30 Mayıs 2026 Cumartesi

16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"   20:35   SILIVRI’DE KRITIK ZIRVE! ÖZGÜR ÖZEL 19 İSIMLE GÖRÜŞTÜ: İMAMOĞLU KARARı SONRASı İLK TEMAS   20:31   CHP’DE HUKUK KRIZI: İBRAHIM KABOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU VE ÖZEL AÇıKLAMASı!   18:53   ANKARA’DA IKI AYRı BAYRAMLAŞMA HAZıRLıĞı... ÖZEL VE KıLıÇDAROĞLU, VATANDAŞLARLA BIR ARAYA GELECEK   18:52   İSTANBUL’UN FETHI 573. YıLıNDA KUTLANıYOR   18:50   AB VE NATO’DAN RUSYA’YA ROMANYA TEPKISI: AVRUPA HAVA SAHASı IHLAL EDILDI   09:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN PARTI İÇI VE İKTIDARA KARŞı ‘ARıNMA’ RESTI! ’24 MAYıS BIR MILATTıR’   09:45   BÜYÜKŞEHIR’IN LGS KURSIYERLERINE UNUTULMAZ MOTIVASYON ETKINLIĞI: KENT ORKESTRASı EŞLIĞINDE COŞKULU MOLA!   23:59   KıLıÇDAROĞLU’NDAN O İDDIALARA SERT YANıT: HERKES ŞUNU BILSIN...   23:40   SOSYALIST ENTERNASYONAL’DEN CHP İÇIN FLAŞ KARAR! ÖZGÜR ÖZEL MI, KEMAL KıLıÇDAROĞLU MU? RESTI ÇEKTILER...   14:40   MERSIN’DE ZAMAN DURDU: ‘NAFTALIN KOKULU ANıLAR SANDıĞı’ KONSERIYLE NOSTALJI RÜZGARı ESTI!  
 
     
   

CHP, cumhurbaşkanı adayı ön seçimi için yarın 81 ilde 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuracak


CHP, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu ve yarın yapacağı cumhurbaşkanlığı ön seçimi için 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuracak. Bu kapsamda Ankara`da 25 ilçede, İstanbul`da 39 ilçede ve İzmir`de 30 ilçede, ilçe başkanlıklarının yanı sıra belediyelere ait sosyal tesisler, pazar yerleri, kahvehane, düğün salonu ve spor salonları gibi halkın rahat erişebileceği yerlerde vatandaşlar sandıklara gidip oy verebilecek. Vatandaşlar oy kullanacakları yere onsecim.chp.org.tr adresinden erişebilecek.

 

Tarih : 22 Mart 2025 Cumartesi 09:18   Okunma : 685

(ANKARA) - CHP, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu ve yarın yapacağı cumhurbaşkanlığı ön seçimi için 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuracak. Bu kapsamda Ankara`da 25 ilçede, İstanbul`da 39 ilçede ve İzmir`de 30 ilçede, ilçe başkanlıklarının yanı sıra belediyelere ait sosyal tesisler, pazar yerleri, kahvehane, düğün salonu ve spor salonları gibi halkın rahat erişebileceği yerlerde vatandaşlar sandıklara gidip oy verebilecek. Vatandaşlar oy kullanacakları yere onsecim.chp.org.tr adresinden erişebilecek.

CHP, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu cumhurbaşkanlığı ön seçimini yarın gerçekleştirecek. 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kurulacak. Üyeler için oy verme işlemi sabah saat 08.00`da başlayacak ve 17.00`da bitecek. Üye olmayan vatandaşlar ise ön seçim sandığının yanına konulacak "Dayanışma Sandığı"nda oy kullanabilecek. Vatandaşlar oy kullanacakları yere onsecim.chp.org.tr adresinden de ulaşabilecek. Bu kapsamda Ankara`da 25 ilçede, İstanbul`da 39 ilçede ve İzmir`de 30 ilçede ilçe başkanlıklarının yanı sıra belediyelere ait sosyal tesisler, pazar yerleri, kahvehane, düğün salonu ve spor salonları gibi halkın rahat erişebileceği yerlere sandıklar kurulacak.

Özgür Özel: "Tüm Türkiye`yi dayanışma sandıklarında olmaya davet ediyorum"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından Saraçhane`den vatandaşlara seslenerek, "23 Mart Pazar günü, sandığımızın yanında bir de dayanışma sandığı olacak. O sandığa oy vermeye, tüm siyasi partiler, her görüşten ama demokrasiden yana olan herkes davetlidir. Cumhuriyet`e, demokrasiye, sandığa inanan, demokrasiye ihtiyaç duyan herkesi 23 Mart`ın dayanışma sandığına bekliyoruz. Tüm Türkiye`yi dayanışma sandıklarında olmaya davet ediyorum” demişti.

Ekrem İmamoğlu: "Dayanışma Sandığı fikri için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

İBB Başkanı İmamoğlu ise ön seçim ile ilgili şu mesajı paylaşmıştı:

"Benim için oy kullanacak bütün CHP`li yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her üyemiz bana çok büyük bir güç verecektir. Tüm yol arkadaşlarımdan isteğim şudur; öncelikle partimize üye olmayan vatandaşlarımızın da oy kullanabilmesini sağlayacak olan Dayanışma Sandığı fikri için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, seçim günü oy kullanmaya gelen vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletmenizi rica ediyorum. Ayrıca; oy kullanma hakkı bulunmayan çocuklarımız ve gençlerimiz için oy verme alanlarına birer stant kurmanızı, onların tertemiz kalpleri ve parlak zihinleriyle yazacakları mektupları, yapacakları resimleri bana iletmenizi istiyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bana göndereceği duygu ve düşünceler, ülkemizin güzel yarınlarının teminatı ve benim de en büyük motivasyon kaynağım olacaktır. Milletimize, parti üyelerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza şimdiden teşekkür ediyor, hepinizi çok seviyorum."

Gül Çiftci: "Oy pusulalarımız aynı olacak"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci ise "Dayanışma Sandığı"na ilişkin şunları söylemişti:

"Oy pusulalarımız aynı olacak. Ancak üyemizin oy kullandığı sandık başka olacak, dayanışma sandığı bambaşka olacak. Dayanışma sağlığında oy kullanmaya gelmek isteyen ve bizimle bu haksızlığın karşısında durmak isteyen yurttaşlarımızın herhangi bir şekilde iletişim bilgisini almayacağız. Paylaşmak isteyen bizimle daha sonra bir arada durmak isteyen yurttaşımız elbette bizimle iletişim bilgisini o anda paylaşabilir. Hatta o anda üye bile olabilirler partimize. Ancak paylaşmak istemeyen de paylaşmayacak."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA