11 Haziran 2026 Perşembe

22:45   KıLıÇDAROĞLU 9 VEKILI DISIPLINE SEVK ETTI, ÖZEL CEPHESINDEN ’GEÇERSIZ’ ÇıKıŞı!   19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’   17:50   CHP’DE DOKUZ MILLETVEKILI DISIPLINE SEVK EDILDI! UMUT AKDOĞAN’DAN TÜZÜK GÖNDERMELI İLK AÇıKLAMA   16:55   LÜTFÜ SAVAŞ: ’HEPIMIZ PARTIYE ÜYEYIZ’   16:50   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA SALONDAKILERI AĞLATAN SAVUNMA! ’UTANAN VARSA ÇıKABILIR, BEN UTANMıYORUM...’   16:37   CHP’DE KURULTAY DEPREMI: 76 İL BAŞKANıNDAN TARIH VEREREK ÇOK NET MESAJ! ’ÖNCÜLERIMIZ ÖZEL VE İMAMOĞLU’   16:35   LIVANELI VE AKBAYRAM’DAN CHP’YE ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI: ÜNLÜ SANATÇıLAR ESERLERININ KULLANıMıNı ENGELLEDI!   16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI   16:19   ALI MAHIR BAŞARıR: "KURULTAYı DERHAL TOPLAYıN"   15:17   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "DOĞU AKDENIZ’DE TÜRKIYE’NIN VE KıBRıS TÜRKÜ’NÜN HUKUKUNA KASTEDILIRSE CEVABıMıZ SERT OLUR"   15:16   NIHAT SÜTLAŞ: FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN ANLATTıKLARıNDAN SONRA KENDI MAĞDURIYETIMI ANLATMAKTAN UTANıYORUM... SILIVRI, VATAN EMNIYET’IN YANıNDA PARIS KALıR   14:14   KOÇ HODING’E BIR SILAHLı SALDıRı DAHA: DIYARBAKıR’DA OTOKOÇ HEDEF ALıNDı   14:14   CHP MYK KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı: İHRAÇLAR GÖRÜŞÜLECEK   13:13   AK PARTI GÜNDEME ALDı: ÜNIVERSITEDEN ATıLANLARA AF YOLDA   13:12   BURHANETTIN BULUT, AKıN GÜRLEK’E, İBB SORUŞTURMASıNDAKI KÖTÜ MUAMELE IDDIALARıNı SORDU   10:25   CHP’DE ’BUTLAN’ KRIZI SANAT DÜNYASıNA SıÇRADı! ÜNLÜ SANATÇıDAN ÇOK SERT REST: ’ASLA İZIN VERMIYORUM’   09:10   MERSIN’DE EĞITIMDE DEVRIM: 15 OKUMA SALONU GENÇLERIN KADERINI DEĞIŞTIRIYOR!   16:44   72 ILIN CHP İL BAŞKANLıĞı’NDAN ORTAK AÇıKLAMA: SEÇILMIŞ GENEL BAŞKANıMıZ ÖZEL, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ ISE İMAMOĞLU’DUR  
 
     
   

Özgür Özel Mersin`de... Özel: "Saat 15.00`te uzun süredir beklenen bir başlangıcı yapacağız"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin İl Başkanlığı`nda "Bugün saat üçte bir büyük açılış töreninde buluşacağız. Orada Türkiye gündemine dair ne varsa konuşacağız. Hatta oradan uzun süredir beklenen bir başlangıcı yapacağız. Bir büyük sürpriz yapacağız" açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 9 Ocak 2025 Perşembe 11:20   Okunma : 581

Haber: İleyda ÖZMEN - Kamera: Cemal Berk AYTEKİN

(MERSİN) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin İl Başkanlığı`nda "Bugün saat 15.00`te bir büyük açılış töreninde buluşacağız. Orada Türkiye gündemine dair ne varsa konuşacağız. Hatta oradan uzun süredir beklenen bir başlangıcı yapacağız. Bir büyük sürpriz yapacağız" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin`de İl Başkanlığı`nı ziyaret etti. Özel`e İl Başkanı Koral Ömür, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP genel başkan yardımcıları Burhanettin Bulut, Gökan Zeybek, Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya ile Mersin milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır, Gülcan Kış ve Talat Dinçer eşlik etti. Özel ve Ömür İl Başkanlığı binası önünde toplanan vatandaşa hitap etti.

Burada ilk olarak konuşan Ömür, "31 Mart yerel seçimlerindeki başarıyı bugün yine hep beraber, inançla, azimle çalışarak sürdürüyoruz. Ve aynı inançla Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında Cumhuriyet Halk Partisi`ni iktidara taşıyacağız" dedi. Özel, şunları kaydetti:

"Omuz omuza duran güzel insanlar Mersin ittifakını kurdular"

"31 Mart seçimlerinden sonra hiç şüphesiz aslında ilk gelinmesi gereken yerlerden bir tanesi Mersin iken 31 Mart`ın büyük zaferinde, büyük başarıyı Türkiye ittifakının yani sadece sosyal demokratların değil, muhafazakar demokratların, milliyetçi demokratların, Kürt demokratların omuz omuza birlikte kazandıkları büyük başarıyı tüm Türkiye`de görünür kılmak için yeni alınan ilk kez ittifakların kurulduğu yerlerden başlayarak belediyelerimizi ziyaret ettik. Tabii ki bunların içinde bir örnek var. O örnek Türkiye ittifakının yıllar önceden kurulduğu Mersin örneği. Mersin`de tüm sosyolojilerden, tüm mezheplerden, tüm inançlardan Türkiye`nin dört bir yanından birbiriyle yan yana birbiriyle iç içe çatışmadan, birbirinin kültürüne karışmadan, omuz omuza duran güzel insanlar Mersin ittifakını kurdular. Mersin`in güzelliklerine sahip çıkmak için Mersin`i kirli bir anlayışın, çetelerin yağmalamasına olanak vermemek için Mersin sokaklarında huzur dolaşsın, çeteler dolaşmasın diye, Mersin kıyıları halkın olsun, rantın olmasın diye ve hiç şüphesiz bir vasiyeti tutarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği ‘Mersinliler, Mersin`e sahip çıkınız` vasiyetine sahip çıkarak Mersin`e sahip çıkan büyük Mersin ittifakını saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız. Bu büyük Mersin ittifakının kurucusu mimarı Vahap Seçer. Bu seçimler yaklaşırken aday belirleme tartışmaları vardı ama bazı yerlerde yoktu. Mersin`de kimi aday gösterelim diye düşünmeye gerek yoktu. Mersin seçeceğini kendi seçmişti zaten çoktan.

"Türkiye`ye vereceğimiz mesajı ve bir önemli başlangıcı hep beraber gerçekleştirmeyi umuyorum"

Bugün saat 15.00`te bir büyük açılış töreninde buluşacağız. Orada Türkiye gündemine dair ne varsa konuşacağız. Hatta oradan uzun süredir beklenen bir başlangıcı yapacağız. Bir büyük sürpriz yapacağız. Bugün Mersin`deyiz ziyaretlerimiz olacak. Çalışmalarımız olacak. Ama saat 15.00`te Mersin`den Türkiye`ye bir yeni mesajımız, bir başlangıcımız olacak. Onun için gördüm, örgütümüz emek etmiş. Mersin`e mitingimiz, toplantımız, açılış törenimiz duyurulmuş. Ama sizlerden saat 15.00`te yanınıza bugün sesimizi duyması gerekenleri, bizim sesini duyduklarımızı özellikle emeklileri, emekçileri, çiftçileri, narenciye üreticilerini, esnafları, gençleri alak o meydana gelmenizi, o meydanda bütün Türkiye`ye vereceğimiz mesajı ve bir önemli başlangıcı hep beraber gerçekleştirmeyi umuyorum."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA