11 Eylül 2026 Cuma

17:12   EĞITIM SEN MEB ÖNÜNDEN SESLENDI: "BILIMSEL VE LAIK EĞITIM ILKELERIYLE ÇELIŞEN MÜFREDAT UYGULAMASıNA SON VERILMELI"   17:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "MUHALEFETIN NE DEDIĞIYLE, NE YAPTıĞıYLA ILGILENMIYORUZ"   15:07   ASU KAYA: "CEREN DAMAR ŞENEL’IN AILESININ HAKLı VE MAKUL ADALET ARAYıŞıNıN YANıNDAYıZ"   15:06   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN SEÇIM AÇıKLAMASı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "SEÇIMI TEHLIKE GÖRÜYOR"   14:42   İMAMOĞLU, IKI KEZ BERAAT ETTIĞI "HAKARET" DAVASıNDAN 2 YıL 1 AY HAPIS CEZASı ALDı: "BENIM ADıMA KARAR VERECEK HIÇBIR MAHKEME YOKTUR"   14:42   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "MILLETIN UMUDU OLAN SEÇIM ATLATıLMAZ"   11:30   ERDEMLI’DE OKUL ALıŞVERIŞI YAPACAK VELILER DIKKAT! ZABıTADAN KıRTASIYELERE ŞOK DENETIM   11:20   SıCAK HAVADA MEYDANA TOPLANDıLAR: MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BIR GECEDE OYUN ALANıNA DÖNÜŞTÜ!   11:10   MINIKLERIN OKUL HEYECANıNA RENKLI BAŞLANGıÇ! MERSIN’DE UYUM HAFTASı KARNAVALA DÖNÜŞTÜ   10:49   ÜNIVERSITEDEKI SKANDAL DAVADA BERAAT KARARıNA SERT TEPKI: HSK VE BAKANLıĞA ÇAĞRı!   09:25   ÇIFTÇININ BORÇ YÜKÜ 1,5 TRILYON LIRAYA DAYANDı! REKOLTE ARTıŞı DA YARAYA MERHEM OLMADı: 20 YıLDA 230 KATLıK ARTıŞ   09:15   MINIKLER HEM ÖĞRENIYOR HEM HAZıRLANıYOR: SILIFKE ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE HAYAT KURTARAN PROJE!   08:43   İSTANBUL SIYASETINDE SıCAK GELIŞME! CHP’LI 3 MECLIS ÜYESI AK PARTI’YE KATıLDı   08:35   İL MILLÎ EĞITIM’DE PERSONEL DAKIKALAR İÇINDE TAHLIYE EDILDI   01:05   ’E-TICARETTE DEVRIM NITELIĞINDE ADıM: KADıN KOOPERATIFLERINE 5 YıL BOYUNCA SıFıRA YAKıN KOMISYON VE TAM DIJITAL PAZARLAMA DESTEĞI’   01:04   BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN İŞ DÜNYASıNA NET MESAJ: ’MERSIN’DE SIVIL TOPLUMLA İSTIŞARE KARANLıKTA BIR EL FENERIDIR’   16:10   MEZITLI ZABıTASı’NDAN YENI EĞITIM ÖĞRETIM YıLı ÖNCESI KıRTASIYELERDE DENETIM   16:08   KONYA’DA MAHMUT TANAL’A DERT YANAN EMEKLI: “24 BIN 700 LIRA EMEKLI MAAŞı 4 GÜN YETIYOR”   16:07   GÖKHAN GÜNAYDıN: "MEHMET ŞIMŞEK, HER DÖRT EKMEĞIMIZDEN ÜÇÜNÜ ÇALAN SEN VE SENIN AĞABABALARıNDıR"   16:06   ÜCRETLI ÖĞRETMENLER DAYANıŞMA DERNEĞI MEB ÖNÜNDEN SESLENDI: "15-20 SENE ÇALıŞTıK, EMEKLI BILE OLAMADıK"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nden Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile vatandaşa destek


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

 

Tarih : 29 Kasım 2024 Cuma 10:01   Okunma : 1252

(MERSİN) -  Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veriyor. Anamur`da yaşayan ve şeker hastalığı nedeniyle gözleri ile bir bacağını kaybeden Kamil Şimşek`i de yalnız bırakmayan ekipler, dört yıldır evde bakım desteğini sürdürüyor.

Anamur`dan Tarsus`a, Çamlıyayla`dan Gülnar`a kadar kentin her noktasında Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti veren Büyükşehir ekipleri, Anamur`da yaşayan Kamil Şimşek`i de dört yıldır yalnız bırakmıyor. Şeker hastalığı nedeniyle gözlerini ve bir bacağını kaybeden 53 yaşındaki Şimşek`in başvurusunun ardından harekete geçen ekipler Şimşek`in özbakımına destek veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Hüseyin Yıldız, “Kamil Bey`e dört yıldır kişisel bakım hizmeti veriyoruz. Tıraşını yapıyoruz, tırnağını kesiyoruz, banyosunu yaptırıyoruz. Kamil Bey de Başkanımızdan ve verdiğimiz dört dörtlük hizmetlerden memnun olduğunu belirtiyor” dedi.

Ekip arkadaşlarının hepsinin güleryüz ile hizmet verdiğinden söz eden Yıldız, “Ekip arkadaşlarımız, ihtiyaç duyan bütün ailelere hizmet etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kamil Bey banyosunda ve tıraşında güçlükler çekiyordu. Biz geldik banyosunu, tıraşını ve bütün hizmetlerini yaptık ve rahata kavuştu. Bizden yatak talebinde bulundu ve yatağını getirip teslim ettik. İki yıl önce de tekerlekli sandalyesini verdik” diye konuştu.

Kamil Şimşek ise “Dört yıldan beri devamlı Büyükşehir`den Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti`ni alıyorum. Bu hizmet çok başarılı. Gözlerim görmüyor, bacağım yok ve dışarıya hiç çıkamıyorum. Çocuklar tekerlekli sandalye ile bir yerlere götürüp getirebiliyorlar ve bu da güçlükle oluyor. Tıraşımı, banyomu ve her türlü ihtiyacımı dört dörtlük yapıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olmasa ben tek başıma burada yaşayamam, bir şey yapamam, yaptıramam. Vahap Seçer`den tek isteğim; sağlığı, sıhhati yerinde olsun, Allah daha nice yıllara eriştirsin. Başka bir isteğim yok. Vahap Seçer beni burada darda koymadı. Bana tertemiz, çiçek gibi bakılıyor. Başkanımız da darda kalmasın” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA