20 Haziran 2025 Cuma

11:07   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI, İMAMOĞLU’NUN AVUKATı PEHLIVAN’ıN TUTUKLANMASı ÜZERINE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı: SAVUNMA ASLA SUSMAYACAK, KORKMAYACAK VE ITAAT ETMEYECEK   21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:06   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   10:01   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   09:50   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”  
 
     
   

Özgür Özel`in memleketi Manisa`da vatandaşlar sandıklara akın etti.. Oy kullanan bir vatandaş: "Z kuşağından özür diliyorum onlar harikaymış"


 CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için vatandaş sandıklara akın etti. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar, CHP`ye de üye oldu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu`nunda dayanışma sandığına oy kullanan bir vatandaş, "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 16:08   Okunma : 432

Haber: Halil Yatar Kameraman: Eylem Ladin Değer 

(MANİSA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için vatandaş sandıklara akın etti. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar, CHP`ye de üye oldu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu`nunda dayanışma sandığına oy kullanan bir vatandaş, "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar ayrıca CHP`ye üye oldu. Eşiyle birlikte oy kullanmaya gelen bir vatandaş,  "Bu bir siyaset üstü durum. Evlatlarımın geleceği için bugün buradayız. Bütün çevremizi de buraya davet etti. Bu siyaset değil yani. Bulunduğumuz nokta Türkiye`nin ray değiştirme noktası. O yüzden artık çok önemsiyoruz. Gerçekten ilk defa karı koca biz uyuyamadık. Hiç bu kadar üzüntülü olduğumuz bir an da olmadı. İmamoğlu değil konu benim evlatlarım" derken; eşi, "Hukuk devletinde yaşamak istiyoruz. Biz ikimizde akademik kadrosu olan insanlarız. Diplomalarımız değil konu Türkiye`nin geleceği. Konu köpeğimizin geleceği, evlatlarımızın geleceği. Biz hukuka güvenmek istiyoruz. Kocaman bir adliye salonunda hukuksuzluğa karşıyız. Onun için tepkimizi koymaya geldik" diye konuştu. 

"İnşallah başkanımız da çıkacak"

"Herşey çok güzel olacak" diyen bir yaşlı vatandaş, "İnşallah başkanımız da çıkacak. Biz bunun inancındayız. El eleyiz. Kalpten ona destek veriyoruz. Çok uğraşıyorlar, biz temiziz" dedi. 

"Benim tahminim bugün 25-30 milyon oy çıkacak"

Eski CHP Manisa İl yöneticisi olduğunu söyleyen bir partili ise "Bugün burada olmamızın sebebi torunlarımızla ilgili. Demokrasinin yeniden inşa edilmesi. Elimizden geleni yapıyoruz. 1974 yılından beri koşturuyorum. Ama bu yönetim şekli bozuk. Benim tahminim bugün 25-30 milyon oy çıkacak. Eski bir yönetici olarak, eski bir il başkanı olarak 67 yaşındayım ben burada torunlarım ve çocuklarımız için geldik. Çocuklar yatağa aç yatmasın. Ben emekli bir insanım Diyanet İşleri Başkanı emeklilere de fitre verebilirsiniz dedi ama ben kabul etmedim. Edemem de. Ülkemizin refah, adalet bunun dışında özgürlüklerimizin yeniden geriye verilmesi. O nedenle geldik buraya vatandaşlık görevimizi yapmaya geldik" ifadelerini kullandı.

"`Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum"

Bir başka vatandaş ise "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA