27 Şubat 2026 Cuma

09:47   MERSIN’DE ÇÖLYAK HASTALARıNA ’ALTıN’ DEĞERINDE DESTEK: GLÜTENSIZ RAMAZAN BEREKETLE GELDI!   06:54   FENERBAHÇE İNGILTERE’DE KAZANDı AMA YETMEDI: AVRUPA’YA GURURLU VEDA!   16:14   FATIH ERBAKAN’DAN AK PARTILI YÖNETICILERE RAMAZAN SOFRASı ELEŞTIRISI   16:12   ERDAL BEŞIKÇIOĞLU’NDAN "YOLSUZLUK" IDDIALARıNA YANıT: "GEREKLI HUKUKI IŞLEMLER BAŞLATıLMıŞ OLUP SORUMLULAR HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR"   16:11   CEMIL TUGAY’DAN VAKıFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE DEVREDILEN BINALARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “ATATÜRK’TEN KALAN MIRASı KIMSE BU ŞEKILDE ELIMIZDEN ALAMAZ”   16:09   İRAN’ıN DINI LIDERI HAMANEY’IN DANıŞMANı ŞEMHANI: “KONU, NÜKLEER SILAH ÜRETIMIYSE ABD ILE ANLAŞMA MÜMKÜN”   14:15   SEZGIN TANRıKULU’NDAN BAKAN GÜRLEK’E: "AVUKATLıK MESLEĞININ YETKI ALANıNı DARALTACAK UYGULAMALARDAN UZAK DURUN"   14:14   GENEL SAĞLıK-İŞ’TEN, PATNOS DEVLET HASTANESI’NDEKI IFTAR VE SAHUR YEMEKLERINE TEPKI   14:11   ANAYASA MAHKEMESI BAŞKANı ÖZKAYA: "BIZIM, AVRUPA İNSAN HAKLARı MAHKEMESI’NIN IHLAL KARARLARıNıN YERINE GETIRILMESINI TEMIN ETMEYE YÖNELIK YETKIMIZ YOK"   14:08   CHP’LI KıŞ’TAN, IKTIDARA TEPKI: "ADALET BAKANı DEĞIŞTI AMA ZIHNIYET DEĞIŞMEDI. ELEŞTIRIYI ‘HAKARET’ DIYEREK YARGı SOPASıNA DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ"   10:50   TARSUS’TA "BEYAZ ALTıN" MESAISI: ATıL ARAZILER MIS KOKULU KAZANCA DÖNÜŞTÜ!   10:29   AÇLıK SıNıRı ASGARI ÜCRETI 5.888 TL GEÇTI: "PAZARDA ARTıK SADECE BAKıYORUZ!"   10:27   MADENLERDE "ÖZELLEŞTIRME" KıSKACı: İŞÇININ CANı PATRONUN İKI DUDAĞı ARASıNDA!   10:25   8 MART ÖNCESI KORKUTAN TABLO: "KADıN YOKSULLUĞU HIÇ BU KADAR DERINLEŞMEMIŞTI!"   10:23   MERSIN’DE SıNAV KAZANDıRAN HAMLE: 21 ŞUBEDE 76 DEV DENEME SıNAVı BAŞLADı!   08:57    KOOPERATIF MAĞDURLARıNA MÜJDE: TAPUYU ALANA YENI BORÇ ÇıKARıLAMAYACAK!   06:31   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GALATASARAY’A GURUR DOLU MESAJ: "BÜYÜK BIR ZAFER!"   22:59   TÜRKIYE BU SONUCU KONUŞUYOR: YEREL YÖNETIMLERIN ZIRVESINDEKI İSIM BELLI OLDU!   22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”


Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük. Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir.” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 15:26   Okunma : 696

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

“GÜNLEDİR ULUSAL MEDYANIN GÜNDEMİNDEYİZ”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük.” diye konuştu.

 

“MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ YENSİN ARTIK”

Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik.” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Mustafa Gültak, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA