20 Ekim 2025 Pazartesi

21:36   KÜRESEL ZORLUKLARA RAĞMEN AKMİB’DEN 293,3 MILYON DOLARLıK İHRACAT BAŞARıSı   21:29   ADANA MIMARLıK FESTIVALI 2025: GÜNEYE BAKMAKLA GELECEĞI TASARLıYORUZ   21:16   SAHNE AŞKı ANLATıYOR: “ROMEO VE JULIET” MERSIN’DE BALE TUTKUSUNU ZIRVEYE TAŞıYOR   21:05   YUMURTALıK’TA TEMIZLIK VE GÜVENLIK SEFERBERLIĞI: SAĞLıKLı YAŞAM İÇIN ÇIFTE HAMLE!   20:42   HEKIMLERE “HARAÇ” ŞOKU: VERGI DÜZENLEMESI SAĞLıK EMEKÇILERINI HEDEF ALıYOR!   15:57   TOROSLAR’ıN KADıN VOLEYBOL TAKıMıNDAN GALIBIYET SEVINCI   15:55   GÖKHAN GÜNAYDıN: TÜRKIYE’YI HUKUK DEVLETINDEN DAHA FAZLA UZAKLAŞTıRMAYA KIMSE YELTENMESIN   15:53   ANKARA KADıN PLATFORMU, ROJIN KABAIŞ IÇIN ADALET BAKANLıĞı ÖNÜNDE   15:52   GAZZE’DE ATEŞKES, İSRAIL TARAFıNDAN 80 KEZ IHLAL EDILDI   15:49   KKTC SEÇIM SONUÇLARı NE ANLAMA GELIYOR: KUZEY KıBRıS’TA ERHÜRMAN “TUFANı”   14:04   MILLETVEKILI ALI BOZAN: ADıYAMAN’DA TONLARCA TÜTÜN ÇÖP OLACAK, BAKANLıK NE YAPıYOR?   14:02   AKDENIZ BÖLGE BARO BAŞKANLARı TOPLANTıSı MERSIN BAROSU’NUN EV SAHIPLIĞINDE YAPıLDı   13:56   OTIZMLI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINE MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇOK YÖNLÜ DESTEK   13:01   MERSIN’DE CHP KONGRESI: GÜNEŞLI GÜNLERE UMUT MESAJı   09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM  
 
     
   

Gökan Zeybek: “Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Edirne`deki İl Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 11 Nisan`da yapılacak 3 davaya ilişkin olarak, "Sayın Cumhurbaşkanı ve ona akıl verenler, şunu bilin ki geçtiğimiz hafta Çağlayan`daki adliyeye 10 binler geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz" dedi.

 

Tarih : 14 Şubat 2025 Cuma 14:19   Okunma : 651

Haber: Çağatan AKYOL - Kamera: Mehmet ÇALPAR

CHP`li İl Belediye Başkanları toplantısı, Edirne`deki Atatürk Kültür Merkezi`nde yapıldı. Programda iki çiftçi ile Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek birer konuşma yaptı.

Zeybek, 31 Mart`ta yapılan yerel seçimlerdeki partisinin başarısına dikkati çekerek şunları söyledi:

"Son dönemlerde anketler yaptık. Bugün yerel seçim olsa 31 Mart`ta yüzde 38`le Türkiye`nin birinci partisi olan CHP, bugün bir yerel seçim olursa Türkiye`de seçmenin yüzde 49`unu alarak 22 tane büyükşehir, 50`den fazla il ve büyükşehri yönetmeyi CHP`li belediyelere vermeye hazır bir milletimiz var. Halkçı, toplumcu ve kamucu yönetim anlayışı, topladığı vergileri halktan yana kullanan belediye başkanlarımızın ulaştıkları bu destek aynı zamanda CHP`mizi neredeyse 9 aydır bütün anketlerde Türkiye`nin birinci partisi yapmaktadır. O nedenle bir kez daha belediye başkanlarımıza teşekkür ederken buradan haksız biçimde tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanımız Ahmet Özer`e, Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat`a, görevinden el çektirilen Ovacık Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül`e, haksız biçimiyle cezaevinde tutulan meclis üyelerimize, her birine buradan, Edirne`den en derin sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Buradan iktidara sesleniyorum. Milletin sandıkta vermediği yetkiyi, milletin sandıkta gösterdiği sarı karttan belli ki anlamamışsınız. 11 ayda uyguladığınız politikalarla milleti canından bezdirdiniz.

"CHP olarak bir ve bütünüz"

Ülkenin kaynaklarını bir avuç zengine aktardınız. Zengini daha zengin yaptınız. Üreticiyi, köylüyü, çiftçiyi, emekçiyi, emekliyi yoksulluğa mahkum ettiniz. İkinci sarı kart geldi. Şimdi çift sarı karttan kırmızıyla seni oyun dışına göndereceğiz. İlk yapılacak erken seçimde sizi oyun dışına göndereceğiz ve Türkiye`yi sizden kurtaracağız. CHP, Parti Meclisi`nin aldığı kararla 23 Mart tarihinde ilk kez cumhurbaşkanı adayını 1,6 milyon üyeye sorarak belirleyecek. Bu bizim açımızdan bir devrim niteliğindedir. Bundan böyle sadece cumhurbaşkanlığı değil; her alanda ön seçimi, her alanda üyeye başvurmanın çok daha ileri noktalara geldiği bir yeni dönemin içinden geçeceğiz. Cumhurbaşkanı adaylarımız olacak ama şunu belirtmek istiyorum ki, hiç kimse şundan bir beklenti içine girmesin. CHP`nin 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 412 belediye başkanımız, Sayın Genel Başkanımız ve Merkez Yönetim Kurulu ile birlikte bir ve bütünüz. Bu bütünlüğümüz bizi ilk yapılacak olan seçimlerde Allah`ın izniyle göstereceğimiz cumhurbaşkanı adayımızı Türkiye Cumhuriyeti`nin cumhurbaşkanı, göstereceğimiz milletvekillerini de parlamentoda çoğunluk olarak kazandıracaktır."

"Atatürk`ün partisini bir kez daha birinci yapacağız"

"İktidar, en çok yenildiği kişiden korkuyor. En çok yenildiği, görevinden aldığı, 2019 yılında yapılan seçimlerde İstanbul`da 13 bin 600 oy farkıyla seçimi kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu`nun nasıl elinden mazbatasını aldığını hiç unutmayalım" diyen Zeybek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletin verdiği dersi anlamadılar. Uydur kaydır davalar açılıyor. Yalan yanlış iftiralarla dava üzerine dava açıyorlar. Üstelik bunların mahkemelerini de 11 Nisan`a denk getirerek örgütümüzün bu davaları bölünerek takip etmesi için bir çaba içine giriyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı ve ona akıl verenler, şunu bilin ki geçtiğimiz hafta Çağlayan`daki adliyeye 10 binler geldi. Ekrem İmamoğlu, CHP`nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz. Bir kez daha gurur duyduğumuz, 10,5 aydır görevde olan belediye başkanlarımızla, büyükşehir belediye başkanlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, belde belediye başkanlarımızla yerel yönetimlerde başardığımız ve CHP`nin oylarını yukarıya çeken bu başarı hikâyemizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay ve 14 büyükşehir belediye başkanımızla, 21 il belediye başkanımızla elde ettiğimiz başarıyı Türkiye`nin bütün coğrafyasına kalıcı kılmak için gece gündüz çalışacağız ve size söz veriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk`ün partisini bir kez daha Türkiye`nin birinci partisi yapacağız."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA