20 Haziran 2026 Cumartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”


Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük. Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir.” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:26   Okunma : 902

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

“GÜNLEDİR ULUSAL MEDYANIN GÜNDEMİNDEYİZ”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük.” diye konuştu.

 

“MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ YENSİN ARTIK”

Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik.” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA