29 Ekim 2026 Perşembe

21:45   CABBAR ANıLAN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRLEŞTIRICI GÜCÜ EN BÜYÜK ZENGINLIĞIMIZDIR’   20:50   GÖKHAN BÜBER: ’CUMHURIYETIN IŞıĞı AKDENIZ’DEN TÜM TÜRKIYE’YE YAYıLACAK’   20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’   19:04   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN: ’CUMHURIYET COŞKUSU MAHALLELERIMIZDEN SOKAKLARıMıZA YAYıLıYOR’   19:01   ATAHAN KAYTAŞ: ‘CUMHURIYET, GENÇLIĞIN İNANCı VE GELECEĞIN GÜVENCESIDIR’   18:58   ERCAN MUTLUAY’DAN 29 EKIM MESAJı: ‘CUMHURIYET, ORTAK GELECEĞIMIZIN EN KıYMETLI MIRASıDıR’   18:56   KADIR ÖZCAN: ’EKONOMIK VE SOSYAL KALKıNMANıN TEMELI CUMHURIYET İLKELERIDIR’   18:54   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANı CUMALI AKBAŞ: ’CUMHURIYET MEŞALESI TOROSLAR’ıN ZIRVESINDE DAIMA YANACAK’   18:53   GÜROL AKBAŞ’TAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, GÜÇLÜ TÜRKIYE VE AYDıNLıK GELECEĞIMIZIN TEMINATıDıR’   17:56   SÜMER :‘CUMHURIYET SADECE BIR MIRAS DEĞIL, AKLıN VE BILIMIN ÖNCÜLÜĞÜNDE BIR AYDıNLANMA YÜRÜYÜŞÜDÜR’   20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Sporbüs” projesiyle 10 binden fazla çocuğa ulaştı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle kırsal bölgelerde yaşayan çocukları sporla buluşturan “Sporbüs” projesinde; antrenörler eşliğinde hentbol, basketbol, futbol gibi takım oyunlarını deneyimleyen çocuklar, bir yandan da parkurda kendi yeteneklerinin sınırlarını keşfediyor. Mersin`in 13 ilçesinde gidilmedik okul ve mahalle bırakmama hedefi ile yola çıkan Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı. 

 

Tarih : 31 Ekim 2024 Perşembe 09:33   Okunma : 806

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin özellikle kırsal bölgelerde yaşayan çocukları sporla buluşturan “Sporbüs” projesinde; antrenörler eşliğinde hentbol, basketbol, futbol gibi takım oyunlarını deneyimleyen çocuklar, bir yandan da parkurda kendi yeteneklerinin sınırlarını keşfediyor. Mersin`in 13 ilçesinde gidilmedik okul ve mahalle bırakmama hedefi ile yola çıkan Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı. 

Çocukların sporla iç içe büyümesi için Sporbüs projesini yaşama geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, her hafta farklı bir lokasyonda çocuklara sporu sevdirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Cumhuriyet`in 100. yılında ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor` sloganı ile yürütülen projede, Büyükşehir özellikle kırsal ve dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların hem sporun çeşitli dalları ile tanışmasını hem de eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. 

Sporbüs aracının bu haftaki durağı ise Tarsus`a bağlı Sağlık Mahallesi`ndeki Şehit Sinan Köse İlkokulu oldu. Büyükşehir ekipleri, şimdiye kadar 10 binden fazla çocuğa ulaştı.

“Çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak, büyük bir mutluluk”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`nda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Duygu Kızılgök, ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor` sloganı ile başlattıkları proje kapsamında, özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukları sportif faaliyetlerle buluşturabilme amacı ile yola çıktıklarını belirtti. Sporbüs aracının bu haftaki durağında, Tarsus ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi`nin yer aldığını kaydeden Kızılgök, “Şehit Sinan Köse İlkokulu`ndayız. Buradaki öğrencilerimiz, sportif faaliyetlerle ilk defa buluşuyorlar. Hepsinin yüzlerinde bu mutluluğu görebiliyoruz. Bizim için de onların sevinçlerine ortak olmak, çok büyük mutluluk oluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın sporla buluşmasına devam edeceğiz. Tüm okullara, mahallelere ve köylere. özellikle de dezavantajlı yerlere gitmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

  


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA