19 Mayıs 2026 Salı

18:59   CHP’LI KORKMAZ. 19 MAYıS RUHU BUGÜN SENINLE YAŞıYOR   18:56   CHP’LI GÜROL AKBAŞ: ‘107 YıL ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR’   18:40   GELECEĞI İNŞA EDENLERE ATATÜRK’TEN ARMAĞAN: 19 MAYıS RUHUYLA YENIDEN!   18:25   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 19 MAYıS MESAJı: ‘MILLI UYANıŞıN SEMBOLÜ VE GELECEĞIN GÜVENCESI’   18:21   19 MAYıS’TA ANKARA’DA BÜYÜK KORTEJ: ÖZGÜR ÖZEL VE BINLERCE GENÇ ANıTKABIR’E YÜRÜYOR!   18:19   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN 19 MAYıS MESAJı: ’CUMHURIYETIN İKINCI YÜZYıLıNDA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLIKTIR’   17:35   MEMUR EMEKLILERI, SEYYANEN ZAM ISTIYOR: "CUMHURBAŞKANı VERDIĞI SÖZÜ TUTMALı"   16:34   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB’DEN ORTAK NATO AÇıKLAMASı: NATO ÜSLERI KAPATıLMALı, NATO’DAN DERHAL ÇıKıLMALıDıR   15:32   BIRLEŞIK KAMU İŞ KONFEDERASYONU MALIYE BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM YAPTı... GENEL BAŞKAN YıLDıRıM: TÜM KAMU ÇALıŞANLARı ALACAKLı DURUMDA   15:29   NURI ASLAN’DAN OPERASYON TEPKISI: MILYONLARCA VATANDAŞıMıZA HIZMET EDEN İBB’NIN BU ŞEKILDE SÜREKLI YıPRATıLMASı DOĞRU DEĞILDIR   14:25   İBB DAVASı’NDA 39. GÜN... MURAT KAPKI, YAKLAŞıK BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN İNAN GÜNEY’DEN HELALLIK ISTEDI   14:24   EKREM İMAMOĞLU’NUN DIPLOMA IPTALINE KARŞı YAPTıĞı ISTINAF BAŞVURUSU DA REDDEDILDI, DOSYA DANıŞTAY’A TAŞıNACAK   13:15   ANKARA’DA BÜYÜK 19 MAYıS SEFERBERLIĞI! ÖZGÜR ÖZEL’IN DE KATıLACAĞı DEV YÜRÜYÜŞÜN DETAYLARı BELLI OLDU   12:47   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TÜRKAN SAYLAN MESAJı: ’MÜCADELE MIRASıNA SAHIP ÇıKACAĞıZ!’   12:15   İBB DAVASıNDA SILIVRI’YI SARSAN ’BASKı’ İTIRAFı! ’O İFADELER YOK HÜKMÜNDEDIR’   11:33   AKDENIZ’DE GECE YARıSı ALARMı! ULUSLARARASı SULARDA SıCAK TEMAS: "YÜZER HÜCRE" BILE HAZıRLADıLAR   11:05   BÜYÜKŞEHIRDE 20 TL, TARLADA 3 TL’YE ALıCı YOK! MILYONLUK DEPOLAR ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ: ‘ARTıK HAMALLıK YAPACAĞıM’   10:48   TANESI 16 LIRAYı AŞMıŞ DURUMDA: "ARTıK KILO İLE DEĞIL TANE İLE ALıNıYOR!"   10:35   GÖZLERINI KAPATıP BASTONU ELINE ALANLAR ŞOKE OLDU! MERSIN’DE EZBER BOZAN "EMPATI" SEFERBERLIĞI   10:30   ANKARA’DA TARIHI DÖNEMEÇ: BAHÇELI’DEN ÖCALAN İÇIN EZBER BOZAN ’KOORDINATÖRLÜK’ TEKLIFI!  
 
     
   

CHP, Esenyurt`taki "Demokrasi Nöbeti"ni büyütüyor... Kayyum uygulaması için medya takip kurulu oluşturdu


Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 17 Kasım`dan itibaren bir aşama daha büyütülecek. CHP ayrıca kayyum uygulamaları ve Ahmet Özer hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları dahil tüm iletişimi "medya takibi kurulu" ile izlemeye devam edecek. Parti, Esenyurt`ta yarım kalan belediye projeleri için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyeleri olanaklarını devreye sokacak.

 

Tarih : 10 Kasım 2024 Pazar 07:52   Okunma : 5683

İLEYDA ÖZMEN

(ANKARA)- Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 17 Kasım`dan itibaren bir aşama daha büyütülecek. CHP ayrıca kayyum uygulamaları ve Ahmet Özer hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları dahil tüm iletişimi "medya takibi kurulu" ile izlemeye devam edecek. Parti, Esenyurt`ta yarım kalan belediye projeleri için de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyeleri olanaklarını devreye sokacak.

31 Mart seçimlerinde yüzde 49 oyla Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer geçen çarşamba sabaha karşı gözaltına alınıp tutuklanmış, yerine kayyum atanmıştı. Bunun üzerine CHP`liler ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti ile kayyum uygulamasını protesto etmeye başlamıştı. Parti kurmayları, Demokrasi Nöbeti eylemlerinin 17 Kasım`dan sonra "bir aşama daha büyütüleceği" bilgisini verdi. Planlamaların önümüzdeki hafta içinde MYK`da ele alınması ve kesinleştirilmesi öngörülüyor.

Parti kurmayları ayrıca, kayyum uygulamasının ve protestoların medyada nasıl yer aldığını da yakından takip ediyor. Esenyurt`a kayyum atanması, Ahmet Özer`in tutukluluğu ve yerel yönetimlere yönelik diğer anti demokratik uygulamaların yakından izlendiğini, kamuoyunun konuyla ilgili algısının sıkı takip edildiğini belirten kurmaylar, bunun için oluşturulan "medya takip kurulu" hakkında da bilgi verdi. Kurul, Esenyurt ve Özer hakkında sosyal medyadaki paylaşımlar dahil olmak üzere tüm iletişimi izleyip parti yetkililerine raporluyor. Partinin, ilçede kayyum ve belediyecilik üzerinden "yalanlar-gerçekler" başlığıyla broşür hazırladığı ve önümüzdeki günlerde dağıtmaya başlayacağı da edinilen bilgiler arasında. Ayrıca, avukatlar da her gün sabah, öğlen ve akşam cezaevine ziyarete giderek hem Ahmet Özer`i yalnız bırakmıyor hem de çalışmalar hakkında bilgilendirip görüş alışverişinde bulunuyor.

Esenyurt`un yarım kalan projeleri için diğer belediyeler devrede

Özer`in tutuklanması ve belediyeye kayyum atanmasının ardından seçim döneminde vaat edilen ve seçim sonrasında başlayan bazı belediye projeleri de yarım kaldı. CHP kurmayları, ilçede kayyumla birlikte duran bazı belediye projeleri için başta İBB olmak üzere diğer CHP`li ilçe belediyelerini işaret etti. Buna göre, diğer belediyeler Esenyurt`un projeleri için devreye girecek, inşaat ve asfalt faaliyetleri yarım bırakılmayacak. Bu çerçevede öncelikli olarak yarım kalan bir kreş inşaatı tamamlanacak, Haramidere Cemevi`nin temelinin atılması sağlanacak, mevcut konservatuvarın düzenlenmesi işi sürdürülecek, daha önce planlanan asfaltlama faaliyeti devam ettirilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA