18 Temmuz 2026 Cumartesi

16:18   AYDıN SÖKE’DE ÇıKAN 5 YANGıNDAN 4’Ü SÖNDÜRÜLDÜ, BIRINE MÜDAHALE DEVAM EDIYOR   16:13   "78 CAN İÇIN ADALET YÜRÜYÜŞÜ" 7. GÜNÜNDE ANKARA’DA... MAĞDUR AILELER: "ACıMıZA ORTAK OLAN HERKESI YARıN ULUS’A BEKLIYORUZ"   16:11   DENIZ BAYKAL’ıN EŞI OLCAY BAYKAL, DEVLET MEZARLıĞı’NDA TOPRAĞA VERILDI   15:06   DENIZ BAYKAL’ıN EŞI OLCAY BAYKAL, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANıYOR   14:56   CHP KOZLU İLÇE BAŞKANı ASLAN, GÖREVDEN ALıNDı   14:54   AHMET ÖZER: “BARıŞ IÇIN DE ADALET ŞART. ÇÜNKÜ BARıŞSıZ ADALET, ADALETSIZ BARıŞ OLMAZ"   14:54   NASUH MAHRUKI TUTUKLANDı   14:49   CHP’LI EROL: "38. OLAĞAN KURULTAYıN YENIDEN YAPıLABILMESI ANCAK 38. OLAĞAN KURULTAY DELEGELERIYLE MÜMKÜNDÜR"   14:49   CHP’NIN BUTLAN KARARı YARGıTAY’DA   14:47   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, "ADALET" ARAYAN NARIN GÜRAN’ıN AILESINE "DESTEK" SÖZÜ VERDI   10:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MEPİAD ÜYELERI ILE BIR ARAYA GELDI   22:49   MERSIN’DE BÜYÜK DÖNÜŞÜM: ’BU KENT ARTıK SıNıF ATLıYOR!’   18:40   CHP’DE ’MUTLAK BUTLAN’ VE ’KAYYUM’ SAVAŞı: 8 İL ÖRGÜTÜ GÖREVDEN ALıNDı, ÖZGÜR ÖZEL’E ŞOK ÇAĞRı!   16:40   MERSIN’DE ZINCIR MARKETE ŞOK BASKıN! RAFLARı TEK TEK BOŞALTTıLAR, CEZASı AĞıR OLDU...   16:19   BÜYÜKÇEKMECE BELEDIYESI DAVASı… TUTUKLU ÖMER KAZANCı: “OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜNDE PASTAYı KÂĞıDA ÇIZDIM, MUMLARı CAMıN ARKASıNDAN BIRLIKTE ÜFLEDIK”   16:17   MEB ÖNÜNE YÜRÜMEK ISTEYEN MAĞDUR ÖĞRETMENLERE MÜDAHALE   15:16   CHP MYK, KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   15:15   MURAT EMIR, TUTUKLU ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı HÜSEYIN CAN GÜNER’I ZIYARET ETTI   14:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, GELECEĞIN BASKETBOLCULARıNı AĞıRLADı   14:50   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA YENI GELIŞME: TUNCELI’DEKI TÜM ZıRHLı ARAÇLARA ILIŞKIN BILGILER TALEP EDILDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Hacı Bayram Birinci`nin cenaze törenine katıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu Onursal Menajeri ve eski milli boksör Hacı Bayram Birinci`nin cenaze törenine katıldı. Başkan Seçer, son yolculuğuna uğurlanan Birinci`nin kentin renkli isimlerinden birisi olduğunu belirterek, “Hacı Bayram Birinci; çok uzun yıllardan beri tanıdığım ve muhabbetim olan bir büyüğümdü, abimdi. Her şeyin iyisini, güzelini düşünen, herkesle de diyaloğu son derece iyi olan ve saygı duyduğumuz bir insandı” dedi.

 

Tarih : 10 Aralık 2024 Salı 09:10   Okunma : 871

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu Onursal Menajeri ve eski milli boksör Hacı Bayram Birinci`nin cenaze törenine katıldı. Başkan Seçer, son yolculuğuna uğurlanan Birinci`nin kentin renkli isimlerinden birisi olduğunu belirterek, “Hacı Bayram Birinci; çok uzun yıllardan beri tanıdığım ve muhabbetim olan bir büyüğümdü, abimdi. Her şeyin iyisini, güzelini düşünen, herkesle de diyaloğu son derece iyi olan ve saygı duyduğumuz bir insandı” dedi.

Bir süredir akciğer sorunları yüzünden tedavi gören 81 yaşındaki Hacı Bayram Birinci, evinde fenalaşarak hayatını kaybetti. Birinci`nin naaşı, Müftü Camii`nde kılınan ikindi namazı sonrası Akbelen Şehir Mezarlığı`nda toprağa verildi.

Birinci`nin cenaze törenine, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Önceki Dönem Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mezitli Belediyesi Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Neşet Tarhan, STK, dernek ve oda temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Mersinli taraftarlar, spor camiasından çok sayıda kişi, çok sayıda Mersinli vatandaş ve Birinci`nin ailesi ile sevenleri katılım sağladı.

Başkan Seçer, “Hacı Bayram Birinci; çok uzun yıllardan beri tanıdığım ve muhabbetim olan bir büyüğümdü, abimdi. Her şeyin iyisini, güzelini düşünen, herkesle de diyaloğu son derece iyi olan ve saygı duyduğumuz bir insandı. Kentimize kıymetli hizmetleri olmuş, eski Milli Boksör ve Mersin İdman Yurdu`na önemli katkıları olmuş abimizin son yolculuğunda uğurlayanlar arasında olmak istedim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA