8 Ocak 2026 Perşembe

16:38   ABD’NIN MINNEAPOLIS KENTINDE GÜMRÜK MUHAFAZA GÖREVLISI TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN KADıNıN ÜÇ ÇOCUK ANNESI OLDUĞU ÖĞRENILDI   16:35   DEM PARTI’DEN TBMM’DE ’HALEP’ TEPKISI: "BUGÜN TÜRKIYE’YE DÜŞEN ORADAKI ÇETELERIN SıRTıNı SıVAZLAMAK DEĞILDIR"   15:21   ÜMIT ÖZDAĞ: “PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SURIYE ÜZERINDEN MEŞRULAŞTıRMA GIRIŞIMI, TÜRKIYE’YE KURULMUŞ BIR SIYASI TUZAKTıR”   15:15   CHP’DEN İYİ PARTI’YE ZIYARET... TURHAN ÇÖMEZ: "30 MILYON VATANDAŞ AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA YAŞıYORSA, IKTIDAR SAHIPLERININ HESAP VERMESI GEREKIR"   15:13   19 MART EYLEMLERINDE GÖZALTıNA ALıNAN ODTÜ ÖĞRENCILERI BERAAT ETTI   15:01   NUMAN KURTULMUŞ: SANKI MECLIS’TE TECAVÜZ VE ISTISMAR HER GÜN OLUYORMUŞ GIBI BIR ALGıYı ORTAYA KOYMAK TBMM’YE HAKARETTIR   14:58   CHP’DEN YENI YOL GRUBU’NA ZIYARET… GÖKHAN GÜNAYDıN: "16 MILYON EMEKLIMIZ KAN AĞLARKEN, MECLIS’IN, TÜRKIYE’NIN GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLMASı GEREKIR"   14:57   CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı 16-18 OCAK’TA MERSIN’DE BIR ARAYA GELECEK   13:42   “TOROSLAR’DA ORTAK AKıL BELEDIYECILIĞI: BAŞKAN YıLDıZ, KıRSAL MAHALLELERDE ÇÖZÜM İÇIN SAHADA”   13:36   “METIN GÖKTEPE’NIN 30. YıLıNDA: BASıN ŞEHITLERINE SAYGı VE MINNET”   13:32   “ÇIĞ SÜT FIYATı ÜRETICIYI ZORLUYOR: GÜRER’DEN SERT TEPKI!”   13:25   YENIŞEHIR’DE 2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: MECLISTEN TEMIZLIK VE YEŞIL KENT VIZYONU!   13:19   “GENÇLERE MÜJDE DEĞIL, GEÇIM HESABı: GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI”   13:11   MERSIN’DE ÇEVRE SEFERBERLIĞI: BÜYÜKŞEHIR DOĞAYı 7/24 KORUYOR   13:11   MERSIN’DE ÇEVRE SEFERBERLIĞI: BÜYÜKŞEHIR DOĞAYı 7/24 KORUYOR   12:47   “ADANA İSTIKLÂL MADALYASı’Nı BEKLIYOR: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLIS KÜRSÜSÜNDE ÖZGÜRLÜK VE ADALET ÇAĞRıSı”   11:34   “KARAKAS’TA BINLERCE KIŞI AYAKTA: MADURO VE FLORES İÇIN ÖZGÜRLÜK ÇAĞRıSı”   09:12   “AVUKAT ZEKERIYA POLAT’A SILAHLı SALDıRı: TBB’DEN CEZASıZLıK POLITIKALARıNA SERT TEPKI”   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 8.600 ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ SıNAV DESTEĞI   07:15   FATIH ÖZCAN GÜVEN TAZELEDI: 246 OYLA YENIDEN BAŞKAN SEÇILDI  
 
     
   

Mezitli’de işyeri açana bisiklet veriliyor..


Kentte bisiklet kullanımını artırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Mezitli’de vatandaşlara yüzlerce bisiklet dağıtan Mezitli Belediyesi, dev bir projeye daha imza atıyor. 1-31 mayıs 2017 tarihleri arasında yeni işyeri ruhsatı alan tüm esnafa bisiklet verilecek.

 

Tarih : 29 Nisan 2017 Cumartesi 00:53   Okunma : 1337

Açtığı bisiklet yolları ve bisiklet kullanımını artırmak amacıyla yaptığı çalışmalarla Türkiye gündemine oturan Mezitli Belediyesi, dev bir projeye daha imza atıyor. Kentte bisiklet kullanımını artırmak amacıyla belediye personeline kısa mesafeli işlerde kullanmak amacıyla bisiklet dağıtan Mezitli Belediyesi, şimdi de kentte yeni iş yeri açan esnafa bisiklet hediye edecek. Çeşitli kampanyalarla Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle Mezitlililere bisiklet dağıtan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 1-31 Mayıs 2017 tarihleri arası Mezitli’de işyeri açan, işyeri açma ve çalışma ruhsatı için ruhsat alan her esnafa bisiklet hediye edecek.

RUHSAT ALAN HER ESNAFA VERİLECEK

Konu hakkında açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bisiklet kullanımını artırmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Kısa sürede yaklaşık bir buçuk kilometrelik bisiklet yolu yaptık. Bu çalışmalardan dolayı Sağlık Bakanlığı, bize ilk etapta 350 bisiklet yardımı yapmıştı. Biz bu bisikletleri vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza dağıtarak bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçladık. Geçtiğimiz günlerde bakanlık, bin adet bisiklet daha gönderdi. Biz de bu bisikletleri vatandaşlarımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Daha önce yaptığımız pek çok proje ile birlikte çalıştığımız esnaf arkadaşlarımıza jest ve teşvik olsun diye bu bisikletlerden vereceğiz” dedi.

MEZİTLİ BİSİKLET KENTİ OLSUN

Mezitli’nin bisiklet kenti olarak anılmaya başladığını ve bunun daha da yaygınlaşması için çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, “Burada amaç bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak, daha sağlıklı olmak, araçlardaki akaryakıt tüketimini azaltmak ve araç trafiğini biraz rahatlatmak gibi çok yönlü faydası var. Zaten Mezitli'nin coğrafi yapısı, iklimi yılın her günü neredeyse bisiklet kullanımına elverişli. Batıdaki gelişmiş ülkelerde insanlar arabası varken 7'den 70'e herkes bisiklet kullanmakta. Biz Mezitli’de daha çok ,insanın bisiklet kullanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Tarhan, ilçede yaşayan ve Mezitli Kart sahibi olanlara da dağıtmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitlibelediyesi, neşet tarhan, sağlık bakalığı, bisiklet.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA