16 Mayıs 2026 Cumartesi

22:12   MERSIN AKDENIZ’DE PAZARDA YANGıN VAR! CHP HEYETI CUMA PAZARı’NDA VATANDAŞı VE ESNAFı DINLEDI: "EMEKLI PAZARDAN BILE MAHRUM"   11:15   ’O İSIMLER SUSARAK SUÇA ORTAK OLUYOR!’ CHP’DEN ADALET BAKANLıĞı VE İKTIDARA ÇOK SERT İFTIRA TEPKISI: DOĞRUDAN SORUMLUSUNUZ!   11:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘WHATSAPP’ ÇıKıŞı: ’SILINEN MESAJLAR GERI GETIRILSIN, HER ŞEY ORTAYA ÇıKACAK!’   09:20   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN FESTIVAL! KÜLTÜR PARK’TA ALKıŞ TUFANı KOPTU   08:40   ADANA İÇIN KRITIK DEPREM VE YAPıLAŞMA UYARıSı! ’BETON DEĞIL, BILIM KURTARıR’   01:02   TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ÇıKıŞ: ’HEP MI CHP’LI BELEDIYELER?’   22:49   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:15   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:10   GARANTI BBVA ILE MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN MERSINLI İŞ YERLERINE ÖZEL GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI   22:07   MERSIN’DE ‘ÖZGÜRLÜK’ DAĞıTıLDı: 60 KALBE DOKUNAN ANLAMLı TÖREN!   22:05   SIYASETTE KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR! CHP’DEN GÖVDE GÖSTERISI: ’TEK BIR SANDıK BILE SAHIPSIZ KALMAYACAK’   22:03   TARSUS’TA TARIH NOTAYA DÖNÜŞTÜ: MÜZEDE SANAT RÜZGARı ESTI!   22:01   CHP’LI IL BAŞKANLARıNDAN ORTAK AÇıKLAMA: İKTIDAR AHLAKI DEĞERLERININ TAMAMıNı YITIRMIŞ HALDEDIR   21:17   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU SILIFKE’YI SALLADı: ‘MISAFIR’ OYUNU AYAKTA ALKıŞLANDı!   09:40   CHP’DEN KARADENIZ ÇıKARMASı: ORDU’DA KRITIK ZIRVE! İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU VE ‘BELEDIYE OPERASYONLARı’ MASADA   09:27   KARAKAYA KÖYÜ’NDE ‘DIYORIT’ KRIZI KAPıDA! MAHKEME KARARı DANıŞTAY’A TAŞıNDı: ’YAŞAM HAKKı TEHLIKEDE’   09:15   ÇAY ÜRETICISINE 35 TL ŞOKU!    09:01   ODTÜ BAHAR ŞENLIĞI’NDEKI OLAYLARDA SıCAK GELIŞME: 6 TUTUKLAMA! O GÖRÜNTÜLERIN HESABı SORULUYOR   01:01   DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ KUTLU OLSUN   22:40   MERSIN’DE KORKUTAN YAKıT TANKı YANGıNı: BAKANLıK HABERI DUYURDU!  
 
     
   

"CHP’li Çağla Sakar: ’Demokrasi İçin, Adalet İçin, Erken Seçim Şart!’"


CHP Mersin Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağla Sakar, siyasetin gündemine damga vuran bir açıklamaya imza attı. "Demokrasi için, özgürlük için, erken seçim için!" diyerek sözlerine başlayan Sakar, Ekrem İmamoğlu’na yönelik hukuki süreçleri eleştirerek, "Bugün sadece bir siyasetçi değil, milletin iradesi hedef alınıyor" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 21 Nisan 2025 Pazartesi 23:33   Okunma : 3412

CHP Mersin Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağla Sakar, siyasetin gündemine damga vuran bir açıklamaya imza attı. "Demokrasi için, özgürlük için, erken seçim için!" diyerek sözlerine başlayan Sakar, Ekrem İmamoğlu'na yönelik hukuki süreçleri eleştirerek, "Bugün sadece bir siyasetçi değil, milletin iradesi hedef alınıyor" ifadelerini kullandı.

"Hukukun Siyasallaşması Demokrasiyi Zedeliyor"

Sakar, yaptığı açıklamada, Türkiye'de adalet sisteminin giderek tarafsızlığını yitirdiğini savunarak, "Hukukun siyasallaştırılmasıyla demokrasimizin temelleri sarsılıyor" dedi. CHP'li kadınlar olarak adaletin susturulmasına sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Sakar, "Ekrem İmamoğlu yalnız değildir! Bu haksız kararlar, halkın vicdanında mahkûm edilmiştir" şeklinde konuştu.

"Demokrasi Sandıkla Sınırlı Değil, Erken Seçim Zorunlu!"

Demokrasinin sadece seçim günü sandığa atılan oylardan ibaret olmadığını belirten Sakar, "Demokrasi, seçilmişlerin görevlerini özgürce yapabildiği bir sistemdir. Bugün bu sistem tehdit altında" dedi. Erken seçim çağrısını yineleyen Sakar, "Bu halk, yıpranmış bir iktidar yerine adaletin yanında duran bir yönetim istiyor. Türkiye'nin yeni bir başlangıca ihtiyacı var!" ifadelerini kullandı.

"Kadınlar Bu Ülkeyi Aydınlığa Taşıyacak!"

Kadınların mücadeledeki rolüne dikkat çeken Çağla Sakar, "Biz kadınlar, meydanlardan, sokaklardan, mahallelerden yükselen bu sesi duyuracağız. Bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa kadınlar taşıyacak!" diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA