30 Mart 2026 Pazartesi

09:15   SÜPER AMATÖR LIG’DE AKDENIZ FıRTıNASı: RAKIBINI SAHADAN SILDI!   09:31   YENIŞEHIR’DE SANAT RÜZGARı: ‘ÇIRKIN’ PRÖMIYER YAPTı, MINIKLER GELECEĞI SAHNELEDI!   09:25   MERSIN’DE GENÇ KADıNLARA İSTIHDAM KAPıSı ARALANDı! “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:14    MERSIN’DE ‘SıFıR ATıK’ SEFERBERLIĞI: 2025 YıLı BILANÇOSU EZBER BOZULDU!   01:01   "MERSIN’DEN TÜM TÜRKIYE’YE MESAJ: ’TOPLUMSAL BARıŞıN ANAHTARı SANATTA!’"   11:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN ULAŞTıRMA BAKANLıĞı’NA SALVO: "SORULAR VAR, RAKAM YOK!"   18:45   ÇOCUKLARA GERI DÖNÜŞÜM DERSI: "ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı" SAHNE ALıYOR!   18:43   GENÇLER ERDEMLI’DEN SEFERBERLIK BAŞLATTı   16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI   16:43   SAADET PARTISI’NDEN ABD VE İSRAIL’E PROTESTO: "BU KATLIAM DURANA, ABLUKA TAMAMEN KALKANA DEK DURMAYACAĞıZ, SUSMAYACAĞıZ"   15:39   AYŞE TOKYAZ CINAYETININ SANıĞı CEMIL KOÇ’UN EJEGÜL OVEZOVA’ı DA ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANDıĞı DAVADA DINLENEN TANıK: “EJEGÜL DÜŞMEDEN ÖNCE ‘YETER, YETER’ DIYE BAĞıRıYORDU”   15:38   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP UŞAK MILLETVEKILI ALI KARAOBA: "DIRENMEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:37   SOSYALIST ENTERNASYONAL GENÇLIK ÖRGÜTÜ DÜNYA KONGRESI... ÖZGÜR ÖZEL: "İKI YıL SONRA YAPıLACAK SEÇIMLERE KADAR DAHA BIZE NE KÖTÜLÜKLER YAPACAKLAR BILMIYORUZ AMA HEPSINE HAZıRıZ VE DIMDIK AYAKTAYıZ"   10:27   MERSIN’DEN GELECEĞE YAZıLıM HAMLESI! GENÇLER YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZIYLE DÜNYAYA AÇıLıYOR   10:25   BAŞKAN TUNCER’DEN MUHTARLARA NET MESAJ: "MEZITLI’YI BIRLIKTE YÖNETIYORUZ"   10:01   TARSUS’TA DEV YATıRıM HAMLESI: 4 KRITIK SEKTÖRE BÜYÜK TEŞVIK MÜJDESI!   09:30   AKDENIZ’DE ULAŞıM SEFERBERLIĞI   09:04   MERSIN’DE ULAŞıM DEVRIMI: O CADDELER SIL BAŞTAN YENILENDI! SÜRÜŞ KEYFI İKI KATıNA ÇıKTı   08:52   UŞAK BELEDIYE BAŞKANı ÖZKAN YALıM GÖZALTıNDA:  
 
     
   

Vahap Seçer: Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2025 Pazar 10:14   Okunma : 637

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından Zeytinli Bahçe Lisesi bahçesinde düzenlenen iftara katıldı. İftar programında vatandaşlarla buluşan Seçer, Gülnar-Bir Derneği yöneticileri ve katılımcılarla sohbet etti.

İftar programına, Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Gülnar-Bir Dernek Başkanı Ahmet Uysal, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gülnarlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Her zaman bir arada, mutluluk içerisinde olalım” dedi.

“Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği”

Siyasi parti ayrım gözetmeksizin ilçe belediyeleri ile iş birliği içerisinde Mersinlilere hizmet ettiklerini belirten Seçer, rekabetin seçime kadar olduğunu ancak seçim bittikten sonra rekabet ortamının yerini hizmet için birliğe bırakacağının altını çizerek, “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Ortak amacımız; ülkemizin dünyada çok daha saygın bir yere gelmesi. Belediye başkanınız olarak sizlerin bu anlamda rahat olmanızı isterim. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” diye konuştu. 21 Mart Cuma günü, Gülnar ilçesi eski otogarda Büyükşehir Belediyesi`nin Gülnar`da iftar programı olacağını duyuran Seçer, tüm Gülnarlıları iftarda bir arada olmaya davet etti.

İftar programına katkı sunan herkese teşekkür eden Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, “Makamların en alisi yüce Türk milletinin bir ferdi olmaktır. Çok olmak önemli değil, bir olmak önemli. Bir olalım, diri olalım ve daha nice Ramazan`larda bu mübarek iftar sofralarında buluşalım” ifadelerini kullandı.

“Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum”

Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gülnar-Bir Derneği Başkanı Ahmet Uysal, “Ramazan ayı, insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma ruhunun, gönül birliğinin güçlenmesine vesile olan bir aydır. Unutmayalım ki; birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği, Zeytinli Bahçe Lisesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA