24 Nisan 2026 Cuma

10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”   15:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE ZIYARET: "YAŞASıN DORUK MADENCILIK’TEKI EMEKÇI DIRENIŞI, YAŞASıN TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN MÜCADELESI"   10:01   MERSIN’DE ÇOCUKLAR GELECEĞI TASARLıYOR: BU KAMPÜSTE OYUN OYNAMAK DEĞIL, OYUN KURMAK SERBEST!   17:34   GÜLCAN KıŞ’TAN KORKUTAN 23 NISAN KARNESI: ’TÜRKIYE’DE HER 3 ÇOCUKTAN BIRI TEHLIKEDE!’   17:25   CÜBBELERINI ÇıKARıP SAHNEYE ÇıKTıLAR: MERSINLI AVUKATLARDAN MUHTEŞEM ‘ŞEKERPARE’ PERFORMANSı!   17:20   MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN TBMM’DE SERT ‘YÜREĞIR’ ÇıKıŞı: ’MILLETIN İRADESINE MÜDAHALEDIR!’   10:53   MERSIN ESNAFıNDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM: AHMET ÖZDEMIR ’ŞEHRIN ESNAFı’ PROJESINI DUYURDU!   10:50   BASıN DÜNYASıNDA ŞOK SATıŞ KARARı! TELE1 İÇIN KRITIK ÇAĞRı: ’SUSTURULMASıNA İZIN VERMEYIN’   10:42   BAŞKAN SEÇER’DEN 23 NISAN MESAJı: ‘ASıL GÜCÜMÜZ ÇOCUKLARıMıZıN MUTLULUĞUDUR!’   09:25   CHP’LI BAŞARıR’DAN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı SERT TEPKI: ’SANDıKTA BÜKEMEDIKLERI BILEĞI HUKUKLA KıRMAYA ÇALıŞıYORLAR!’  
 
     
   

Vahap Seçer: Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2025 Pazar 10:14   Okunma : 659

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından Zeytinli Bahçe Lisesi bahçesinde düzenlenen iftara katıldı. İftar programında vatandaşlarla buluşan Seçer, Gülnar-Bir Derneği yöneticileri ve katılımcılarla sohbet etti.

İftar programına, Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Gülnar-Bir Dernek Başkanı Ahmet Uysal, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gülnarlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Her zaman bir arada, mutluluk içerisinde olalım” dedi.

“Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği”

Siyasi parti ayrım gözetmeksizin ilçe belediyeleri ile iş birliği içerisinde Mersinlilere hizmet ettiklerini belirten Seçer, rekabetin seçime kadar olduğunu ancak seçim bittikten sonra rekabet ortamının yerini hizmet için birliğe bırakacağının altını çizerek, “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Ortak amacımız; ülkemizin dünyada çok daha saygın bir yere gelmesi. Belediye başkanınız olarak sizlerin bu anlamda rahat olmanızı isterim. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” diye konuştu. 21 Mart Cuma günü, Gülnar ilçesi eski otogarda Büyükşehir Belediyesi`nin Gülnar`da iftar programı olacağını duyuran Seçer, tüm Gülnarlıları iftarda bir arada olmaya davet etti.

İftar programına katkı sunan herkese teşekkür eden Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, “Makamların en alisi yüce Türk milletinin bir ferdi olmaktır. Çok olmak önemli değil, bir olmak önemli. Bir olalım, diri olalım ve daha nice Ramazan`larda bu mübarek iftar sofralarında buluşalım” ifadelerini kullandı.

“Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum”

Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gülnar-Bir Derneği Başkanı Ahmet Uysal, “Ramazan ayı, insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma ruhunun, gönül birliğinin güçlenmesine vesile olan bir aydır. Unutmayalım ki; birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği, Zeytinli Bahçe Lisesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA