11 Haziran 2026 Perşembe

16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"   16:55   AĞRı’DA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN IRMAK AYŞE KOPARAN, İZMIR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   16:53   SILIVRI’DEN SESLENEN DILEK KAYA İMAMOĞLU: ÇıPLAK ARAMA IŞKENCEDIR   14:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN, TARSUS’TA SU KANALLARıNı INCELEDI: BU IHMAL ÖLÜME DAVETIYE ÇıKARıYOR!   14:56   ÜNLÜLERE YÖNELIK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı... EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "ÖNCELIKLE UYUŞTURUCU BARONLARıNıN YAKALANARAK GÖZALTıNA ALıNMASı GEREKIR"   14:55   CHP PARTI MECLISI TOPLANDı   14:28   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUNLARıN 80 DARBECILERINDEN HIÇBIR FARKı YOKTUR"   13:52   RTÜK’TEN 6 KANALA IDARI PARA CEZASı: ÖZGÜR ÖZEL YAYıNıNA    13:50   ZEYNEL EMRE’DEN CHP PM’DEN 28 ISTIFAYA DAIR AÇıKLAMA:    22:45   KıLıÇDAROĞLU 9 VEKILI DISIPLINE SEVK ETTI, ÖZEL CEPHESINDEN ’GEÇERSIZ’ ÇıKıŞı!   19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’   17:50   CHP’DE DOKUZ MILLETVEKILI DISIPLINE SEVK EDILDI! UMUT AKDOĞAN’DAN TÜZÜK GÖNDERMELI İLK AÇıKLAMA   16:55   LÜTFÜ SAVAŞ: ’HEPIMIZ PARTIYE ÜYEYIZ’   16:50   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA SALONDAKILERI AĞLATAN SAVUNMA! ’UTANAN VARSA ÇıKABILIR, BEN UTANMıYORUM...’   16:37   CHP’DE KURULTAY DEPREMI: 76 İL BAŞKANıNDAN TARIH VEREREK ÇOK NET MESAJ! ’ÖNCÜLERIMIZ ÖZEL VE İMAMOĞLU’   16:35   LIVANELI VE AKBAYRAM’DAN CHP’YE ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI: ÜNLÜ SANATÇıLAR ESERLERININ KULLANıMıNı ENGELLEDI!   16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Sporbüs” projesiyle 10 binden fazla çocuğa ulaştı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle kırsal bölgelerde yaşayan çocukları sporla buluşturan “Sporbüs” projesinde; antrenörler eşliğinde hentbol, basketbol, futbol gibi takım oyunlarını deneyimleyen çocuklar, bir yandan da parkurda kendi yeteneklerinin sınırlarını keşfediyor. Mersin`in 13 ilçesinde gidilmedik okul ve mahalle bırakmama hedefi ile yola çıkan Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı. 

 

Tarih : 31 Ekim 2024 Perşembe 09:33   Okunma : 429

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle kırsal bölgelerde yaşayan çocukları sporla buluşturan “Sporbüs” projesinde; antrenörler eşliğinde hentbol, basketbol, futbol gibi takım oyunlarını deneyimleyen çocuklar, bir yandan da parkurda kendi yeteneklerinin sınırlarını keşfediyor. Mersin`in 13 ilçesinde gidilmedik okul ve mahalle bırakmama hedefi ile yola çıkan Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı. 

Çocukların sporla iç içe büyümesi için Sporbüs projesini yaşama geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, her hafta farklı bir lokasyonda çocuklara sporu sevdirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Cumhuriyet`in 100. yılında ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor` sloganı ile yürütülen projede, Büyükşehir özellikle kırsal ve dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların hem sporun çeşitli dalları ile tanışmasını hem de eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. 

Sporbüs aracının bu haftaki durağı ise Tarsus`a bağlı Sağlık Mahallesi`ndeki Şehit Sinan Köse İlkokulu oldu. Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı.

“Çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak, büyük bir mutluluk”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`nda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Duygu Kızılgök, ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor` sloganı ile başlattıkları proje kapsamında, özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukları sportif faaliyetlerle buluşturabilme amacı ile yola çıktıklarını belirtti. Sporbüs aracının bu haftaki durağında, Tarsus ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi`nin yer aldığını kaydeden Kızılgök, “Şehit Sinan Köse İlkokulu`ndayız. Buradaki öğrencilerimiz, sportif faaliyetlerle ilk defa buluşuyorlar. Hepsinin yüzlerinde bu mutluluğu görebiliyoruz. Bizim için de onların sevinçlerine ortak olmak, çok büyük mutluluk oluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın sporla buluşmasına devam edeceğiz. Tüm okullara, mahallelere ve köylere. özellikle de dezavantajlı yerlere gitmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

  


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA