8 Mayıs 2026 Cuma

09:30   MERSIN’DE HAYAT DEĞIŞTIREN DOKUNUŞ: ÜCRETSIZ EĞITIMLE HEM ÜNIVERSITE HEM MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   09:10   MERSIN’DE YENI NESIL İSTIHDAM DEVRIMI: ’GARAJ’ VE ’KAMPÜS’ KAPıLARıNı AÇıYOR!   07:28   TARSUS’TA YENI DÖNEM: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN ‘HALK SAĞLıĞı’ MESAJı VE DEV YATıRıM HAMLESI!   06:20   CHP LIDERI ÖZEL’DEN MERSINLI ODA BAŞKANLARıNA JEST: YENIŞEHIR İLÇE ÖRGÜTÜ SAHAYA İNDI!   23:50   CHP YENIŞEHIR HEYETI’NDEN TÜM EMLAKÇıLAR ODASı’NA ZIYARET   18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"   18:15   BARıŞ ANNELERI HEYETI, ADALET BAKANLıĞı’NA İMRALı ADASı’NDA ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN DILEKÇE VERECEK   18:14   BAHÇELI’NIN ÖCALAN IÇIN "KOORDINATÖR" ÖNERISI... İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "REZILLIĞIN DIK ALASı"   18:13   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BU SÜREÇTE ATıLACAK EN ÖNEMLI ADıMLARDAN BIRISI, KAYYUM YASASıNıN LAĞVEDILMESIDIR   18:12   EKREM İMAMOĞLU: "BIZIM KıZıLELMA’MıZ TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’DIR"   18:10   ECZACıNıN YIYECEKLERINE ILAÇ KATTıKLARı VE ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUKLARı IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıKLARA 5 YıL SONRA 5’ER YıL HAPIS   09:26   MERSIN’DE ENGELLERI KALDıRAN HAMLE: TEK TıKLA KAPıNıZA KADAR GELIYOR!   23:27   MERSIN’DE ESNAFıN ’AHI BABASı’ GÜVEN TAZELEDI!   23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!  
 
     
   

Özgür Özel`in memleketi Manisa`da vatandaşlar sandıklara akın etti.. Oy kullanan bir vatandaş: "Z kuşağından özür diliyorum onlar harikaymış"


 CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için vatandaş sandıklara akın etti. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar, CHP`ye de üye oldu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu`nunda dayanışma sandığına oy kullanan bir vatandaş, "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 16:08   Okunma : 746

Haber: Halil Yatar Kameraman: Eylem Ladin Değer 

(MANİSA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için vatandaş sandıklara akın etti. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar, CHP`ye de üye oldu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu`nunda dayanışma sandığına oy kullanan bir vatandaş, "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar ayrıca CHP`ye üye oldu. Eşiyle birlikte oy kullanmaya gelen bir vatandaş,  "Bu bir siyaset üstü durum. Evlatlarımın geleceği için bugün buradayız. Bütün çevremizi de buraya davet etti. Bu siyaset değil yani. Bulunduğumuz nokta Türkiye`nin ray değiştirme noktası. O yüzden artık çok önemsiyoruz. Gerçekten ilk defa karı koca biz uyuyamadık. Hiç bu kadar üzüntülü olduğumuz bir an da olmadı. İmamoğlu değil konu benim evlatlarım" derken; eşi, "Hukuk devletinde yaşamak istiyoruz. Biz ikimizde akademik kadrosu olan insanlarız. Diplomalarımız değil konu Türkiye`nin geleceği. Konu köpeğimizin geleceği, evlatlarımızın geleceği. Biz hukuka güvenmek istiyoruz. Kocaman bir adliye salonunda hukuksuzluğa karşıyız. Onun için tepkimizi koymaya geldik" diye konuştu. 

"İnşallah başkanımız da çıkacak"

"Herşey çok güzel olacak" diyen bir yaşlı vatandaş, "İnşallah başkanımız da çıkacak. Biz bunun inancındayız. El eleyiz. Kalpten ona destek veriyoruz. Çok uğraşıyorlar, biz temiziz" dedi. 

"Benim tahminim bugün 25-30 milyon oy çıkacak"

Eski CHP Manisa İl yöneticisi olduğunu söyleyen bir partili ise "Bugün burada olmamızın sebebi torunlarımızla ilgili. Demokrasinin yeniden inşa edilmesi. Elimizden geleni yapıyoruz. 1974 yılından beri koşturuyorum. Ama bu yönetim şekli bozuk. Benim tahminim bugün 25-30 milyon oy çıkacak. Eski bir yönetici olarak, eski bir il başkanı olarak 67 yaşındayım ben burada torunlarım ve çocuklarımız için geldik. Çocuklar yatağa aç yatmasın. Ben emekli bir insanım Diyanet İşleri Başkanı emeklilere de fitre verebilirsiniz dedi ama ben kabul etmedim. Edemem de. Ülkemizin refah, adalet bunun dışında özgürlüklerimizin yeniden geriye verilmesi. O nedenle geldik buraya vatandaşlık görevimizi yapmaya geldik" ifadelerini kullandı.

"`Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum"

Bir başka vatandaş ise "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA