8 Eylül 2026 Salı

15:40   TOROSLAR’DA ULAŞıM STANDARDı YÜKSELIYOR: MERKEZDEN KıRSALA KESINTISIZ YOL SEFERBERLIĞI!   14:10   TÜRK MOBILYASıNA DıŞARıDA DEV TALEP! O ÜLKEDE İHRACAT REKORLARı ALTÜST OLDU   13:20   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: ’103 YıLLıK ÇıNAR HALKıN İNANCıYLA GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK’   12:50   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN KÖPRÜ VE OTOYOL SATıŞLARıNA SERT TEPKI: ’SEÇIM EKONOMISI İÇIN MILLETIN MALı SATıLıYOR!’   12:10   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN O MAHALLEDE KRITIK HAMLE! YOLLAR SıFıRLANDı, TEHLIKE SAÇAN ENGELLER TEK TEK KALDıRıLDı   11:59   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN OVP ÇıKıŞı: “2027 BÜTÇESINDE GIZLI BIR SENARYO MU VAR?”   11:25   MERSIN’DE EĞITIM ALAN GENÇLER İŞ DÜNYASıYLA BULUŞTU: İSTIHDAMA GEÇIŞ ARTıK DAHA KOLAY!   11:01   ÜÇAY MÜHENDISLIK CEO’SU TURAN ŞAKACı: ’ELARIS ILE ELEKTRIKLI ARAÇ MIMARISINE YÖN VERIYOR, ŞARJ AĞıMıZı YÜZDE 58 BÜYÜTÜYORUZ’   10:52   TELEFON VE TABLET KULLANAN GENÇ KıZLAR İÇIN TEHLIKE BÜYÜYOR! MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN HAYAT KURTARAN PROJE   10:50   MERSIN’DE EĞITIMIN SEYRINI DEĞIŞTIRECEK ZIYARET: İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI SAHAYA İNDI!   10:49   ERDEMLI HAYVAN YAŞAM ALANı’NDA DÖNÜŞÜM: HAYAKF BAŞKANı NESRIN ÇıTıRıK ÇALıŞMALARı YERINDE İNCELEDI   10:48   GEÇERSIZ OYLAR DENGELERI DEĞIŞTIRDI! ÜSKÜDAR’DA BAŞKAN VEKILLIĞI SEÇIMINDE İKINCI TUR HEYECANı   10:45   MERSIN’DE 8 AY ÖNCE BAŞLAYAN SESSIZ DEVRIM: ’YAĞ GIBI AKıYOR, SıFıR EMISYON’   11:36   MERSIN’E MEGAKENT DOKUNUŞU: MÜFTÜ DERESI YAŞAM VADISI’NDE GERI SAYıM BAŞLADı!   11:10   GAZIANTEP’TE ASGARI ÜCRETLI BABADAN ÇARESIZLIK DILEKÇESI: ’ÖTANAZI İSTIYORUM!’ KONU TBMM’DE   11:10   GAZIANTEP’TE ASGARI ÜCRETLI BABADAN ÇARESIZLIK DILEKÇESI: ’ÖTANAZI İSTIYORUM!’ KONU TBMM’DE   10:50   MGM’DEN KRITIK UYARı: O İLLERDE SAĞANAK, SEL VE HEYELAN RISKI! HAVA SıCAKLıKLARı ANIDEN DÜŞÜYOR   10:40   30 YıLLıK KÖPRÜ VE OTOYOL GELIRI ELDEN GIDIYOR! YENI PARTI’DEN ÇOK SERT KARARNAME TEPKISI   10:25   FILENIN SULTANLARı ÜST ÜSTE 2. KEZ AVRUPA ŞAMPIYONU! MERSIN DEV EKRANDA TEK YÜREK OLDU   10:15   CHP’LI TÜRKER ATEŞ’TEN OVP TEPKISI: ’SANAYICI VE ÜRETICI NEFES ALAMAYACAK!’  
 
     
   

CHP, Esenyurt`taki "Demokrasi Nöbeti"ni büyütüyor... Kayyum uygulaması için medya takip kurulu oluşturdu


Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 17 Kasım`dan itibaren bir aşama daha büyütülecek. CHP ayrıca kayyum uygulamaları ve Ahmet Özer hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları dahil tüm iletişimi "medya takibi kurulu" ile izlemeye devam edecek. Parti, Esenyurt`ta yarım kalan belediye projeleri için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyeleri olanaklarını devreye sokacak.

 

Tarih : 10 Kasım 2024 Pazar 07:52   Okunma : 6053

İLEYDA ÖZMEN

(ANKARA)- Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 17 Kasım`dan itibaren bir aşama daha büyütülecek. CHP ayrıca kayyum uygulamaları ve Ahmet Özer hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları dahil tüm iletişimi "medya takibi kurulu" ile izlemeye devam edecek. Parti, Esenyurt`ta yarım kalan belediye projeleri için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyeleri olanaklarını devreye sokacak.

31 Mart seçimlerinde yüzde 49 oyla Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer geçen çarşamba sabaha karşı gözaltına alınıp tutuklanmış, yerine kayyum atanmıştı. Bunun üzerine CHP`liler ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti ile kayyum uygulamasını protesto etmeye başlamıştı. Parti kurmayları, Demokrasi Nöbeti eylemlerinin 17 Kasım`dan sonra "bir aşama daha büyütüleceği" bilgisini verdi. Planlamaların önümüzdeki hafta içinde MYK`da ele alınması ve kesinleştirilmesi öngörülüyor.

Parti kurmayları ayrıca, kayyum uygulamasının ve protestoların medyada nasıl yer aldığını da yakından takip ediyor. Esenyurt`a kayyum atanması, Ahmet Özer`in tutukluluğu ve yerel yönetimlere yönelik diğer anti demokratik uygulamaların yakından izlendiğini, kamuoyunun konuyla ilgili algısının sıkı takip edildiğini belirten kurmaylar, bunun için oluşturulan "medya takip kurulu" hakkında da bilgi verdi. Kurul, Esenyurt ve Özer hakkında sosyal medyadaki paylaşımlar dahil olmak üzere tüm iletişimi izleyip parti yetkililerine raporluyor. Partinin, ilçede kayyum ve belediyecilik üzerinden "yalanlar-gerçekler" başlığıyla broşür hazırladığı ve önümüzdeki günlerde dağıtmaya başlayacağı da edinilen bilgiler arasında. Ayrıca, avukatlar da her gün sabah, öğlen ve akşam cezaevine ziyarete giderek hem Ahmet Özer`i yalnız bırakmıyor hem de çalışmalar hakkında bilgilendirip görüş alışverişinde bulunuyor.

Esenyurt`un yarım kalan projeleri için diğer belediyeler devrede

Özer`in tutuklanması ve belediyeye kayyum atanmasının ardından seçim döneminde vaat edilen ve seçim sonrasında başlayan bazı belediye projeleri de yarım kaldı. CHP kurmayları, ilçede kayyumla birlikte duran bazı belediye projeleri için başta İBB olmak üzere diğer CHP`li ilçe belediyelerini işaret etti. Buna göre, diğer belediyeler Esenyurt`un projeleri için devreye girecek, inşaat ve asfalt faaliyetleri yarım bırakılmayacak. Bu çerçevede öncelikli olarak yarım kalan bir kreş inşaatı tamamlanacak, Haramidere Cemevi`nin temelinin atılması sağlanacak, mevcut konservatuvarın düzenlenmesi işi sürdürülecek, daha önce planlanan asfaltlama faaliyeti devam ettirilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA