7 Ağustos 2026 Cuma

08:05   SILIVRI’DEN DUYGULANDıRAN MESAJ: TAYFUN KAHRAMAN’DAN KıZı VERA’YA YÜREK BURKAN DOĞUM GÜNÜ MEKTUBU!   23:59   SILIVRI’DEN ÖZGÜRLÜĞE: AVCıLAR BELEDIYE BAŞKANı ÇAYKARA TAHLIYE OLDU! İŞTE DAVA DOSYASıNDAKI SON DURUM   16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"   13:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEPKISI: "ŞU ANDA CEZAEVLERINDE BULUNAN ADLI MAHKUMLARıN SUÇU NE, YETERINCE ADAM ÖLDÜRMEMELERI MI?"   13:52   ADALET BAKANı GÜRLEK, UĞUR MUMCU’NUN AILESIYLE GÖRÜŞTÜ   13:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, ER ŞEHIT YAKıNLARı VE ER GAZILERIN EYLEMINE DESTEK ZIYARETI   13:49   MALATYALı KAYıSı ÜRETICISI MALIYET VE DÜŞÜK FIYAT KıSKACıNDA: “KAYıSıNıN SAHIBI YOK”   13:48   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’TEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "HEDEFIMIZ; GÜVENLIĞIN, HUZURUN VE KARDEŞLIĞIN KALıCı OLDUĞU GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’DIR"   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERI RAHATLATAN MODEL: GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZI’NE NASıL BAŞVURULUR?   10:15   ÜSKÜDAR’DA KOLTUK SAHIBINI BULDU! GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLAN SINEM DEDETAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: ’EN GÜZEL CEVAP...’   10:10   MEZITLI BELEDIYESI ARAÇ FILOSUNU GÜÇLENDIRDI: HIZMET HıZı İKI KATıNA ÇıKACAK   06:28   TUZLA’DA TRANSFER DEPREMI! ÖZGÜR ÇELIK’TEN ŞOK İDDIA: ’40 MILYARLıK VURGUNA KıLıF Mı ARANıYOR?’   21:39   AKDENIZ BELEDIYE MECLISI’NDEKI GERGINLIĞE CHP’DEN İLK TEPKI! SEMIH PALAMUT ŞEFFAFLıK VURGUSU YAPTı   14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"  
 
     
   

Gökan Zeybek: “Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Edirne`deki İl Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 11 Nisan`da yapılacak 3 davaya ilişkin olarak, "Sayın Cumhurbaşkanı ve ona akıl verenler, şunu bilin ki geçtiğimiz hafta Çağlayan`daki adliyeye 10 binler geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz" dedi.

 

Tarih : 14 Şubat 2025 Cuma 14:19   Okunma : 942

Haber: Çağatan AKYOL - Kamera: Mehmet ÇALPAR

CHP`li İl Belediye Başkanları toplantısı, Edirne`deki Atatürk Kültür Merkezi`nde yapıldı. Programda iki çiftçi ile Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek birer konuşma yaptı.

Zeybek, 31 Mart`ta yapılan yerel seçimlerdeki partisinin başarısına dikkati çekerek şunları söyledi:

"Son dönemlerde anketler yaptık. Bugün yerel seçim olsa 31 Mart`ta yüzde 38`le Türkiye`nin birinci partisi olan CHP, bugün bir yerel seçim olursa Türkiye`de seçmenin yüzde 49`unu alarak 22 tane büyükşehir, 50`den fazla il ve büyükşehri yönetmeyi CHP`li belediyelere vermeye hazır bir milletimiz var. Halkçı, toplumcu ve kamucu yönetim anlayışı, topladığı vergileri halktan yana kullanan belediye başkanlarımızın ulaştıkları bu destek aynı zamanda CHP`mizi neredeyse 9 aydır bütün anketlerde Türkiye`nin birinci partisi yapmaktadır. O nedenle bir kez daha belediye başkanlarımıza teşekkür ederken buradan haksız biçimde tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanımız Ahmet Özer`e, Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat`a, görevinden el çektirilen Ovacık Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül`e, haksız biçimiyle cezaevinde tutulan meclis üyelerimize, her birine buradan, Edirne`den en derin sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Buradan iktidara sesleniyorum. Milletin sandıkta vermediği yetkiyi, milletin sandıkta gösterdiği sarı karttan belli ki anlamamışsınız. 11 ayda uyguladığınız politikalarla milleti canından bezdirdiniz.

"CHP olarak bir ve bütünüz"

Ülkenin kaynaklarını bir avuç zengine aktardınız. Zengini daha zengin yaptınız. Üreticiyi, köylüyü, çiftçiyi, emekçiyi, emekliyi yoksulluğa mahkum ettiniz. İkinci sarı kart geldi. Şimdi çift sarı karttan kırmızıyla seni oyun dışına göndereceğiz. İlk yapılacak erken seçimde sizi oyun dışına göndereceğiz ve Türkiye`yi sizden kurtaracağız. CHP, Parti Meclisi`nin aldığı kararla 23 Mart tarihinde ilk kez cumhurbaşkanı adayını 1,6 milyon üyeye sorarak belirleyecek. Bu bizim açımızdan bir devrim niteliğindedir. Bundan böyle sadece cumhurbaşkanlığı değil; her alanda ön seçimi, her alanda üyeye başvurmanın çok daha ileri noktalara geldiği bir yeni dönemin içinden geçeceğiz. Cumhurbaşkanı adaylarımız olacak ama şunu belirtmek istiyorum ki, hiç kimse şundan bir beklenti içine girmesin. CHP`nin 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 412 belediye başkanımız, Sayın Genel Başkanımız ve Merkez Yönetim Kurulu ile birlikte bir ve bütünüz. Bu bütünlüğümüz bizi ilk yapılacak olan seçimlerde Allah`ın izniyle göstereceğimiz cumhurbaşkanı adayımızı Türkiye Cumhuriyeti`nin cumhurbaşkanı, göstereceğimiz milletvekillerini de parlamentoda çoğunluk olarak kazandıracaktır."

"Atatürk`ün partisini bir kez daha birinci yapacağız"

"İktidar, en çok yenildiği kişiden korkuyor. En çok yenildiği, görevinden aldığı, 2019 yılında yapılan seçimlerde İstanbul`da 13 bin 600 oy farkıyla seçimi kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu`nun nasıl elinden mazbatasını aldığını hiç unutmayalım" diyen Zeybek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletin verdiği dersi anlamadılar. Uydur kaydır davalar açılıyor. Yalan yanlış iftiralarla dava üzerine dava açıyorlar. Üstelik bunların mahkemelerini de 11 Nisan`a denk getirerek örgütümüzün bu davaları bölünerek takip etmesi için bir çaba içine giriyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı ve ona akıl verenler, şunu bilin ki geçtiğimiz hafta Çağlayan`daki adliyeye 10 binler geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz. Bir kez daha gurur duyduğumuz, 10,5 aydır görevde olan belediye başkanlarımızla, büyükşehir belediye başkanlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, belde belediye başkanlarımızla yerel yönetimlerde başardığımız ve CHP`nin oylarını yukarıya çeken bu başarı hikâyemizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay ve 14 büyükşehir belediye başkanımızla, 21 il belediye başkanımızla elde ettiğimiz başarıyı Türkiye`nin bütün coğrafyasına kalıcı kılmak için gece gündüz çalışacağız ve size söz veriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk`ün partisini bir kez daha Türkiye`nin birinci partisi yapacağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA