15 Eylül 2026 Salı

16:46   ANKARA MERKEZLI 15 ILDE FETÖ OPERASYONU: 26 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:43   YENİ PARTI, ISIM DEĞIŞIKLIĞI IÇIN AYM KARARıNı BEKLEYECEK   16:41   AYLIN NAZLıAKA: LGBTİ+ OLMAK, HAK TEMELLI ÖRGÜTLENMEK SUÇ DEĞILDIR   16:39   İBB DAVASı’NDA 81’INCI GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıNıN AKHAN’A SORUSUNA TEPKI   15:15   TGC: GAZETECI SELAHATTIN GÜNDAY SERBEST BıRAKıLMALı   15:14   SEYIT ASLAN: "KIMLIĞI MEÇHUL BIR ’ITIRAFÇı’ BEYANıNA DAYANARAK 10 KENTTE BASKıN DÜZENLENMESI SARAY REJIMININ YARATTıĞı GARABETIN ÇARPıCı BIR GÖSTERGESIDIR"   15:12   TÜLAY HATIMOĞULLARı: "BARıŞıN DILI ILE BASKıNıN PRATIĞI YAN YANA DURAMAZ"   13:11   İZMIR’DEKI EYLEMDE GÖZALTıNA ALıNAN AVUKAT SERBEST BıRAKıLDı... BARO BAŞKANı YıLMAZ: "ASLA SESIMIZI KıSAMAYACAKSıNıZ"   13:08   ADALET BAKANı GÜRLEK, IŞ DÜNYASı TEMSILCILERIYLE BIR ARAYA GELDI   13:04   İYİ PARTI’DEN İMRALı’YA VILLA YAPıLMASıNA ILIŞKIN "SATıLıK BAHÇELI VILLA" BAŞLıKLı TEPKI VIDEOSU   10:01   ’CHP’YI DAĞıTTıLAR AMA RAHATLAYAMADıLAR!’ TKP LIDERI KEMAL OKUYAN’DAN SIYASETTE EZBER BOZAN ANALIZ   09:40   100 TL ILE 41 LITREDEN 1 LITREYE: ’GÜLCAN KıŞ’TAN AKARYAKıT ZAMMıNA SERT TEPKI’   09:05   ANADOLU SANAYISINDE ’ARACı’ DÖNEMI BITIYOR: ÜRETICININ ULUSAL PAZARA ERIŞIMINDEKI DEV ENGEL AŞıLDı!   08:40   MOTORINE 6,62 TL’LIK DEV ZAM POMPADAN KAÇAMADı! LITRESI 100 LIRAYA DAYANDı: DEPOYU FULLEMEK 40 BIN LIRA OLDU!   08:31   DİSK BASıN-İŞ’TEN ÇOK SERT ’SOSYAL MEDYA’ TEPKISI: ’ERIŞIM ENGELLERI SANSÜRÜ KURUMSALLAŞTıRDı!’   08:26   AÇıKLANAN DTÖ KARARı ŞOK ETKISI YARATTı: TÜRKIYE’YE YıLLıK FATURASı EN AZ 100 MILYON DOLAR!   01:01   MERSIN MECLISI’NDE KRITIK TOPLANTı: 110 BIN ÖĞRENCIYE DEV DESTEK VE KENT GÜNDEMINI DEĞIŞTIRECEK KARARLAR!   18:19   OKULLARıN AÇıLMASıYLA HAREKETE GEÇTILER! ERDEMLI’DE KANTINLERDE SıKı DENETIM SÜRÜYOR   17:59   VELILER ŞOKTA: DEVLET OKULUNDA BIR ÇOCUĞUN BAŞLANGıÇ MALIYETI 80 BIN LIRAYı AŞTı!   17:51   AKMİB’DEN AĞUSTOSTA İHRACAT REKORU! 3 SAÇ AYAĞıNDA ROTA DEĞIŞTI: LATIN AMERIKA’DAN ŞAM’A YENI TICARET KÖPRÜSÜ  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”


Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük. Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir.” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:26   Okunma : 1035

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

“GÜNLEDİR ULUSAL MEDYANIN GÜNDEMİNDEYİZ”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük.” diye konuştu.

 

“MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ YENSİN ARTIK”

Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik.” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA