3 Temmuz 2026 Cuma

16:40   ÖZGÜR ÖZEL, KASTAMONU’DA... ÖZEL: YÜRÜYÜŞÜMÜZ DURDURULURSA YENI YOL AÇACAĞıZ"   16:40   ÖZGÜR ÖZEL, KASTAMONU’DA... ÖZEL: "BIZIM YOLUMUZ SIYASETTE IKTIDAR YOLUDUR, BIZI BU YOLDAN KIMSE ÇEVIREMEZ"   16:39   DENIZ GÖKTAŞ: "DINI DEĞERLERI AŞAĞıLAMAK GIBI BIR KASTıM VEYA AMACıM BULUNMAMAKTADıR"   16:34   ÖZ İPLIK-İŞ’TEN ’CRS ŞıK MAKAS’ AÇıKLAMASı: “GERÇEK ZAFER FABRIKANıN ÜRETIME DEVAM ETMESIDIR”   15:30   KOMEDYEN SERGEN DEVECI’DEN DENIZ GÖKTAŞ’A DESTEK: ŞAKA YAPAN INSANıN YARGıLANMASı BIZIM IÇIN ÜZÜCÜ   15:22   KOMEDYEN DENIZ GÖKTAŞ, TUTUKLAMA TALEBIYLE SULH CEZA HAKIMLIĞI’NE SEVK EDILDI   09:11   ÜNIVERSITELILER DIKKAT! MERSIN’DE EV TAŞıYACAK ÖĞRENCILERE TAMAMEN ÜCRETSIZ DESTEK: TEK TELEFON YETERLI!   23:28   CHP’LI SEMIH PALAMUT’TAN SIVAS KATLIAMı MESAJı: ’MADıMAK, TÜRKIYE’NIN ADALET SıNAVıDıR!’   17:27   DENIZ GÖKTAŞ’ıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA SIYASI PARTI VE MESLEK ÖRGÜTLERINDEN TEPKI: DERHAL SERBEST BıRAKıLSıN   15:55   EKREM İMAMOĞLU: "9 TEMMUZ SONRASı TÜRKIYE’DE NE OLACAK?"   15:54   İBB DAVASı’NıN 61’INCI GÜNÜNDE DURUŞMAYA IKINCI ARA: İMAMOĞLU, SADECE SAVUNMASı ALıNıRKEN SALONDA BULUNABILECEK   15:53   SIVAS ANMASıNA KATıLAN ÖZGÜR ÖZEL: "HALKıN IKTIDARı KURULDUĞUNDA 2 TEMMUZ BIR UTANÇ GÜNÜ OLARAK ANıLACAK"   14:53   KOMEDYEN DENIZ GÖKTAŞ, YURT DıŞıNDAN DÖNÜŞÜNDE İSTANBUL HAVALIMANı’NDA GÖZALTıNA ALıNDı   14:52   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNıN KARAR DURUŞMASıNıN 12’NCI GÜNÜ BAŞLADı   13:51   AYŞE TOKYAZ DAVASıNDA SAVCı ESKI POLIS SANıK HAKKıNDA AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET ISTEDI   13:50   İBB DAVASı’NDA DURUŞMA TAKVIMI GERILIMI: İMAMOĞLU’NUN SALONDAN ÇıKARıLMASı IÇIN TALIMAT VERILDI   12:47   CHP ILE ILGILI ANKET SONUCU: MUTLAK BUTLAN KARARı “SIYASI"   11:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TARSUS TRAFIĞINE NEFES ALDıRAN KAVŞAK DÜZENLEMESI   10:44   TARSUS DOĞA PARKı’NıN SEVIMLI SAKINLERI ÇEŞITLI YÖNTEMLERLE SERINLETILIYOR   09:43   CHP’LI İLGEZDI KYK YURTLARıNDAKI ÖLÜMLERI MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı  
 
     
   

SİYASİ PARTİLER ARASINDAKİ BAYRAM ZİYARETLERİ, SİYASET GÜNDEMİNİN YANI SIRA RENKLİ GÖRÜNTÜLERE DE SAHNE OLDU


Siyasi partilerdeki bayramlaşma ziyaretlerinde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye`nin ticari ilişkileri ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları gündeme gelirken; renkli görüntüler ve esprili diyaloglar da yaşandı. Türkiye ekonomisinin de konuşulduğu bayramlaşma programlarında bayramın birleştirici yanına vurgu yapıldı. Siyasi parti temsilcileri bayramlaşmaya gittikleri partilere çiçek ve çikolata götürürken, çay ve yiyeceklerle karşılandı.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 19:52   Okunma : 819

OGÜN AKKAYA

Siyasi partilerdeki bayramlaşma ziyaretlerinde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye`nin ticari ilişkileri ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları gündeme gelirken; renkli görüntüler ve esprili diyaloglar da yaşandı. Türkiye ekonomisinin de konuşulduğu bayramlaşma programlarında bayramın birleştirici yanına vurgu yapıldı. Siyasi parti temsilcileri bayramlaşmaya gittikleri partilere çiçek ve çikolata götürürken, çay ve yiyeceklerle karşılandı.

Ramazan Bayramı`nın ikinci gününde gün boyu siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. 

EN ÇOK BAYRAMLAŞAN PARTİ CHP

Bayramlaşmaların en yoğun partisi CHP oldu. CHP, aralarında AKP, MHP, İYİ Parti, DSP, HDP ve Yeşil Sol Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi, ANAP, BTP, Milli Yol Partisi, Vatan Partisi`nin aralarında bulunduğu 16 partinin heyetleri ile bayramlaştı.

AKP, HÜDA PAR İLE BAYRAMLAŞTI

İYİ Parti ise AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Gelecek ve DEVA Partisinin de aralarında bulunduğu partilerle bayramlaşırken; MHP, AK Parti, DSP, CHP ve Yeniden Refah Partisi heyetleriyle bayramlaştı. HDP ve Yeşil Sol Parti heyetleri bayram ziyaret ve kabullerini birlikte gerçekleştirdi. Heyetler, CHP, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DEVA Partisi ile bir araya geldi. 8 partiyle bayramlaşan AKP`yi CHP, MHP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi ziyaret etti.

DSP, PROGRAM SARKINCA ÇİKOLATAYI BIRAKIP GİTTİ

Partilerin bayramlaşma programlarında yaşanan sarkmalardan dolayı Gelecek Partisi heyetinin gecikmesi üzerine CHP heyeti, belirlenen saatten sonra ziyaretine başladı. CHP heyetinin ziyareti sırasında partiyi ziyaret eden DSP heyeti bir süre bekledi. Ancak daha sonrasında getirdikleri çikolatayı bırakarak diğer programlarına geç kalmamak için Yeniden Refah Partisi`nin genel merkezinden ayrıldı. Öte yandan bayramlaşma ziyaretlerinde asansörde karşılaşalan bazı parti heyetleri, burada bayramlaştı.

“HEPSİ KİLO YAPIYOR”

CHP heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP`yi ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir başkanlığındaki CHP heyetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ve MYK Üyesi Özgür Bayraktar`dan oluşan MHP heyeti ağırladı. Bayram ziyaretlerinin vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildiği ifade edilen sohbette çay ve yiyecek ikramlarına ilişkin esprili anlar da yaşandı. MHP ve CHP heyetlerinin bayramlaşmasında Karakaya, Demir`e “Çay alıyorsunuz ama bir şey yemiyorsunuz” dedi. Demir`in “Hepsi kilo yapıyor” demesi gülüşmelere neden oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ, İYİ PARTİ HEYETİNİ SULTAN ÇAYI İLE KARŞILADI

Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti heyetlerinin bayramlaşmasında da kameralara renkli görüntüler yansıdı. Yeniden Refah Partisi ziyareti esnasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu`ya “Sultan Çayı” ikram edildi.

“RAHATLADIK, MUTLU OLDUK”

Yeniden Refah Partisi`ni, AKP`den Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AKP Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin, AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Salih Aydın ziyaret etti. Sohbet sırasında YRP Gene Başkan Yardımcısı Uğurlu, "Biraz da siyasete girelim" diyerek, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AKP taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; `Hiçbir yerde YRP yüzünden AKP belediye kaybetmedi.` Bundan biz rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" ifadelerini kullandı.

“DAHA ÇAYIMIZ VAR”

İYİ Parti`ye bayram ziyaretinde bulunan CHP heyeti, genel merkezden ayrılırken AKP heyeti ile karşılaştı. CHP ve AKP heyetleri ayak üstü bayramlaştı. AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Hasan Sert başkanlığında CHP Genel Merkezi`ni ziyaret eden AKP heyeti ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka arasında “çay” sohbeti yaşandı. Nazlıaka, AKP`li bayram heyetini uğurlarken “Daha çayımız var. Bitirmeden gitmeyelim” dedi. AKP`li heyet çayı ikramından sonra CHP`den ayrıldı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA