11 Mayıs 2026 Pazartesi

16:25   CHP, BURCU KÖKSAL’ı KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE DISIPLINE SEVK ETTI   16:23   “CASUSLUK” DAVASıNDA ILK DURUŞMA... EKREM İMAMOĞLU: "CASUSLUK IFTIRASı ARTıK BAŞKA BIR AŞAMADıR, AKLıN VE CIDDIYETIN TAMAMEN TERK EDILMESIDIR"   16:19   YAVAŞ’TAN ANKARA VALISI CANBOLAT’A HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   16:15   ŞANLıURFA VALILIĞI: YARıNDAN ITIBAREN SURIYE ARAP CUMHURIYETI’NE PASAPORT ILE GIRIŞ VE ÇıKıŞ IŞLEMLERI BAŞLATıLACAK   16:13   FATIH ERBAKAN: BIBERIN, DOMATESIN FIYATı SAVAŞTAN DEĞIL; SIZIN BORÇ-FAIZ-ZAM-VERGI EKONOMINIZ YÜZÜNDEN YÜKSELIYOR   16:03   MERSIN’IN EN BÜYÜK KURBAN SATıŞ ALANLARıNDAN BIRI TOROSLAR’DA HIZMETE HAZıRLANıYOR   15:27   AKBELEN SAVUNUCUSU ESRA IŞıK HAKKıNDA TAHLIYE KARARı   15:25   “CASUSLUK” DAVASıNDA ILK DURUŞMA... SANıK GÜN, ETKIN PIŞMANLıK SORULARıNA "HATıRLAMıYORUM" YANıTıNı VERDI   15:23   “CASUSLUK” DAVASıNDA ILK DURUŞMA... SANıK HÜSEYIN GÜN: "AÇıK KAYNAKLARDAN ÜCRETSIZ SOSYAL MEDYA ANALIZI YAPTıRDıM. OLAYıN ÖZÜ BU"   15:21   CHP’LI KıŞ: "ASGARI ÜCRETLI, DAHA MAAŞı CEBINE GIRMEDEN BORCUNU DÜŞÜNMEYE BAŞLıYOR"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL, ÜMIT ERKOL’U CEZAEVINDE ZIYARET ETTI: “ERKOL’U ESIR TUTANLAR, ELLERINDE DELIL VARSA IDDIANAMEYI BIR AN ÖNCE YAZMALı”   12:32   MERSIN’DE GLUTENSIZ YAŞAMA ‘BÜYÜK’ DESTEK: DARıSEKISI’NDE ANLAMLı BULUŞMA!   11:46   MERSIN’DE SOKAK ÇıPLAK GERÇEKLE YÜZLEŞTI! DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN GÖRDÜĞÜ TABLOYU TEK CÜMLEYLE ÖZETLEDI: "VATANDAŞ ETIKET DEĞIL, GEÇIM DERDI OKUYOR!"   11:32   LÜKS VILLALARıN GÖLGESINDE HAYATTA KALMA MÜCADELESI! ’BURALAR ESKIDEN KÖYDÜ, ŞIMDI KOKUDAN RAHATSıZ OLUYORLAR’   11:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DUYGULANDıRAN ANNELER GÜNÜ PAYLAŞıMı: ANıTKABIR’DEN ANLAMLı KARE!   10:54   MERSIN VE ADANA EL ELE: CHP’LI GÜLCAN KıŞ SOKAKTA VATANDAŞıN NABZıNı TUTTU!   07:47   CHP’LI BELEDIYELERDEN DEV ATıLıM! 803 KREŞ, 100 BIN ÇOCUK!   07:40   SÜPER LIG’DE ŞAMPIYON GALATASARAY’A BIR TEBRIK DE TUNCER BAKıRHAN’DAN!   07:39   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON GALATASARAY’A TEBRIK MESAJı: ’EN İÇTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM’   01:01   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJı  
 
     
   

SİYASİ PARTİLER ARASINDAKİ BAYRAM ZİYARETLERİ, SİYASET GÜNDEMİNİN YANI SIRA RENKLİ GÖRÜNTÜLERE DE SAHNE OLDU


Siyasi partilerdeki bayramlaşma ziyaretlerinde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye`nin ticari ilişkileri ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları gündeme gelirken; renkli görüntüler ve esprili diyaloglar da yaşandı. Türkiye ekonomisinin de konuşulduğu bayramlaşma programlarında bayramın birleştirici yanına vurgu yapıldı. Siyasi parti temsilcileri bayramlaşmaya gittikleri partilere çiçek ve çikolata götürürken, çay ve yiyeceklerle karşılandı.

 

Tarih : 11 Nisan 2024 Perşembe 19:52   Okunma : 721

OGÜN AKKAYA

Siyasi partilerdeki bayramlaşma ziyaretlerinde, yerel seçim sonuçları, İsrail ile Türkiye`nin ticari ilişkileri ve İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları gündeme gelirken; renkli görüntüler ve esprili diyaloglar da yaşandı. Türkiye ekonomisinin de konuşulduğu bayramlaşma programlarında bayramın birleştirici yanına vurgu yapıldı. Siyasi parti temsilcileri bayramlaşmaya gittikleri partilere çiçek ve çikolata götürürken, çay ve yiyeceklerle karşılandı.

Ramazan Bayramı`nın ikinci gününde gün boyu siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. 

EN ÇOK BAYRAMLAŞAN PARTİ CHP

Bayramlaşmaların en yoğun partisi CHP oldu. CHP, aralarında AKP, MHP, İYİ Parti, DSP, HDP ve Yeşil Sol Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi, Yeniden Refah Partisi, ANAP, BTP, Milli Yol Partisi, Vatan Partisi`nin aralarında bulunduğu 16 partinin heyetleri ile bayramlaştı.

AKP, HÜDA PAR İLE BAYRAMLAŞTI

İYİ Parti ise AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Gelecek ve DEVA Partisinin de aralarında bulunduğu partilerle bayramlaşırken; MHP, AK Parti, DSP, CHP ve Yeniden Refah Partisi heyetleriyle bayramlaştı. HDP ve Yeşil Sol Parti heyetleri bayram ziyaret ve kabullerini birlikte gerçekleştirdi. Heyetler, CHP, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DEVA Partisi ile bir araya geldi. 8 partiyle bayramlaşan AKP`yi CHP, MHP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi ziyaret etti.

DSP, PROGRAM SARKINCA ÇİKOLATAYI BIRAKIP GİTTİ

Partilerin bayramlaşma programlarında yaşanan sarkmalardan dolayı Gelecek Partisi heyetinin gecikmesi üzerine CHP heyeti, belirlenen saatten sonra ziyaretine başladı. CHP heyetinin ziyareti sırasında partiyi ziyaret eden DSP heyeti bir süre bekledi. Ancak daha sonrasında getirdikleri çikolatayı bırakarak diğer programlarına geç kalmamak için Yeniden Refah Partisi`nin genel merkezinden ayrıldı. Öte yandan bayramlaşma ziyaretlerinde asansörde karşılaşalan bazı parti heyetleri, burada bayramlaştı.

“HEPSİ KİLO YAPIYOR”

CHP heyeti, Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP`yi ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir başkanlığındaki CHP heyetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ve MYK Üyesi Özgür Bayraktar`dan oluşan MHP heyeti ağırladı. Bayram ziyaretlerinin vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildiği ifade edilen sohbette çay ve yiyecek ikramlarına ilişkin esprili anlar da yaşandı. MHP ve CHP heyetlerinin bayramlaşmasında Karakaya, Demir`e “Çay alıyorsunuz ama bir şey yemiyorsunuz” dedi. Demir`in “Hepsi kilo yapıyor” demesi gülüşmelere neden oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ, İYİ PARTİ HEYETİNİ SULTAN ÇAYI İLE KARŞILADI

Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti heyetlerinin bayramlaşmasında da kameralara renkli görüntüler yansıdı. Yeniden Refah Partisi ziyareti esnasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu`ya “Sultan Çayı” ikram edildi.

“RAHATLADIK, MUTLU OLDUK”

Yeniden Refah Partisi`ni, AKP`den Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AKP Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin, AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Salih Aydın ziyaret etti. Sohbet sırasında YRP Gene Başkan Yardımcısı Uğurlu, "Biraz da siyasete girelim" diyerek, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AKP taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; `Hiçbir yerde YRP yüzünden AKP belediye kaybetmedi.` Bundan biz rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" ifadelerini kullandı.

“DAHA ÇAYIMIZ VAR”

İYİ Parti`ye bayram ziyaretinde bulunan CHP heyeti, genel merkezden ayrılırken AKP heyeti ile karşılaştı. CHP ve AKP heyetleri ayak üstü bayramlaştı. AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Hasan Sert başkanlığında CHP Genel Merkezi`ni ziyaret eden AKP heyeti ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka arasında “çay” sohbeti yaşandı. Nazlıaka, AKP`li bayram heyetini uğurlarken “Daha çayımız var. Bitirmeden gitmeyelim” dedi. AKP`li heyet çayı ikramından sonra CHP`den ayrıldı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA