14 Eylül 2026 Pazartesi

11:01   AKARYAKıTTA ’100 TL’ ALARMı! EKONOMIST HAKKı HAKAN YıLMAZ TARIH VERDI: ’BU HAFTA...’   10:55   OKULLARDA ZILLER ÇALDı, YENI KURALLAR DEVREYE GIRDI! RANDEVUSUZ VELILER OKULA GIREMEYECEK   10:20   "SADECE İŞ DEĞIL, YAŞAM KÜLTÜRÜ!" VEYSEL SARı 50 YıLLıK USTALARA VE GENÇ GIRIŞIMCILERE SESLENDI   09:08   MERSIN’DE HEM DOĞAYLA BÜTÜNLEŞTILER HEM DE ÜRETICI KADıNLARA NEFES OLDULAR! DARıSEKISI’NDE DIKKAT ÇEKEN ETKINLIK   01:01   GALATASARAY LIDERLIĞI ABDÜLKERIM’IN FÜZESIYLE GERI ALDı! ZIRVEDE NAMAĞLUP SERISI SÜRÜYOR   10:16   KENTIN KALBINDE TARIH YENIDEN DOĞUYOR! 100 YıLLıK SIMGE YAPı İÇIN DEV ADıM   09:35   BAŞKAN ERDINÇ ALTıOK DUYURDU: ’KIŞILERE DEĞIL, GÜÇLÜ BIR SISTEME DAYANACAĞıZ’   09:33   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU AKSARAY’DAN SESLENECEK: İYİ PARTI’DEN MEYDANLARA ÇıKMA KARARı!   09:31   TÜLAY HATIMOĞULLARı ALEVI KANAAT ÖNDERLERIYLE BIR ARAYA GELDI   09:30   MERSINLI ÇOCUKLAR BU ATÖLYEDE BULUŞUYOR: DIJITAL EKRANLAR KAPANDı, ZEKÂ OYUNLARı BAŞLADı!   01:42   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÜSKÜDAR’DA ERDOĞAN’A SERT SEÇIM ÇAĞRıSı: SAFLAR NETLEŞTI, AYRıLıKTA AZAP BIRLIKTELIKTE RAHMET VARDıR!   09:55   CHP’DE KURULTAY TAKVIMI NETLEŞTI: KıLıÇDAROĞLU YENIDEN ADAY OLACAK Mı? İŞTE KULISLERDE KONUŞULAN TARIH!   17:12   EĞITIM SEN MEB ÖNÜNDEN SESLENDI: "BILIMSEL VE LAIK EĞITIM ILKELERIYLE ÇELIŞEN MÜFREDAT UYGULAMASıNA SON VERILMELI"   17:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "MUHALEFETIN NE DEDIĞIYLE, NE YAPTıĞıYLA ILGILENMIYORUZ"   15:07   ASU KAYA: "CEREN DAMAR ŞENEL’IN AILESININ HAKLı VE MAKUL ADALET ARAYıŞıNıN YANıNDAYıZ"   15:06   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN SEÇIM AÇıKLAMASı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "SEÇIMI TEHLIKE GÖRÜYOR"   14:42   İMAMOĞLU, IKI KEZ BERAAT ETTIĞI "HAKARET" DAVASıNDAN 2 YıL 1 AY HAPIS CEZASı ALDı: "BENIM ADıMA KARAR VERECEK HIÇBIR MAHKEME YOKTUR"   14:42   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "MILLETIN UMUDU OLAN SEÇIM ATLATıLMAZ"   11:30   ERDEMLI’DE OKUL ALıŞVERIŞI YAPACAK VELILER DIKKAT! ZABıTADAN KıRTASIYELERE ŞOK DENETIM   11:20   SıCAK HAVADA MEYDANA TOPLANDıLAR: MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BIR GECEDE OYUN ALANıNA DÖNÜŞTÜ!  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”


Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük. Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir.” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:26   Okunma : 1034

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

“GÜNLEDİR ULUSAL MEDYANIN GÜNDEMİNDEYİZ”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük.” diye konuştu.

 

“MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ YENSİN ARTIK”

Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik.” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA