6 Kasım 2026 Cuma

21:38   BINLERCE KIŞI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI DEV KORTEJLE BAŞLADı   18:54   BAŞKENTTE KRITIK ZIRVE! TÜRKIYE VE AB YEREL YÖNETIMLERI İKLIM VE DEMOKRASI İÇIN BIR ARAYA GELDI   17:06   MEZITLI’DE İNSAN SAĞLıĞıNı TEHTIT EDEN ’ÇÖP EV’ OPERASYONU! EKIPLER ALARM VEREREK HAREKETE GEÇTI   16:55   ’BÜYÜKLERI KIBARLA DAVET EDIYORSUNUZ, ESNAFA ZULMEDIYORSUNUZ!’: MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER’DEN BAKAN ŞIMŞEK’E SERT BÜTÇE FıRÇASı   16:40   TBMM’DE BÜTÇE MARATONUNDA ’FON SKANDALı’ PATLAMASı: ’SORUMLULUK DA Mı TASFIYE EDILIYOR?’   16:36   GİŞKAD 20. YıLıNDA ANıTKABIR’DE: MÜRVET BEYDAĞı’NDAN TBMM ZIYARETI SONRASı DIKKAT ÇEKEN MESAJ!   16:03   BAKAN BAK MÜJDEYI VERDI: GSB BURS VE KREDI SONUÇLARı ERIŞIMDE!   10:36   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN GÜNDEMI SARSACAK AÇıKLAMALAR: ’GERÇEKLER ORTAYA ÇıKTıKÇA CHP’YE GERI DÖNÜŞLER BAŞLADı!’   10:15   TOROSLAR’DA TEMIZLIK SEFERBERLIĞI BÜYÜYOR: BAŞKAN YıLDıZ ELINDE ÇÖP POŞETIYLE SAHAYA İNDI!   10:10   BU GECE YARıSı DEV İNDIRIM GELIYOR: FIYATLAR 100 TL’NIN ALTıNA İNECEK   06:59   ESKI BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDı   05:23   BEŞIKTAŞ CELTIC’E 87’DE YıKıLDı! UEFA AVRUPA LIGI’NDE İLK YENILGI   05:15   TRABZONSPOR SAHASıNDA KAYBETTI! AVRUPA’DA FREIBURG ŞOKU   12:06   AKDENIZ BELEDIYESI VE HAK-İŞ’TEN HAYATI ADıM: KıZıLAY KAN BAĞıŞı KAMPANYASıNA YOĞUN İLGI   09:55   TARIH, KÜLTÜR VE LEZZET BULUŞMASı: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI KAPıLARıNı ARALıYOR   23:58   MERSIN KENT YÖNETIMINE GENÇ DOKUNUŞ: 53 OYLA GÖREVE GELEN GÖRKEM YıLMAZ PROJELERINI AÇıKLADı   19:36   SENCER SOLAKOĞLU MERSIN’DE ACı TABLOYU AÇıKLADı: ’TARıM BAKANLıĞı ALGı YÖNETIYOR, ÇIFTÇI BITTI!’   16:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA ÖZEL ÜCRETSIZ PILATES ATÖLYESI: ’ÇOCUKLU ANNELER DE DÜŞÜNÜLDÜ’   15:58   MHP’LI DR. LEVENT UYSAL’DAN TBMM’DE KRITIK ÇıKıŞ: ’SIYASETTE ARıNMA VE AKLANMA ERTELENEMEZ!’   09:05   İŞKAD KADıN GIRIŞIMCI ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU: ADANA’DA İLHAM VEREN GECE!  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamurluları ramazan sofrasında buluşturdu


Mersin Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını kurulan iftar sofraları ile yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Anamurlular, Büyükşehir Belediye`nin ramazan sofrasında bir araya geldi. 

 

Tarih : 20 Mart 2025 Perşembe 10:46   Okunma : 1272

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını kurulan iftar sofraları ile yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Anamurlular, Büyükşehir Belediye`nin ramazan sofrasında bir araya geldi. 

Birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları, ramazan ayında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofraları ile yaşatılmaya devam ediyor. 13 ilçede lezzetli yemekleri ramazan ayı boyunca yurttaşlara ulaştıran Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur’da kurduğu iftar sofrası ile de halkı bir araya getirdi. İftar yemeğine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı, Meclis üyeleri, muhtarlar ile yurttaşlar yer aldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ramazan ayı boyunca verilmeye devam eden iftar yemekleri yurttaşları bir araya getirmeye devam edecek. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA