6 Ağustos 2026 Perşembe

16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"   13:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEPKISI: "ŞU ANDA CEZAEVLERINDE BULUNAN ADLI MAHKUMLARıN SUÇU NE, YETERINCE ADAM ÖLDÜRMEMELERI MI?"   13:52   ADALET BAKANı GÜRLEK, UĞUR MUMCU’NUN AILESIYLE GÖRÜŞTÜ   13:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, ER ŞEHIT YAKıNLARı VE ER GAZILERIN EYLEMINE DESTEK ZIYARETI   13:49   MALATYALı KAYıSı ÜRETICISI MALIYET VE DÜŞÜK FIYAT KıSKACıNDA: “KAYıSıNıN SAHIBI YOK”   13:48   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’TEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "HEDEFIMIZ; GÜVENLIĞIN, HUZURUN VE KARDEŞLIĞIN KALıCı OLDUĞU GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’DIR"   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERI RAHATLATAN MODEL: GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZI’NE NASıL BAŞVURULUR?   10:15   ÜSKÜDAR’DA KOLTUK SAHIBINI BULDU! GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLAN SINEM DEDETAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: ’EN GÜZEL CEVAP...’   10:10   MEZITLI BELEDIYESI ARAÇ FILOSUNU GÜÇLENDIRDI: HIZMET HıZı İKI KATıNA ÇıKACAK   06:28   TUZLA’DA TRANSFER DEPREMI! ÖZGÜR ÇELIK’TEN ŞOK İDDIA: ’40 MILYARLıK VURGUNA KıLıF Mı ARANıYOR?’   21:39   AKDENIZ BELEDIYE MECLISI’NDEKI GERGINLIĞE CHP’DEN İLK TEPKI! SEMIH PALAMUT ŞEFFAFLıK VURGUSU YAPTı   14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"   14:20   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN AÇLıK GREVINDEKI ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERE DESTEK ÇAĞRıSı: "BÜYÜK TÜRK MILLETI’NI CUMARTESI GÜVENPARK’A DAVET EDIYORUM"   14:19   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU’NDAN ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE IMZA ATAN VEKILLERE TEPKI: "SIZ LOZAN’A DEĞIL SEVR’E IMZA ATıYORSUNUZ"  
 
     
   

"CHP’li Çağla Sakar: ’Demokrasi İçin, Adalet İçin, Erken Seçim Şart!’"


CHP Mersin Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağla Sakar, siyasetin gündemine damga vuran bir açıklamaya imza attı. "Demokrasi için, özgürlük için, erken seçim için!" diyerek sözlerine başlayan Sakar, Ekrem İmamoğlu’na yönelik hukuki süreçleri eleştirerek, "Bugün sadece bir siyasetçi değil, milletin iradesi hedef alınıyor" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 21 Nisan 2025 Pazartesi 23:33   Okunma : 3695

CHP Mersin Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağla Sakar, siyasetin gündemine damga vuran bir açıklamaya imza attı. "Demokrasi için, özgürlük için, erken seçim için!" diyerek sözlerine başlayan Sakar, Ekrem İmamoğlu'na yönelik hukuki süreçleri eleştirerek, "Bugün sadece bir siyasetçi değil, milletin iradesi hedef alınıyor" ifadelerini kullandı.

"Hukukun Siyasallaşması Demokrasiyi Zedeliyor"

Sakar, yaptığı açıklamada, Türkiye'de adalet sisteminin giderek tarafsızlığını yitirdiğini savunarak, "Hukukun siyasallaştırılmasıyla demokrasimizin temelleri sarsılıyor" dedi. CHP'li kadınlar olarak adaletin susturulmasına sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Sakar, "Ekrem İmamoğlu yalnız değildir! Bu haksız kararlar, halkın vicdanında mahkûm edilmiştir" şeklinde konuştu.

"Demokrasi Sandıkla Sınırlı Değil, Erken Seçim Zorunlu!"

Demokrasinin sadece seçim günü sandığa atılan oylardan ibaret olmadığını belirten Sakar, "Demokrasi, seçilmişlerin görevlerini özgürce yapabildiği bir sistemdir. Bugün bu sistem tehdit altında" dedi. Erken seçim çağrısını yineleyen Sakar, "Bu halk, yıpranmış bir iktidar yerine adaletin yanında duran bir yönetim istiyor. Türkiye'nin yeni bir başlangıca ihtiyacı var!" ifadelerini kullandı.

"Kadınlar Bu Ülkeyi Aydınlığa Taşıyacak!"

Kadınların mücadeledeki rolüne dikkat çeken Çağla Sakar, "Biz kadınlar, meydanlardan, sokaklardan, mahallelerden yükselen bu sesi duyuracağız. Bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa kadınlar taşıyacak!" diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA