20 Eylül 2026 Pazar

10:40   CHP’LI DÖNMEZ,GAZILERIMIZIN BAĞıMSıZLıK MEŞALESI, GELECEĞIMIZI AYDıNLATMAYA DEVAM EDIYOR   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NA ÖZEL BISIKLET VE TAMIR EĞITIMI   10:11   AHMET SERKAN TUNCER’DEN CHP YÖNETIMINE ’HUKUKSUZLUK’ FERYADı: ’HIKÂYEM BIR MAKAMLA BAŞLAMADı, MASADA SILINEMEZ!’   08:31   GENÇLIK KAHRAMANLARıNıN İZINDE: ’GAZILERIMIZ GELECEĞIMIZIN İLHAM KAYNAĞıDıR’   08:16   VATAN SıZE, MINNET HEPIMIZE BORÇ: CHP’LI MÜSLÜM ÖZEL’DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   08:06   TARIHI SORUMLULUK, BITMEYEN MINNET: YENIMAHALLE’DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ’NDE ANLAMLı MESAJ   07:44   BAŞKAN ADEM ÇETIN’DEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   07:41   MERSIN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı: ’MINNETIMIZ SONSUZDUR’   07:15   CHP’LI KAYTAŞ’DAN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   07:05   CHP’LI ERCAN MUTLUAY’DAN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   06:55   CHP’LI BAŞKAN YARDıMCıSı KEKLIK,19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ KUTLU OLSUN!   05:49   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZCAN,GAZILERIMIZ BAĞıMSıZLıĞıMıZıN VE İRADEMIZIN YıLMAZ BEKÇILERIDIR..   05:40   CHP MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLIS ÜYESI AKBAŞ’TAN 19 EYLÜL GAZILER GÜNÜ MESAJı   05:38   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: ’GAZILERIMIZIN ÖNÜNDEKI BÜROKRATIK ENGELLER KALDıRıLMALı’   19:30   ALI BOLTAÇ: ’GAZILERIMIZ GELECEĞE BıRAKACAĞıMıZ EN KıYMETLI MIRASTıR’   18:39   BAŞKAN BEŞIKCI’DEN GAZILER GÜNÜ MESAJı: EMANETLERINIZE SAHIP ÇıKACAĞıZ!   18:25   MERSIN’DE DEV GENÇLIK VE TEKNOLOJI HAMLESI: MEÜ TTO VE BÜYÜKŞEHIR GÜÇLERINI BIRLEŞTIRDI!   18:18   AILELERIN YENI YAŞAM ALANı OLDU: TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN PARK HAMLESI   18:10   ERDEMLI MEYDANı ADETA YıKıLDı! SINAN AKÇıL KONSERINDE UNUTULMAZ GECE   17:53   DENIZ ESNAFıNDA ALARM: ’SEZON HAREKETLI, KASAMıZ SESSIZ!’  
 
     
   

ÖZTUNÇ, CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCUNA DİKKATİ ÇEKTİ, "KULAĞIMIZA GELENLER VAHİM" DEDİ.


CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP`nin 51 yıl sonra kazandığı Elbistan belediyesinde usulsüzlüklere dikkati çekerek, “Bakacağız, Elbistan`ın ne kadar borcu var? Parası mı var borcu mu var? Kulağımıza gelenler vahim" dedi. 

 

Tarih : 2 Nisan 2024 Salı 20:44   Okunma : 1099

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP`nin 51 yıl sonra kazandığı Elbistan belediyesinde usulsüzlüklere dikkat çekerek, “Bakacağız, Elbistan`ın ne kadar borcu var? Parası mı var borcu mu var? Kulağımıza gelenler vahim" dedi. 

EÖztunç, şunları kaydetti:

"Elbistan`ı 1500 oy oranı farkı ile aldık. Kolay değildir 51 yıl sonra Elbistan`ı kazanmak. Ekinözü`nde tarihimizde ilk kez belediyeyi aldık 206 oy farkı ile aldık. Bu seçimde tüm Türkiye`de yarışın bu kadar heyecanlı geçtiği başka yer yoktur. MHP ile yarıştık. Sonuçta 206 oy ile Harun Vicdan kazandı. Yıllardır Ekinözü`nde vatandaşa hizmet eden düğünde cenazesinde bulunan bir arkadaşımız o da başarılı olacaktır.

Pazarcık iki dönem AK Partideydi. Bu dönem orayı da 2 bin oy farkı ile kazandık. Nurhak bizdeydi, bizde olmaya devam ediyor ama Nurhak`ı da geçmişte biz 500-600 oy ile kazanırdık. Bu seçimde 2 bin fark attık. Diğer partilerin toplamı kadar fazla oy almışız Nurhak`ta.

Kahramanmaraş`ta AK Parti kaybetti. 11 ilçesin 4`ü CHP`de, 3`ü AKP`de 3`ü YRP`de 1`de İYİ Parti`de. Kahramanmaraş halkı kibire son verdi. Çok kibirlisniz çok şımardınız dedi. sizi biz çıkarttık biz indiririz dedi"

Seçimlerin ertesi günü belediyenin Elbistan`da çöp bile toplamadığını belirten Öztunç, “Biz daha mazbatayı bile almadık kardeşim ayıp değil mi, sorumluluk siz de şu anda” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlarının mazbatalarını yarın alacaklarını söyleyen Öztunç, belediyelerde yaşanan usulsüzlüklere de dikkati çekerek, “Kapalı kutu. Bakacağız, Elbistan`ın ne kadar borcu var? Parası mı var borcu mu var? Kulağımıza gelenler vahim. Kahramanmaraş`ta borcu olmayan ve kasasında para olan tek belediye Nurhak. 10 bin nüfuslu Nurhak`ta kasasında 15 milyon para var” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA