8 Ağustos 2026 Cumartesi

21:20   YENİ PARTI’DE BAĞıŞ REKORU!   20:35   TOROSLAR’DA BÜYÜK DEĞIŞIM! BAŞKAN ABDURRAHMAN YıLDıZ SAHAYA İNDI: ’HEDEF YıL SONU’   19:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA AÇıK HAVA SINEMASı KEYFI: SOSYALLEŞMENIN VE EĞLENCENIN ADRESI OLDU   19:20   TARSUS’TA KıRSAL ULAŞıMDA BÜYÜK DEVRIM: 3 MAHALLEDE YOLLAR BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI!   19:10   ’30 BIN GÜVENLIK GÖREVLISI ÇÖZÜM MÜ?’ EĞITIM-İŞ’TEN OKUL GÜVENLIĞI AÇıKLAMASı: ’GEÇICI TEDBIRLERLE SORUN ÇÖZÜLMEZ’   19:01   BORÇKA’DA SIYASETTE ALEVLENEN GERILIM! ’SEÇIMDEN KAÇMASıNLAR, SOKAĞA ÇıKSıNLAR GÖRELIM ONLARı’   16:33   CHP MUT VE SILIFKE İLÇE BAŞKANLıKLARıNDA TOPLU ISTIFA: YENİ PARTI’YE KATıLMA KARARı ALDıLAR   16:01   TBMM GENEL KURULU... VAN GÖLÜ VE MERSIN KÖRFEZI IÇIN ACIL ÖNLEM ÇAĞRıSı   15:57   ÖZGÜR ÖZEL LE MONDE’A YAZDı: "AVRUPA’NıN GELECEĞI TÜRKIYE’DE DEMOKRASININ GELECEĞINDEN AYRı DÜŞÜNÜLEMEZ"   15:56   “ÇERÇEVE YASA" TEKLIFININ YANSıMALARı… DTB BAŞKANı YEŞIL: “BU SÜRECIN EN ÖNEMLI EKONOMIK KAZANıMLARıNDAN BIRI ISTIHDAM OLACAKTıR”   15:54   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "MENDERES BELEDIYE BAŞKANı İLKAY ÇIÇEK, DÜN ITIBARıYLA TEDBIRLI OLARAK ’KESIN IHRAÇ’ TALEBIYLE DISIPLINE SEVK EDILMIŞTIR"   13:51   YAŞAR TÜZÜN: "232 BELEDIYE BAŞKANı CHP’DEN ISTIFA EDEREK YENİ PARTI’YE KATıLDı"   13:50   CHP’LI KUŞOĞLU’NDAN MANSUR YAVAŞ AÇıKLAMASı: "ADAYıMıZ DIYE ORTAYA ÇıKARTıP YıPRATMAK ISTEMIYORUZ, HALKıN TEVECCÜHÜ DEVAM EDERSE TABII KI OLUR"   13:50   TRUMP, DOĞUM YOLUYLA ALıNAN ABD VATANDAŞLıĞıNı SıNıRLAMAK IÇIN YENIDEN KARARNAMELER IMZALADı   13:49   SELVI KıLıÇDAROĞLU TABURCU EDILDI   08:05   SILIVRI’DEN DUYGULANDıRAN MESAJ: TAYFUN KAHRAMAN’DAN KıZı VERA’YA YÜREK BURKAN DOĞUM GÜNÜ MEKTUBU!   23:59   SILIVRI’DEN ÖZGÜRLÜĞE: AVCıLAR BELEDIYE BAŞKANı ÇAYKARA TAHLIYE OLDU! İŞTE DAVA DOSYASıNDAKI SON DURUM   16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU  
 
     
   

Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay: Bağımsız yargıya ve adaletin varlığına inanıyoruz


Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kentteki basın mensuplarıyla iftar programında buluştu. Basının demokratik toplumlar için vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurgulayan Durbay, "Basın, demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru halkın sesi ve vicdanıdır" dedi. Başkan Durbay, belediye başkan yardımcısı Melih Morsümbül`ün gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, "En kısa sürede de bürokratımızın geri döneceğine inanıyorum" ifadesini kullandı. 

 

Tarih : 12 Mart 2025 Çarşamba 21:06   Okunma : 845

(MANİSA)- Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kentteki basın mensuplarıyla iftar programında buluştu. Basının demokratik toplumlar için vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurgulayan Durbay, "Basın, demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru halkın sesi ve vicdanıdır" dedi. Başkan Durbay, belediye başkan yardımcısı Melih Morsümbül`ün gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, "En kısa sürede de bürokratımızın geri döneceğine inanıyorum" ifadesini kullandı. 

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kentteki basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. İlçedeki bir otelde gerçekleşen iftar yemeğinde Durbay, ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirtti. 

İftar programında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, ramazan ayının önemine değinerek "Ramazan ayı paylaşmak, dayanışmak ve bir araya gelmenin en güzel ifade edildiği aydır. Biz de bu akşam burada sadece soframızı değil ortak değerlerimizi, umutlarımızı ve daha yaşanılabilir bir kent için duyduğumuz heyecanı da paylaşıyoruz" dedi.

Basının toplumdaki önemli rolüne dikkat çeken ve "Basın, demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru halkın sesi ve vicdanıdır" diyen Durbay, şunları kaydetti:

"Sizlerin fedakarca yürüttüğü bu görev, yöneticilere de görev ve sorumluluklarını her daim hatırlatmaktadır. Şeffaf, adil ve halkın çıkarlarını önceleyen görevimize devam ederken sizlerin desteği ve eleştirileri de bizim için çok kıymetli. Bu vesileyle bizi bir araya getiren ramazan ayının hepimize ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum."

"Bağımsız yargıya ve adaletin varlığına inanıyoruz"

Basın mensuplarının İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsümbül de gözaltına alınmasına ilişkin sorusuna ise Durbay, şu şekilde yanıt verdi:

"Şu an bürokrat olarak görev yapan belediye başkan yardımcımız 2014-2016 yılları arasında da yine bürokrat olarak, devlet memuru olarak görev yaptığı belediyede bazı suçlamalarla şu an karşı karşıya. O dönemde maalesef ismini vererek reklamını yapmak istemediğim terör örgütüyle iltisak halinde olduğu söyleniyor fakat mevcut belediye başkanı ve yine orada bürokrat olan arkadaşımız Melih Bey`le birlikte birçok bürokratın o dönemde bu terör örgütünün kendilerini tehdit ettiği, belediyeyi bastığı bu vesileyle İstanbul Valiliği`ne suç duyurusunda bulunup koruma kararı almışlardır. Koruma kararı vardır. İlgili dosyada da o dönemin mevcut Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı da mağdur sıfatıyla ifade vermiştir. Arkadaşımızın firari olduğuyla ilgili yanıltıcı bilgiler paylaşılmakta. İstanbul`daki evine, eşinin hala ikamet ettiği, eve sabah gittikleri haberini aldıktan sonra kendisi belediyemizden yıllık iznini imzaladıktan sonra yolcu ettik ve kendisi bizatihi Vatan Emniyet`e ifade vermek üzere kendisi gitmiştir. Firari de değildir, adli süreç devam ettiği için çok daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama her ne kadar son zamanlarda güvenimiz sarsılsa da biz hala bağımsız yargıya ve adaletin varlığına inanıyoruz. En kısa sürede de bürokratımızın geri döneceğine inanıyorum."

"Gülşah Durbay asla ve asla teröre geçit vermez"

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, sözlerinin sonunda ise "Bugüne kadar neredeyse bir yıl olacak. Belediyemize edecek tek kelime laf bulamayanlar maalesef bu operasyonu Şehzadeler Belediyesi`ne, Cumhuriyet Halk Partisi`ne ve Gülşah Durbay`a sıçratmaya çalışmışlardır ama bu zaten olmayan bir operasyon. Ne kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi de ne de Gülşah Durbay yönetimindeki Şehzadeler`e sıçramaz. Manisa`nın kurtuluşunda önemli görevler almış akıncılarından Sarı Mehmet Efe`nin torunu Gülşah Durbay asla ve asla teröre geçit vermez" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA