22 Şubat 2026 Pazar

14:15   CHP AKDENIZ’IN YÜKSELEN İSMI SEMIH PALAMUT’TAN NET MESAJ: “GÜÇLÜ ÖRGÜT, GÜVENLI GELECEK”   12:26   550 KILOMETRELIK TARIH VE DOĞA ROTASı: MERSIN’DE KILIKYA YOLU’NA YOĞUN İLGI   12:15   “ANA DILDE EĞITIM LÜKS DEĞIL, HAKTıR”: 3. ANADILI SEMPOZYUMU’NDAN ANKARA’YA NET MESAJ   10:59   FETI YıLDıZ’DAN ‘KOMISYON RAPORU’ ÇıKıŞı: “OKUMADAN KONUŞUYORLAR”   10:50   TANRıKULU’NDAN DÜNYA ANADILI GÜNÜ MESAJı: “ANA DIL GÜVENLIK DEĞIL, EŞITLIK MESELESIDIR”   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 50 BIN ÇOCUĞA SANAT DOKUNUŞU! ‘BISKÜVI ADAM’ SAHNESI KAHKAHAYA BOĞDU   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: “ADAYıMıZ İÇERIDE DE OLSA EKREM İMAMOĞLU; FATURAYı RECEP TAYYIP ERDOĞAN ÖDEMEDEN YENI İSIM ÇıKMAZ”   01:59   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN BEYOĞLU’NDA İFTAR SÜRPRIZI: KAYACıK AILESININ SOFRASıNA KONUK OLDU   01:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KOCAELI ÇAĞRıSı: “HAKKıMıZı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”   01:57   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ERDEMLI’DE 13 İLÇELIK RAMAZAN BULUŞMASıNı BAŞLATTı: BINLER AYNı SOFRADA, TEK YÜREK   23:56   CHP’DEN ABDULVAHAP GÖÇER’E KESIN İHRAÇ   23:55   ALI MAHIR BAŞARıR VE AHMET SERKAN TUNCER MEZITLI’DE SAHAYA İNDI: SEL BÖLGESINDE KRITIK MESAJLAR   23:54   YAYLAKONAKLıLAR BIR ARADA: MERSIN ADıYAMAN YAYLAKONAK BALYAN DERNEĞI’NE ANLAMLı ZIYARET   17:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ÇEVREYI KORUMANıN PARTISI OLMAZ   17:44   ÇEŞME BELEDIYE BAŞKANı LÂL DENIZLI IFADESININ ARDıNDAN SERBEST BıRAKıLDı   16:30   ERKAN BAŞ’TAN GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLANMASıNA TEPKI: "ALICAN ULUDAĞ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL, ATATÜRK BÜSTÜNÜ KORUYAN ADANALı GENÇLERLE GÖRÜŞTÜ... ÖZEL: "İZLERKEN GÖZYAŞLARıMı TUTAMADıM"   14:28   ARZU ÇERKEZOĞLU: "EMEKLI BAYRAM IKRAMIYESI EN AZ 17 BIN 519 TL OLMALı"   14:26   BASıN MESLEK ÖRGÜTLERI ÇAĞLAYAN’DA AÇıKLAMA YAPTı: GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN DAHA FAZLA VAKIT GEÇIRILMEDEN DERHAL SERBEST BıRAKıLMASıNı TALEP EDIYORUZ   13:25   ALI MAHIR BAŞARıR: "EMEKLIMIZI DE MEMLEKETIMIZI DE BU SEFALETTEN HEP BERABER KURTARACAĞıZ, AZ KALDı"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile vatandaşa destek


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

 

Tarih : 29 Kasım 2024 Cuma 10:01   Okunma : 749

(MERSİN) -  Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

Anamur`dan Tarsus`a, Çamlıyayla`dan Gülnar`a kadar kentin her noktasında Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti veren Büyükşehir ekipleri, Anamur`da yaşayan Kamil Şimşek`i de dört yıldır yalnız bırakmıyor. Şeker hastalığı nedeniyle gözlerini ve bir bacağını kaybeden 53 yaşındaki Şimşek`in başvurusunun ardından harekete geçen ekipler Şimşek`in özbakımına destek veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Hüseyin Yıldız, “Kamil Bey`e dört yıldır kişisel bakım hizmeti veriyoruz. Tıraşını yapıyoruz, tırnağını kesiyoruz, banyosunu yaptırıyoruz. Kamil Bey de Başkanımızdan ve verdiğimiz dört dörtlük hizmetlerden memnun olduğunu belirtiyor” dedi.

Ekip arkadaşlarının hepsinin güleryüz ile hizmet verdiğinden söz eden Yıldız, “Ekip arkadaşlarımız, ihtiyaç duyan bütün ailelere hizmet etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kamil Bey banyosunda ve tıraşında güçlükler çekiyordu. Biz geldik banyosunu, tıraşını ve bütün hizmetlerini yaptık ve rahata kavuştu. Bizden yatak talebinde bulundu ve yatağını getirip teslim ettik. İki yıl önce de tekerlekli sandalyesini verdik” diye konuştu.

Kamil Şimşek ise “Dört yıldan beri devamlı Büyükşehir`den Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti`ni alıyorum. Bu hizmet çok başarılı. Gözlerim görmüyor, bacağım yok ve dışarıya hiç çıkamıyorum. Çocuklar tekerlekli sandalye ile bir yerlere götürüp getirebiliyorlar ve bu da güçlükle oluyor. Tıraşımı, banyomu ve her türlü ihtiyacımı dört dörtlük yapıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olmasa ben tek başıma burada yaşayamam, bir şey yapamam, yaptıramam. Vahap Seçer`den tek isteğim; sağlığı, sıhhati yerinde olsun, Allah daha nice yıllara eriştirsin. Başka bir isteğim yok. Vahap Seçer beni burada darda koymadı. Bana tertemiz, çiçek gibi bakılıyor. Başkanımız da darda kalmasın” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA