7 Mayıs 2026 Perşembe

09:26   MERSIN’DE ENGELLERI KALDıRAN HAMLE: TEK TıKLA KAPıNıZA KADAR GELIYOR!   23:27   MERSIN’DE ESNAFıN ’AHI BABASı’ GÜVEN TAZELEDI!   23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile vatandaşa destek


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

 

Tarih : 29 Kasım 2024 Cuma 10:01   Okunma : 869

(MERSİN) -  Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

Anamur`dan Tarsus`a, Çamlıyayla`dan Gülnar`a kadar kentin her noktasında Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti veren Büyükşehir ekipleri, Anamur`da yaşayan Kamil Şimşek`i de dört yıldır yalnız bırakmıyor. Şeker hastalığı nedeniyle gözlerini ve bir bacağını kaybeden 53 yaşındaki Şimşek`in başvurusunun ardından harekete geçen ekipler Şimşek`in özbakımına destek veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Hüseyin Yıldız, “Kamil Bey`e dört yıldır kişisel bakım hizmeti veriyoruz. Tıraşını yapıyoruz, tırnağını kesiyoruz, banyosunu yaptırıyoruz. Kamil Bey de Başkanımızdan ve verdiğimiz dört dörtlük hizmetlerden memnun olduğunu belirtiyor” dedi.

Ekip arkadaşlarının hepsinin güleryüz ile hizmet verdiğinden söz eden Yıldız, “Ekip arkadaşlarımız, ihtiyaç duyan bütün ailelere hizmet etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kamil Bey banyosunda ve tıraşında güçlükler çekiyordu. Biz geldik banyosunu, tıraşını ve bütün hizmetlerini yaptık ve rahata kavuştu. Bizden yatak talebinde bulundu ve yatağını getirip teslim ettik. İki yıl önce de tekerlekli sandalyesini verdik” diye konuştu.

Kamil Şimşek ise “Dört yıldan beri devamlı Büyükşehir`den Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti`ni alıyorum. Bu hizmet çok başarılı. Gözlerim görmüyor, bacağım yok ve dışarıya hiç çıkamıyorum. Çocuklar tekerlekli sandalye ile bir yerlere götürüp getirebiliyorlar ve bu da güçlükle oluyor. Tıraşımı, banyomu ve her türlü ihtiyacımı dört dörtlük yapıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olmasa ben tek başıma burada yaşayamam, bir şey yapamam, yaptıramam. Vahap Seçer`den tek isteğim; sağlığı, sıhhati yerinde olsun, Allah daha nice yıllara eriştirsin. Başka bir isteğim yok. Vahap Seçer beni burada darda koymadı. Bana tertemiz, çiçek gibi bakılıyor. Başkanımız da darda kalmasın” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA