11 Haziran 2026 Perşembe

19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’   17:50   CHP’DE DOKUZ MILLETVEKILI DISIPLINE SEVK EDILDI! UMUT AKDOĞAN’DAN TÜZÜK GÖNDERMELI İLK AÇıKLAMA   16:55   LÜTFÜ SAVAŞ: ’HEPIMIZ PARTIYE ÜYEYIZ’   16:50   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA SALONDAKILERI AĞLATAN SAVUNMA! ’UTANAN VARSA ÇıKABILIR, BEN UTANMıYORUM...’   16:37   CHP’DE KURULTAY DEPREMI: 76 İL BAŞKANıNDAN TARIH VEREREK ÇOK NET MESAJ! ’ÖNCÜLERIMIZ ÖZEL VE İMAMOĞLU’   16:35   LIVANELI VE AKBAYRAM’DAN CHP’YE ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI: ÜNLÜ SANATÇıLAR ESERLERININ KULLANıMıNı ENGELLEDI!   16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI   16:19   ALI MAHIR BAŞARıR: "KURULTAYı DERHAL TOPLAYıN"   15:17   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "DOĞU AKDENIZ’DE TÜRKIYE’NIN VE KıBRıS TÜRKÜ’NÜN HUKUKUNA KASTEDILIRSE CEVABıMıZ SERT OLUR"   15:16   NIHAT SÜTLAŞ: FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN ANLATTıKLARıNDAN SONRA KENDI MAĞDURIYETIMI ANLATMAKTAN UTANıYORUM... SILIVRI, VATAN EMNIYET’IN YANıNDA PARIS KALıR   14:14   KOÇ HODING’E BIR SILAHLı SALDıRı DAHA: DIYARBAKıR’DA OTOKOÇ HEDEF ALıNDı   14:14   CHP MYK KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı: İHRAÇLAR GÖRÜŞÜLECEK   13:13   AK PARTI GÜNDEME ALDı: ÜNIVERSITEDEN ATıLANLARA AF YOLDA   13:12   BURHANETTIN BULUT, AKıN GÜRLEK’E, İBB SORUŞTURMASıNDAKI KÖTÜ MUAMELE IDDIALARıNı SORDU   10:25   CHP’DE ’BUTLAN’ KRIZI SANAT DÜNYASıNA SıÇRADı! ÜNLÜ SANATÇıDAN ÇOK SERT REST: ’ASLA İZIN VERMIYORUM’   09:10   MERSIN’DE EĞITIMDE DEVRIM: 15 OKUMA SALONU GENÇLERIN KADERINI DEĞIŞTIRIYOR!   16:44   72 ILIN CHP İL BAŞKANLıĞı’NDAN ORTAK AÇıKLAMA: SEÇILMIŞ GENEL BAŞKANıMıZ ÖZEL, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ ISE İMAMOĞLU’DUR   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ÖNÜMÜZDE DURAN, BU MILLETIN AYAKLARıNıN ALTıNDA KALıR”  
 
     
   

Mersin`de, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanması ve belediyeye kayyum atanması protesto edildi


Mersin Emek ve Demokrasi Platformu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanması ve yerine kayyum atanmasını protesto etti.

 

Tarih : 1 Kasım 2024 Cuma 15:39   Okunma : 1153

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu Özgür Çocuk Parkında bir araya gelerek İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanmasını ve yerine kayyum atanmasını protesto etti. Eyleme DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ile DEM Parti Mersin İl Eş Başkanları Bedriye Kuş ve Reşat Aşan da destek verdi. Mersin Emek ve Demokrasi Platformu adına açıklama yapan Mustafa Özbay, şunları söyledi:

"Türkiye halkları daha önce defalarca sahnelenen bu oyununun yönetmenini, yapımcısını, aktörlerini çok iyi tanımaktadır. Plan çok önceden kurulmuş bugün hayata geçirilmiştir. Daha 7 ay önce yapılan yerel seçimlerde YSK tarafından adaylığı onanmış, Esenyurt`ta her iki kişiden birinin oyunu alarak seçilmiş belediye başkanına haksız, hukuksuz bir şekilde yapılan bu siyasi operasyonu kabul etmiyoruz ve güçlü bir şekilde kınıyoruz. Esenyurt halkının iradesiyle seçilmiş belediye başkanı derhal serbest bırakılmalı ve görevine iade edilmelidir."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA