17 Ekim 2026 Cumartesi

20:36   MUĞLA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı AHMET ARAS CHP’DEN AYRıLDı! GÖREVINE BAĞıMSıZ DEVAM EDECEK   08:59   1 MILYAR AVROLUK FON İDDIASı ÇALKALANıYOR! GAZETECI MURAT AĞıREL EMNIYET’E GÖTÜRÜLDÜ   07:39   VAHAP SEÇER’DEN TBB BAŞKAN VEKILLIĞINE SEÇILEN AYŞE ÜNLÜCE’YE DESTEK MESAJı: ’DEMOKRASIYI SAVUNACAĞıZ’ ALTERNATIF 3 (KıSA & DINAMIK): TBB’DE SEÇIM SONRASı   04:55   TRABZONSPOR, UEFA KONFERANS LIGI’NE GALIBIYETLE BAŞLADı: KUPS KUOPIO’YA DEPLASMANDA GOL YAĞMURU!   04:29   ALMANYA’DA NEFES KESEN GECE! BEŞIKTAŞ, HOFFENHEIM DEPLASMANıNDA HYEON-GYU OH İLE GÜLDÜ: 3-2   02:26   TBB’DE KRITIK SEÇIM SONRASı MERSIN’DEN İLK AÇıKLAMA: ’EMANETE SıKı SıKı SARıLıP TESLIM EDECEĞIZ!’   22:15   TBB BAŞKAN VEKILI AYŞE ÜNLÜCE OLDU! İŞTE KRITIK SEÇIMIN DETAYLARı VE OY SONUÇLARı   19:06   GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN TBB SEÇIMI VE VAHAP SEÇER AÇıKLAMASı: ’GÖREVI HıZ KESMEDEN SÜRDÜRECEĞIZ’   17:25   ’ESKIDEN BIR HASATLA DÜĞÜN YAPıLıRDı...’ TOROSLAR’DA KADıN ÇIFTÇININ SÖZLERI TARLAYA DAMGA VURDU!   17:03   BRÜKSEL’DEN TÜRKIYE SIYASETINI SARSACAK KARAR! CHP ASKıYA ALıNDı, YENI PARTI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI   16:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT TEPKI: ’BU MILLET SANDıĞA EL UZATANıN O ELINI KıRAR!’   16:42   AZIZ KOCAOĞLU’NDAN SIYASETTE RADIKAL HAMLE! YENI PARTI İZMIR İL BAŞKANLıĞıNA ADAY OLDU   14:37   SIYASETTE FLAŞ GELIŞME! MURAT KARAYALÇıN CHP’DEN İSTIFA ETTI: İŞTE YENI ADRESI   13:29   MERSIN BÜYÜKŞEHIR VE MESKİ’DEN ŞIDDETLI YAĞıŞ PREZANTASYONU: KRIZ MASASı KURULDU!   10:35   ATATÜRK’ÜN MERSIN’DEKI TARIHI MIRASı YENIDEN DOĞDU! SILIFKE GAZI ÇIFTLIĞI KAPıLARıNı AÇTı   10:15   TBB’DE KRITIK SEÇIM MARATONU: YENİ PARTI VE CUMHUR İTTIFAKı’NıN ADAYLARı BELLI OLDU!   02:22   VILLA PARK’TA AĞıR DARBE! ASTON VILLA - FENERBAHÇE MAÇıNDA ŞOK SKOR: FARK ALTıYA ÇıKTı!   19:58   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU’NDAN İKTIDARA AĞıR ELEŞTIRILER: ’TÜRK DEMOKRASISI BU KADARıNA ŞAHIT OLMADı’   18:25   ’SıRA HALK TV’YE MI GELDI?’ DEDI VE SERT ÇıKTı: AP TÜRKIYE RAPORTÖRÜ AMOR’DAN ÇOK KONUŞULACAK MEDYA ÇıKıŞı!   18:20   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILLIĞI SEÇIMINDE KRITIK HAMLE: AYŞE ÜNLÜCE ADAY GÖSTERILDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile vatandaşa destek


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

 

Tarih : 29 Kasım 2024 Cuma 10:01   Okunma : 1391

(MERSİN) -  Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

Anamur`dan Tarsus`a, Çamlıyayla`dan Gülnar`a kadar kentin her noktasında Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti veren Büyükşehir ekipleri, Anamur`da yaşayan Kamil Şimşek`i de dört yıldır yalnız bırakmıyor. Şeker hastalığı nedeniyle gözlerini ve bir bacağını kaybeden 53 yaşındaki Şimşek`in başvurusunun ardından harekete geçen ekipler Şimşek`in özbakımına destek veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Hüseyin Yıldız, “Kamil Bey`e dört yıldır kişisel bakım hizmeti veriyoruz. Tıraşını yapıyoruz, tırnağını kesiyoruz, banyosunu yaptırıyoruz. Kamil Bey de Başkanımızdan ve verdiğimiz dört dörtlük hizmetlerden memnun olduğunu belirtiyor” dedi.

Ekip arkadaşlarının hepsinin güleryüz ile hizmet verdiğinden söz eden Yıldız, “Ekip arkadaşlarımız, ihtiyaç duyan bütün ailelere hizmet etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kamil Bey banyosunda ve tıraşında güçlükler çekiyordu. Biz geldik banyosunu, tıraşını ve bütün hizmetlerini yaptık ve rahata kavuştu. Bizden yatak talebinde bulundu ve yatağını getirip teslim ettik. İki yıl önce de tekerlekli sandalyesini verdik” diye konuştu.

Kamil Şimşek ise “Dört yıldan beri devamlı Büyükşehir`den Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti`ni alıyorum. Bu hizmet çok başarılı. Gözlerim görmüyor, bacağım yok ve dışarıya hiç çıkamıyorum. Çocuklar tekerlekli sandalye ile bir yerlere götürüp getirebiliyorlar ve bu da güçlükle oluyor. Tıraşımı, banyomu ve her türlü ihtiyacımı dört dörtlük yapıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olmasa ben tek başıma burada yaşayamam, bir şey yapamam, yaptıramam. Vahap Seçer`den tek isteğim; sağlığı, sıhhati yerinde olsun, Allah daha nice yıllara eriştirsin. Başka bir isteğim yok. Vahap Seçer beni burada darda koymadı. Bana tertemiz, çiçek gibi bakılıyor. Başkanımız da darda kalmasın” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA