8 Kasım 2025 Cumartesi

07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”   01:14   ALI MAHIR BAŞARıR TARSUS FESTIVALI’NDE NET KONUŞTU: “BU IKLIMI YARATANLARA HALK SANDıKTA DOKUNACAK!”   23:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ORDU’YA ADALET DAVETI: “MEYDANLARDA HALKLA BERABERIZ!”   19:54   TARIHIN İÇINDEN KOŞ: SOLI10K ILE MEZITLI GEÇMIŞTEN GELECEĞE NEFES ALıYOR   19:22   GAZI ÖZDEMIR: “ATATÜRK, HUKUKUN VE ÖZGÜRLÜKLERIN YAŞAM KAYNAĞıDıR”   23:32   TARSUS’TA RUH SAĞLıĞıNA DOKUNAN BELEDIYECILIK: YAŞLıLAR İÇIN UMUT VEREN SÖYLEŞI   23:12   TOROSLAR’DA YENI DÖNEMIN SIMGESI: MIMAR SINAN PARKı VE ÜLMIYE TOPUZ TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   22:47   CUMHURIYETIN KARANLıĞA TESLIM OLMASıNA İZIN VERMEYECEĞIZ   22:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı HIZMET KALITESI ONAYı   15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR  
 
     
   

İçişleri Bakanlığı: "Ahmet Özer görevden uzaklaştırılmış, Vali Yardımcısı Can Aksoy Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir"


İçişleri Bakanlığı, "`PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak` suçundan mahkemece tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı şüpheli Ahmet Özer; Anayasa`nın 127`inci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu`nun 47`inci maddesi gereğince geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığı`nca görevden uzaklaştırılmıştır. 5393 sayılı Belediye Kanunun 45 ve 46`ıncı maddeleri uyarınca İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy, İstanbul Valiliğince Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir" açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 31 Ekim 2024 Perşembe 09:01   Okunma : 337

(ANKARA) - İçişleri Bakanlığı, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanmasına ilişkin, "`PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak` suçundan mahkemece tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı şüpheli Ahmet Özer; Anayasa`nın 127`inci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu`nun 47`inci maddesi gereğince geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığı`nca görevden uzaklaştırılmıştır. 5393 sayılı Belediye Kanunun 45 ve 46`ıncı maddeleri uyarınca İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy, İstanbul Valiliğince Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir" açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanlığı, X hesabından Ahmet Özer`in tutuklanmasına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Esenyurt Belediye Başkanlığı ile ilgili Basın Açıklamamız: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 2024/162302 sayılı soruşturma kapsamında `PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak` suçundan mahkemece tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı şüpheli Ahmet Özer; Anayasa`nın 127`inci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu`nun 47`inci maddesi gereğince geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığı`nca görevden uzaklaştırılmıştır. 5393 sayılı Belediye Kanunun 45 ve 46`ıncı maddeleri uyarınca İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy İstanbul Valiliğince Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA