27 Eylül 2026 Pazar

17:47   YENI PARTI AKDENIZ’DE ÖN SEÇIM MARATONU TAMAMLANDı! MEHMET GÜNER GÜVEN TAZELEDI: ’AKDENIZ KÜÇÜK BIR TÜRKIYE’DIR’   23:55   YENIŞEHIR’DE SANDıK KURULDU, KARAR VERILDI: ERKIN KARA İLÇE BAŞKANı SEÇILDI!   23:44   TOROSLAR’DA DEMOKRASI ŞÖLENI: ŞERIFE ARıCı YıLDıZ ÖN SEÇIMDE SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı!   10:24   İSTANBUL FUARıNDA MERSIN RÜZGARı! STANDı ZIYARET EDENLER O LEZZETE HAYRAN KALDı   09:40   ’YETKI BEKLIYOR, TEMIZLIK BEKLEMIYOR’: MERSIN MAVI VATAN İÇIN SEFERBER OLDU   09:10   AKARYAKıTTA EŞEL MOBIL SONA ERIYOR: BENZINE TEK SEFERDE 12,48 TL ÖTV VE KDV ZAMMı GELIYOR!   21:10   VAHAP SEÇER MÜJDEYI VERDI: MEZITLI KENT MEYDANı 180 GÜN SONRA HIZMETE GIRIYOR!   16:28   YENİ PARTI’NIN ISMINE ITIRAZ AYM GÜNDEMINDE   16:26   YENİ PARTI, 973 ILÇEDE ÖN SEÇIM YAPACAK... MURAT EMIR: “HER ÜYEMIZIN SÖZ HAKKı VAR”   16:15   İBB DAVASı’NDA 87’INCI GÜN... MAHIR POLAT: "GÖREV SÜREM BOYUNCA HERHANGI BIR BASKı YAŞAMADıM"   13:40   DEM PARTI EŞ BAŞKANLARı’NDAN ŞANLıURFA’DAKI DEPREM SONRASı "DEPREME DIRENÇLI KENTLEŞME" ÇAĞRıSı   13:33   YENİ PARTI, 1-2 EKIM’DE YENI YASAMA YıLıNı DEĞERLENDIRECEK   13:32   YEĞENLERINE "CINSEL ISTISMAR" IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıĞA BERAAT: KARAR ISTINAFA TAŞıNACAK   09:31   ’BAŞKAN SEÇER SILIFKE MUHTARLARıYLA BIR ARAYA GELDI: DEV ALTYAPı VE İMAR HAMLESI!’   16:47   PERVIN BULDAN: "BARıŞ ANNELERININ ıSRARı, HALKLARıN ORTAK UMUDUDUR. BU SESI BÜYÜTMEK, BARıŞı KALıCı KıLMAK HEPIMIZIN SORUMLULUĞUDUR"   16:43   ŞEREFLIKOÇHISAR BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA KOÇAK, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:42   İBB DAVASı’NDA 86’ıNCı GÜN... İMAMOĞLU, ESKI İBB GENEL SEKRETER YARDıMCıSıNA "SUÇ ÖRGÜTÜ" IDDIASıNı SORDU   14:46   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDEKI SALDıRı... YENİ PARTI İSTANBUL MILLETVEKILI ÖZÇAĞDAŞ: "MESELE PROTOKOL IMZALANARAK ÇÖZÜLEMEZ"   14:44   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE, ÖZGÜR ÖZEL’I ZIYARET ETTI   14:41   MANSUR YAVAŞ, CHP’DEN ISTIFA ETTI: "SIYASI YOLUMA BAĞıMSıZ OLARAK DEVAM ETTIĞIMI KAMUOYUNUN TAKDIRINE SUNUYORUM"  
 
     
   

Yeni Parti Akdeniz’de Ön Seçim Maratonu Tamamlandı! Mehmet Güner Güven Tazeledi: ’Akdeniz Küçük Bir Türkiye’dir’


Mersin’de yerel siyasetin hareketli adresi Akdeniz’de, Yeni Parti İlçe Başkanlığı ön seçimi büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti. Hasret Düğün Salonu’nda düzenlenen seçimde güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçilen Mehmet Güner, "Akdeniz sıradan bir ilçe değil, adeta küçük bir Türkiye’dir. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız" dedi.

 

Tarih : 27 Eylül 2026 Pazar 17:47   Okunma : 332

MERSİN – Yerel siyasette hareketliliğin sürdüğü Mersin’de, Yeni Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı kritik ön seçim maratonunu tamamladı. Hasret Düğün Salonu’nda, partililerin yüksek katılımı ve yoğun heyecanıyla gerçekleştirilen ön seçim sonucunda, Kurucu Başkan Mehmet Güner üyelerin güçlü desteğini alarak yeniden Yeni Parti Akdeniz İlçe Başkanı seçildi ve güven tazeledi.

İl başkanı, milletvekilleri, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda partilinin yer aldığı organizasyonda konuşan Mehmet Güner, Akdeniz’deki bu buluşmanın sadece bir ilçe seçimi değil, yeni bir siyasi yürüyüşün yereldeki ilk adımı olduğunu vurguladı.

"Milletin Değişim Arzusundan Yola Çıktık"

Genel Başkan Sayın Özgür Özel liderliğinde yürütülen mücadeleye değinen Mehmet Güner, millet iradesinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Genel Başkanımızın her fırsatta vurguladığı üzere; milletin iradesiyle seçilenlerin yerine atananların getirilmesi ve toplumun ihtiyaçlarına yanıt vermekten uzaklaşan anlayışlara karşı, milletimizin büyüyen değişim arzusu doğrultusunda bu yola çıktık. Bizim yolumuzu sadece bugünün ihtiyaçları değil; Kuvâ-yi Milliye ruhu, bağımsızlık ve Cumhuriyet mirasımız aydınlatıyor."

"Akdeniz Küçük Bir Türkiye’dir"

Akdeniz ilçesinin sahip olduğu üretim, ticaret ve insan kaynağı potansiyelini öne çıkaran Güner, kucaklayıcı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirtti:

"Akdeniz sıradan bir ilçe değil. Ben Akdeniz’e baktığımda küçük bir Türkiye görüyorum. Burada çiftçimiz, esnafımız, işçimiz, sanayicimiz, limanımız ve üretimimiz var. Ama en büyük gücümüz insanımız. Kısıtlı imkânlarla kurduğumuz bu teşkilatı mahalle mahalle, insan insan çalışarak büyüttük. Çiftçimizin emeği, esnafımızın kazancı, işçimizin alın teri ve gençlerimizin geleceği ana çalışma alanımız olacak."

"Hiç Kimse Sahipsiz Kalmayacak"

Toplumsal dayanışma projelerine öncelik vereceklerini ifade eden Yeni Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Güner, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Gençlerimizi bağımlılıktan koruyarak spor, eğitim ve sanatla buluşturacağız. Yaşlılarımızın ve engelli vatandaşlarımızın yanında durarak hayatlarını kolaylaştıracağız. Akdeniz’de hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir anlayışı hâkim kılacağız. Hem yerelde hem genelde iktidar olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  #YeniParti #Mersin #Akdeniz #MehmetGüner #YeniPartiAkdeniz #ÖnSeçim #MersinSiyaset #ÖzgürÖzel #MersinHaber #AkdenizİlçeBaşkanlığı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA