dönüşümün sürmesi için gençlerden destek istedi.

 

Tarih : 30 Ocak 2024 Salı 11:20   Okunma : 959

AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can, AK Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, AK Parti Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bedi Genç, Meclis üyeleri, İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı buluşma öncesi Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın etrafını saran Yeşilçimen Mahalleli çocuklar sevgi gösterisinde bulundu.

İnsanlar, ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım’ diye düşünüyordu

Buluşmada salonu dolduran gençlere hitap eden Başkan Gültak; “Göreve geldiğimizde Akdeniz, üzerinde kara bulutların olduğu, gençlerin ve kadınların hayal kuramadığı, yarınla ilgili kaygılarının olduğu, eğitimden sağlığa, güvenlikten birçok alanda ‘Acaba yarın hangi sorunu yaşarım?’ dedikleri bir ilçeydi maalesef. Ben, birçok mahalleyi ve evi ziyaret ettim, özellikle kadınlarımız ve gençlerimizin çok ihmal edildiğini gördüm. Bu nedenle seçildikten sonra birçok projeye imza attık ama bu projelerin başında özellikle kadınlar ve gençlere yönelik hizmet ve projeler geldi” diye konuştu.

“Barış, huzur, kardeşlik ortamı sürecek, hizmet devam edecek”

Konuşmasını; “Peki tüm bu hizmetler neden daha önce yoktu? Neden bu belediyenin, gençleri üniversite sınavına hazırlayan bir etüt merkezi yoktu. Veya Akdeniz’de gençlerin gidebileceği alanlar niçin yoktu? Neden sınavlara hazırlanan gençler için motivasyon gezileri yapılmıyordu?” sorularıyla sürdüren Başkan Gültak; “Bütün bunların sebep ve sonuçlarını düşünmek ve değerlendirmek siz gençlerimize aittir. Yıkılmak üzere olan eski tıp fakültesi binasını tadilattan geçirip yine gençlerimiz için meslek ve beceri kazandıkları bir eğitim merkezine dönüştürdük” dedi.

“Barış ve kardeşlik iklimi 31 Mart’tan sonra da devam edecek”

Başkan Gültak; Akdeniz’in birçok mahallesinde kültür ve sanat evleri açarak binlerce kadına meslek ve beceri kazandırdıklarını kaydederek; “Kimi kadınlar kendi işyerini açtı, kimisi de işyerini büyütüp bugün ailesinin geçimine ciddi katkı sağlıyor. Yüzlerce kadın da kurslara katılarak okuma ve yazmayı öğrenip hayata ve geleceğe daha özgüvenle bakmaya başladı. Akdenizli kadınlar, ücretsiz servislerle ülkemizin en güzel kentlerine yapılan günübirlik tarihi ve kültürel gezilere katılıyor.

Gençlerimiz ise bir yandan üniversite sınavına hazırlanırken, bazı gençlerimiz ise uzmanlar gözetiminde aldıkları kurslarla iş sahibi olup mesleğe atılıyor, istihdama katılıyor. Biz göreve geldikten sonra öncelikle Akdeniz’de artık huzur, barış, kardeşlik ve güven ortamının hâkim olmasını sağladık. 31 Mart’tan sonra da barış ve huzur ikliminin süreceğine, Cumhur İttifakı adayının halkımızın büyük desteği ile yeniden göreve geleceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA