18 Nisan 2026 Cumartesi

16:19   İRAN: HÜRMÜZ BOĞAZı TICARI GEMILERE AÇıLDı   16:18   ZEYNEL EMRE: "MILLI EĞITIM BAKANı TOPLUMU KUTUPLAŞTıRMAK YERINE OKULLARDAKI BU ŞIDDET OLAYLARıNA EĞILMELIDIR"   16:17   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: "AYSER ÇALıK ORTAOKULU’NUN TÜM ÖĞRENCI VE PERSONELININ EĞITIM-ÖĞRETIM FAALIYETLERINE ŞEHIT TEBERNUŞ ÖZLER ORTAOKULU BINASıNDA DEVAM ETMESINE KARAR VERILMIŞTIR"   14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"   14:46   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL AÇıĞA ALıNDı   14:33   MEZITLI’NIN HAFıZASı, TAŞ MEKTEP’TE YENIDEN HAYAT BULUYOR   13:36   8’INCI CUMHURBAŞKANı TURGUT ÖZAL, VEFATıNıN 33’ÜNCÜ YıLıNDA KABRI BAŞıNDA ANıLDı   13:34   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı, ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATTı   13:31   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: YARALANAN 8 ÖĞRENCIDEN 5’ININ TEDAVISI YOĞUN BAKıMDA SÜRDÜRÜLÜYOR   10:02   AKKUYU NÜKLEER SANTRALI’NDE ELEKTRIK ÜRETIMI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   09:02   MERSIN’DE İKONIK BULUŞMA! COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı GELENEKSEL TÜRK LOKUMUYLA HARMANLANDı: KADıN ELI DEĞINCE LEZZET İKIYE KATLANDı   22:30   İZMIR’DE ’MESLEK FABRIKASı’ HATTıNDA TANSIYON YÜKSEK: ’BIZI BINALARLA YıLDıRAMAZLAR!’   18:40   ’İSTANBUL DEPREMINDE ORAYA CESET TORBASı YETIŞMEZ!’ İBB DAVASıNDA TÜYLERI ÜRPERTEN SAVUNMA   18:30   OKULLARDA SILAHLı SALDıRı DEPREMI: İSTANBUL’DA ÖĞRENCILER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! "ÖLMEYE DEĞIL OKUMAYA GELDIK"   16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"  
 
     
   

Gökan Zeybek: “Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Edirne`deki İl Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 11 Nisan`da yapılacak 3 davaya ilişkin olarak, "Sayın Cumhurbaşkanı ve ona akıl verenler, şunu bilin ki geçtiğimiz hafta Çağlayan`daki adliyeye 10 binler geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz" dedi.

 

Tarih : 14 Şubat 2025 Cuma 14:19   Okunma : 764

Haber: Çağatan AKYOL - Kamera: Mehmet ÇALPAR

CHP`li İl Belediye Başkanları toplantısı, Edirne`deki Atatürk Kültür Merkezi`nde yapıldı. Programda iki çiftçi ile Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek birer konuşma yaptı.

Zeybek, 31 Mart`ta yapılan yerel seçimlerdeki partisinin başarısına dikkati çekerek şunları söyledi:

"Son dönemlerde anketler yaptık. Bugün yerel seçim olsa 31 Mart`ta yüzde 38`le Türkiye`nin birinci partisi olan CHP, bugün bir yerel seçim olursa Türkiye`de seçmenin yüzde 49`unu alarak 22 tane büyükşehir, 50`den fazla il ve büyükşehri yönetmeyi CHP`li belediyelere vermeye hazır bir milletimiz var. Halkçı, toplumcu ve kamucu yönetim anlayışı, topladığı vergileri halktan yana kullanan belediye başkanlarımızın ulaştıkları bu destek aynı zamanda CHP`mizi neredeyse 9 aydır bütün anketlerde Türkiye`nin birinci partisi yapmaktadır. O nedenle bir kez daha belediye başkanlarımıza teşekkür ederken buradan haksız biçimde tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanımız Ahmet Özer`e, Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat`a, görevinden el çektirilen Ovacık Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül`e, haksız biçimiyle cezaevinde tutulan meclis üyelerimize, her birine buradan, Edirne`den en derin sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Buradan iktidara sesleniyorum. Milletin sandıkta vermediği yetkiyi, milletin sandıkta gösterdiği sarı karttan belli ki anlamamışsınız. 11 ayda uyguladığınız politikalarla milleti canından bezdirdiniz.

"CHP olarak bir ve bütünüz"

Ülkenin kaynaklarını bir avuç zengine aktardınız. Zengini daha zengin yaptınız. Üreticiyi, köylüyü, çiftçiyi, emekçiyi, emekliyi yoksulluğa mahkum ettiniz. İkinci sarı kart geldi. Şimdi çift sarı karttan kırmızıyla seni oyun dışına göndereceğiz. İlk yapılacak erken seçimde sizi oyun dışına göndereceğiz ve Türkiye`yi sizden kurtaracağız. CHP, Parti Meclisi`nin aldığı kararla 23 Mart tarihinde ilk kez cumhurbaşkanı adayını 1,6 milyon üyeye sorarak belirleyecek. Bu bizim açımızdan bir devrim niteliğindedir. Bundan böyle sadece cumhurbaşkanlığı değil; her alanda ön seçimi, her alanda üyeye başvurmanın çok daha ileri noktalara geldiği bir yeni dönemin içinden geçeceğiz. Cumhurbaşkanı adaylarımız olacak ama şunu belirtmek istiyorum ki, hiç kimse şundan bir beklenti içine girmesin. CHP`nin 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 412 belediye başkanımız, Sayın Genel Başkanımız ve Merkez Yönetim Kurulu ile birlikte bir ve bütünüz. Bu bütünlüğümüz bizi ilk yapılacak olan seçimlerde Allah`ın izniyle göstereceğimiz cumhurbaşkanı adayımızı Türkiye Cumhuriyeti`nin cumhurbaşkanı, göstereceğimiz milletvekillerini de parlamentoda çoğunluk olarak kazandıracaktır."

"Atatürk`ün partisini bir kez daha birinci yapacağız"

"İktidar, en çok yenildiği kişiden korkuyor. En çok yenildiği, görevinden aldığı, 2019 yılında yapılan seçimlerde İstanbul`da 13 bin 600 oy farkıyla seçimi kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu`nun nasıl elinden mazbatasını aldığını hiç unutmayalım" diyen Zeybek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletin verdiği dersi anlamadılar. Uydur kaydır davalar açılıyor. Yalan yanlış iftiralarla dava üzerine dava açıyorlar. Üstelik bunların mahkemelerini de 11 Nisan`a denk getirerek örgütümüzün bu davaları bölünerek takip etmesi için bir çaba içine giriyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı ve ona akıl verenler, şunu bilin ki geçtiğimiz hafta Çağlayan`daki adliyeye 10 binler geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz. Bir kez daha gurur duyduğumuz, 10,5 aydır görevde olan belediye başkanlarımızla, büyükşehir belediye başkanlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, belde belediye başkanlarımızla yerel yönetimlerde başardığımız ve CHP`nin oylarını yukarıya çeken bu başarı hikâyemizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay ve 14 büyükşehir belediye başkanımızla, 21 il belediye başkanımızla elde ettiğimiz başarıyı Türkiye`nin bütün coğrafyasına kalıcı kılmak için gece gündüz çalışacağız ve size söz veriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk`ün partisini bir kez daha Türkiye`nin birinci partisi yapacağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA