19 Mart 2026 Perşembe

22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı  
 
     
   

Vahap Seçer: Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2025 Pazar 10:14   Okunma : 632

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı. Seçer “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği tarafından Zeytinli Bahçe Lisesi bahçesinde düzenlenen iftara katıldı. İftar programında vatandaşlarla buluşan Seçer, Gülnar-Bir Derneği yöneticileri ve katılımcılarla sohbet etti.

İftar programına, Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Gülnar-Bir Dernek Başkanı Ahmet Uysal, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gülnarlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Her zaman bir arada, mutluluk içerisinde olalım” dedi.

“Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği”

Siyasi parti ayrım gözetmeksizin ilçe belediyeleri ile iş birliği içerisinde Mersinlilere hizmet ettiklerini belirten Seçer, rekabetin seçime kadar olduğunu ancak seçim bittikten sonra rekabet ortamının yerini hizmet için birliğe bırakacağının altını çizerek, “Seçimlere giderken rekabet ettik ama seçim bittiği zaman rekabet biter, hizmet başlar. Hizmette de el birliği, güç birliği, gönül birliği. Ortak amacımız; ülkemizin dünyada çok daha saygın bir yere gelmesi. Belediye başkanınız olarak sizlerin bu anlamda rahat olmanızı isterim. Mersin`de yerel yönetimlerde siyasi ayrım yok, hizmet var, sizlerin mutluluğu var” diye konuştu. 21 Mart Cuma günü, Gülnar ilçesi eski otogarda Büyükşehir Belediyesi`nin Gülnar`da iftar programı olacağını duyuran Seçer, tüm Gülnarlıları iftarda bir arada olmaya davet etti.

İftar programına katkı sunan herkese teşekkür eden Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, “Makamların en alisi yüce Türk milletinin bir ferdi olmaktır. Çok olmak önemli değil, bir olmak önemli. Bir olalım, diri olalım ve daha nice Ramazan`larda bu mübarek iftar sofralarında buluşalım” ifadelerini kullandı.

“Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum”

Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gülnar-Bir Derneği Başkanı Ahmet Uysal, “Ramazan ayı, insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma ruhunun, gönül birliğinin güçlenmesine vesile olan bir aydır. Unutmayalım ki; birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Daha nice ramazanlarda ve bu sofralarda sizlerle birlikte olmayı diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar-Bir Derneği, Zeytinli Bahçe Lisesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA