9 Mayıs 2026 Cumartesi

12:33   CHP’DEN 81 İLDE BÜYÜK ’SAHA’ HAREKATı! ANKARA’YA GELECEK RAPOR HER ŞEYI DEĞIŞTIRECEK   11:55   MEZITLI’DEN YÜREKLERE DOKUNAN MESAJ: ’KADıN GÜÇLÜYSE TOPLUM GÜÇLÜDÜR!’   10:10   MERSIN’IN KÜÇÜK DEHALARı TÜRKIYE’YI SALLADı! MERCAN’DAN TEKNOLOJI ÇıKARMASı   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ’EŞITLIK’ VURGUSU: ’ANNELERIN YÜKÜNÜ HAFIFLETMEK GÖREVIMIZ!’   01:38   UŞAK’TA DEVLET KORUMASıNDAKI ÇOCUKLAR İÇIN KORKUNÇ İDDIALAR: MECLIS BU SORULARLA ÇALKALANıYOR!   23:45   CHP’DEN MERSIN TABIP ODASı’NA KRITIK ZIYARET: SAĞLıKTA ÇÖZÜM MASAYA YATıRıLDı!   23:38   YENIŞEHIR’DE ESNAFıN NABZı CHP İLE ATTı: ‘GEÇIM DERDI TEK GÜNDEM!’   19:12   ZEYDAN KARALAR’DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTıRMA KARARıNıN 2 AY DAHA UZATıLMASıNA TEPKI   19:10   EMEKLILER DERTLI: "KURBAN KESEMIYORUZ, TORUNUMUZA HARÇLıK VEREMIYORUZ’”   19:09   BURCU KÖKSAL’A YAKıNLıĞıYLA BILINEN CHP AFYONKARAHISAR MERKEZ İLÇE BAŞKANı MURAT ALBAYRAK GÖREVDEN ALıNDı   13:05   İNGILTERE’DE YEREL SEÇIMLERDE GÖÇMEN KARŞıTı REFORM UK BIRINCI PARTI OLDU   13:03   AFIFE TIYATRO ÖDÜLLERI 28. KEZ SAHIPLERINI BULDU   09:30   MERSIN’DE HAYAT DEĞIŞTIREN DOKUNUŞ: ÜCRETSIZ EĞITIMLE HEM ÜNIVERSITE HEM MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   09:10   MERSIN’DE YENI NESIL İSTIHDAM DEVRIMI: ’GARAJ’ VE ’KAMPÜS’ KAPıLARıNı AÇıYOR!   07:28   TARSUS’TA YENI DÖNEM: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN ‘HALK SAĞLıĞı’ MESAJı VE DEV YATıRıM HAMLESI!   06:20   CHP LIDERI ÖZEL’DEN MERSINLI ODA BAŞKANLARıNA JEST: YENIŞEHIR İLÇE ÖRGÜTÜ SAHAYA İNDI!   23:50   CHP YENIŞEHIR HEYETI’NDEN TÜM EMLAKÇıLAR ODASı’NA ZIYARET   18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"   18:15   BARıŞ ANNELERI HEYETI, ADALET BAKANLıĞı’NA İMRALı ADASı’NDA ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN DILEKÇE VERECEK   18:14   BAHÇELI’NIN ÖCALAN IÇIN "KOORDINATÖR" ÖNERISI... İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "REZILLIĞIN DIK ALASı"  
 
     
   

Başkan Seçer, Büyükşehir Meclis Üyeleriyle İftarda Buluştu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Tarih : 14 Mayıs 2019 Salı 19:10   Okunma : 1443

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Seçer, "El ele, kol kola ortak payda Mersin, ortak payda Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye'ye örnek olacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısının birinci birleşiminin ardından meclis üyeleri ile iftarda buluştu. İftar yemeğine, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.

"Ortak payda Mersin, ortak payda Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Seçer, yemekte yaptığı konuşmada, böylesi özel ve mübarek günlerde dostlukların pekiştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Bu mübarek günde, Ramazan-ı Şerif'te bu tip beraberlikler geleceğe dair bir alt yapı oluşturmada, dostluklarımızın pekişmesinde önemli rol oynuyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Toplantısında, karşılıklı diyalog içerisinde aşılmayacak hiçbir sorunun olmadığını gördüklerini ve mecliste çok güzel bir birlik, beraberlik örneği sergilediklerini söyleyen Seçer, "Bazı işleri suhuletle konuştuğumuz zaman çok da güzel sonuçlara erişebileceğimizin işareti olan bir meclis toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıdan sonra kamuoyundan aldığım tepkiler beni son derece mutlu etti. İnsanların böyle görüntülere, böyle tablolara hasret kaldığını gözlemliyoruz. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Beraber olacağız, birlikte Mersin'i konuşacağız, Mersin'in sorunlarını çözmek için tartışacağız. Zaman gelecek farklı fikirler ortaya koyacağız. Gerileceğiz, birbirimize öfkeleneceğiz, kızacağız ama sonuç itibariyle bu tartışmalar bittikten sonra yine de el ele, kol kola ortak payda Mersin, ortak paydamız Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Demokrasi dediğimiz de tam olarak budur. İnşallah Türkiye'ye örnek olacak şekilde, bundan sonraki çalışmalarımızı da sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü yok. Mersin'in de öyle"

Türkiye'nin siyasi ikliminde zaman zaman sert rüzgarlar estiğine, bu olumsuz etkileşimin en alt seviyede tutulması gerektiğine dikkat çeken Seçer, "Önemli bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Türkiye'de de siyasi iklim zaman zaman sert oluyor. Sert rüzgarlar esiyor. Önemli tartışmalara şahitlik ediyoruz. Elbette her birimizin bir siyasi partisi, bir siyasi görüşü var. Ankara'dan esen rüzgarlar zaman zaman bizi olumsuz etkileyebilir ama bu etkileşimi en alt seviyede tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun hem bizim için hem şehrimiz için çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Türkiye'nin zaman kaybına ihtiyacı yok, lüksü yok, tahammülü yok. Mersin'in de öyle" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir'de var olan sıkıntıların ilçe belediyelerinde de var olduğunu, fakat bunları aşabilecek güce, bilgi birikimine ve enerjiye sahip olduklarını ifade eden Seçer, "Büyükşehir'de gördüğünüz sıkıntılı tablo, ilçe belediyelerinde de var. Maddi anlamda, yönetim anlayışı, bugüne kadar yapılan tahribatlar, ekonomik sıkıntı, birçok alanda önemli sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları aşarız. Bunları aşacak güçte ve bilgi birikimindeyiz. Bunun için de açıkçası ben moralimi bozmuyorum, şevkimi kırmıyorum. Enerjimiz de iyi, birikimimiz de iyi. Birbirimize inancımız da güvenimiz de tam. Hep beraber bu zorlukları aşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  vahap, seçer, mersin, belediyesi, meclis, üyeleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA