18 Haziran 2026 Perşembe

13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"   19:34   CHP YDK YARıN TOPLANACAK   19:33   CHP SÖZCÜSÜ MÜSLIM SARı IHRAÇ VE GÖREVDEN ALMA KARARLARıNı AÇıKLADı   19:32   ÖZGÜR ÖZEL: TÜM PARTILILERIMIZI GÖREVDEN ALıNAN IL BAŞKANLıKLARıMıZA DAVET EDIYORUM   16:37   74 IL BAŞKANıNDAN CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE ÇAĞRı: 10 GÜN IÇINDE KURULTAY   15:36   OYUNCU ECE İRTEM, AYDıN’ıN KUŞADASı ILÇESINDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   13:35   GENÇ DOSTU KENTLER YÖNETIŞIM ZIRVESI... TBB BAŞKANı SEÇER: "GENÇLERI KARAR MASALARıNıN TAM MERKEZINDE GÖRMEK ZORUNDAYıZ"   18:46   TRUMP G7 ZIRVESINDE: HÜRMÜZ BOĞAZı CUMAYA KADAR TAMAMEN AÇıLACAK   18:46   CHP MYK YARıN TOPLANACAK: ANKARA VE İZMIR IL BAŞKANLARıNıN IHRACı GÜNDEMDE   16:40   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA SAVUNMA YAPAN ZEYDAN KARALAR: “OLMAYAN BIR IŞ IÇIN SORGULANıYORUZ”   15:38   MUHARREM İNCE’DEN EKREM İMAMOĞLU’NA ZIYARET   14:38   ÖZGÜR ÇELIK’TEN SILIVRI VE BEYLIKDÜZÜ OPERASYONLARıNA TEPKI: "TESLIM OLMAYACAĞıZ"   14:37   İMAMOĞLU’NDAN YENI PARTI YANıTı: "SIYASETEN, RUHEN VE BEDENEN HAZıRıZ"   13:36   İBB DAVASıNDA 51’INCI GÜN... TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: "İSTANBUL’UN KıYıLARıNı IŞGALDEN KURTARAN EKIP BUGÜN SANıK. BU EKIP, İSTANBUL’UN MUHAFıZLıĞı GÖREVINI ÜSTLENMIŞTIR"  
 
     
   

Türkiye A Milli futbol takımı, Macaristan`ı 3-1 mağlup ederek rövanş için avantaj sağladı


Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında RAMS Park`ta Macaristan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan A milliler rövanş maçı için avantaj sağladı. 

 

Tarih : 21 Mart 2025 Cuma 02:40   Okunma : 1229

(İSTANBUL) - Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında RAMS Park`ta Macaristan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan A milliler rövanş maçı için avantaj sağladı. 

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında İstanbul`da ağırladığı Macaristan`ı 3-1 mağlup ederek A Ligi`ne yükselme yolunda önemli bir avantaj sağladı. Milli Takım`ın gollerine Orkun Kökçü, Kerem Aktükoğlu ve İrfan Can Kahveci imza attı. 

Mücadeleye hızlı başlayan Ay-Yıldızlılar, henüz 9. dakikada Orkun Kökçü`nün attığı şık golle 1-0 öne geçti. Macaristan, 25. dakikada Schafer`in golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1`lik skorla sona erdi. İkinci yarıya tempolu başlayan milliler, 65. dakikada Oğuz Aydın`ın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Kerem Aktürkoğlu`nun vuruşuyla 2-1 öne geçti.

Golden sonra oyuna giren İrfan Can Kahveci, 73. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı ve skoru 3-1`e getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Türkiye, Macaristan karşısında 3-1`lik galibiyetle tur için avantajı kaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA