30 Eylül 2026 Çarşamba

16:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, “HALK KART”ıN EYLÜL AYı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   15:57   TBMM, YENI YASAMA YıLıNA SERMAYE PIYASALARıNDAKI FON KRIZI VE YATıRıMCı MAĞDURIYETI GÜNDEMIYLE BAŞLıYOR   15:50   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN ’’FON KRIZI’’ AÇıKLAMASı: “BIR AÇGÖZLÜ ÇETE TÜRK MILLETINE AĞıR ZARAR VERMIŞTIR”   15:48   YENİ PARTILI KAYA, "CINSEL ISTISMAR" SUÇUNDAN YARGıLANAN SANıĞıN SERBEST BıRAKıLMASıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLIĞE DEV YATıRıM: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN’DE ÜNIVERSITELER BULUŞTU   09:06   SON DAKIKA: AYM’DEN SÜRESIZ NAFAKA KARARı! ’SÜRESIZ’ İBARESI İPTAL EDILDI   01:01   SIYASETTE FLAŞ GELIŞME! DENIZ YAVUZYıLMAZ’ıN EŞI HAKKıNDA AĞıR SUÇLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   18:50   “SIYASI CASUSLUK" DAVASı... MERDAN YANARDAĞ: “KUMPASıN NEDENI, YEREL SEÇIMLERI LEKELEMEK VE TELE1’E EL KOYMAK”   18:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 65 YAŞ VE ÜZERI VATANDAŞLARA GÖZ MUAYENESI HIZMETI   18:05   CHP ABANT KAMPı SONA ERDI: KAPALı KAPıLAR ARDıNDA KURULTAY VE MYK ÇATLAĞı!   16:47   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN GAZETECI FATIH ERGIN’E DESTEK: “TUTUKLANMASı ZAMANıN RUHUNUN GEREĞIDIR”   16:47   AKıN GÜRLEK’TEN AHMET ŞıK’A SUÇ DUYURUSU VE TAZMINAT DAVASı   16:46   UTKU ÇAKıRÖZER’DEN X VE META’YA ERIŞIM ENGELLERI ÇAĞRıSı: “GELIN MECLIS’TE HESAP VERIN”   14:56   SAVCı, "SIYASI CASUSLUK" DAVASıNDA İMAMOĞLU, ÖZKAN, YANARDAĞ VE GÜN’ÜN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNı ISTEDI   13:55   ZEYTIN ÜRETICISI DERTLI: MALIYETLER ARTıYOR, ZEYTIN FIYATı DÜŞÜYOR   13:52   İBB DAVASı’NDA 89’UNCU GÜN BAŞLADı...   09:58   YENİ PARTI’DEN FON VURGUNU TEPKISI: DENIZ YAVUZYıLMAZ’DAN HÜKÜMET İSTIFA ÇAĞRıSı   09:50   DENIZ GÖKTAŞ TAHLIYE EDILDI: DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE KAZANÇ: GÜLNAR’DA İLK BADEM HASADı BAŞLADı   03:59   A MILLI TAKıM BURSA’DA AĞıR YARALı: İTALYA İKINCI YARıDA DA NEFES ALDıRMADı!  
 
     
   

Silifke Belediye Başkanı Turgut, Taşucu Mahallesi esnafıyla bir araya geldi


Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi`nde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti. Başkan Turgut, "Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz" dedi.

 

Tarih : 2 Ekim 2024 Çarşamba 10:54   Okunma : 896

(MERSİN)- Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi`nde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti. Başkan Turgut, "Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz" dedi.

Sabah kahvaltısını esnafla birlikte yapan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, çay sohbetinde talep ve sıkıntıları dinlemeye devam ediyor. Taşucu Mahallesi`ndeki esnafla bir araya gelen Başkan Turgut, "Biz şehrimize yapılacak her proje ve hizmette istişareye önem veriyoruz. Görüş, öneri ve talepleri dinliyor, halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çözüm üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Esnaf ve vatandaşlarımızın memnuniyeti önemli"

Belediye hizmetlerinde esnaf ve vatandaşların memnuniyetinin kendisi için önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Turgut, "Yapılan her hizmet vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için olmalı. Halkımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve yapmış olduğumuz çalışmalarla, kentimizi hak ettiği konuma kavuşturmak istiyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek, ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimizi bu şekilde devam ettireceğiz. Esnaf ve vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyden önce gelir" diye konuştu.

"Daha modern ve daha yaşanılır bir Silifke için çalışıyoruz"

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak, herkesle birebir görüşen Turgut, "Silifke`miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke`mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Halkımızın içinde halkımızla beraber olup ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA