24 Ekim 2026 Cumartesi

20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!   10:42   ’UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN AÇıKLAYıN!’ CHP’LI ŞEVKIN’DEN FON SKANDALıNA SERT TEPKI   09:55   MESKİ’DEN DONDURUCU SOĞUKLAR ÖNCESI KRITIK UYARı! SAKıN SıCAK SU DÖKMEDEN OKUYUN   09:50   CHP’DE İHRAÇ DEPREMI VE SÜRPRIZ ZIYARET! KULISLER HAREKETLENDI: İBB DENGELERI VE MECLIS HESABı SıFıRLANDı   09:35   SIYARETTE BIR İLK: YENİ PARTI’DEN TABANA YAYıLAN ’İKTIDAR’ HAMLESI!   19:25   YENİ PARTI İSIM KRIZINDE AYM KARARıNı VERDI! YENILIK PARTISI’NIN İTIRAZıNA YÜKSEK MAHKEME’DEN RED   19:15   SÜRÜCÜLERE ÜST ÜSTE İKINCI İNDIRIM MÜJDESI: BENZINDE PEŞ PEŞE FIYAT DÜŞÜŞÜ!   19:05   SPK DUYURDU: ALNUS, BULLS VE PUSULA YATıRıM’ıN FAALIYETLERI GEÇICI OLARAK DURDURULDU   18:58   YÜZLERCE KIŞIYE İŞ KAPıSı AÇıLDı: MERSIN ESNAFıNıN DEV EĞITIM HAMLESI TÜRKIYE ZIRVESINDE!  
 
     
   

TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``


Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, "Mustafa Kemal Atatürk`e soysuz diyen soyu bozukların karşısında TBMM başta olmak üzere cumhuriyetin bütün evlatları olarak sarı saçlı mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal Atatürk`ün yolunda gitmekten onur duyacağız, cumhuriyete ilelebet sahip çıkacağız" dedi.

 

Tarih : 23 Nisan 2024 Salı 16:48   Okunma : 1078

(ANKARA) - Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, "Mustafa Kemal Atatürk`e soysuz diyen soyu bozukların karşısında TBMM başta olmak üzere cumhuriyetin bütün evlatları olarak sarı saçlı mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal Atatürk`ün yolunda gitmekten onur duyacağız, cumhuriyete ilelebet sahip çıkacağız" dedi.

Demokrat Parti İstanbul Mİlletvekili Cemal Enginyurt da TBMM Genel Kurulu 23 Nisan Özel Oturumu`nda partisi adına söz alarak konuştu. Sözlerine İzmir Marşı`nın ilk kıtasını okuyarak başlayan Enginyurt, şunları söyledi:

"104 yıl önce ıstakoz yiyerek değil Maldivlerden poz vererek hiç değil, helal para ile aldım dediği 600 binlik saatle değil, atın dışkısındaki arpayı temizleyip çorba yaparak cumhuriyeti kuran Kuvay-ı Milliye evlatlarına selam olsun. Onlar cumhuriyeti kurdular ve `Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir` dediler. Milletin evlatları olarak biz de o cumhuriyete sahip çıkacağımıza, TBMM`de anayasaya sadakatle bağlı kalacağımıza namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içtik. Mustafa Kemal Atatürk`e saldıranların karşısında, Mustafa Kemal Atatürk`e soysuz diyen soyu bozukların karşısında TBMM başta olmak üzere cumhuriyetin bütün evlatları olarak sarı saçlı mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal Atatürk`ün yolunda gitmekten onur duyacağız, cumhuriyete ilelebet sahip çıkacağız.Ne mutlu Türküm diyene..."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA