11 Temmuz 2025 Cuma

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

Mezitli’de işyeri açana bisiklet veriliyor..


Kentte bisiklet kullanımını artırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Mezitli’de vatandaşlara yüzlerce bisiklet dağıtan Mezitli Belediyesi, dev bir projeye daha imza atıyor. 1-31 mayıs 2017 tarihleri arasında yeni işyeri ruhsatı alan tüm esnafa bisiklet verilecek.

 

Tarih : 29 Nisan 2017 Cumartesi 00:53   Okunma : 1235

Açtığı bisiklet yolları ve bisiklet kullanımını artırmak amacıyla yaptığı çalışmalarla Türkiye gündemine oturan Mezitli Belediyesi, dev bir projeye daha imza atıyor. Kentte bisiklet kullanımını artırmak amacıyla belediye personeline kısa mesafeli işlerde kullanmak amacıyla bisiklet dağıtan Mezitli Belediyesi, şimdi de kentte yeni iş yeri açan esnafa bisiklet hediye edecek. Çeşitli kampanyalarla Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle Mezitlililere bisiklet dağıtan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 1-31 Mayıs 2017 tarihleri arası Mezitli’de işyeri açan, işyeri açma ve çalışma ruhsatı için ruhsat alan her esnafa bisiklet hediye edecek.

RUHSAT ALAN HER ESNAFA VERİLECEK

Konu hakkında açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bisiklet kullanımını artırmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Kısa sürede yaklaşık bir buçuk kilometrelik bisiklet yolu yaptık. Bu çalışmalardan dolayı Sağlık Bakanlığı, bize ilk etapta 350 bisiklet yardımı yapmıştı. Biz bu bisikletleri vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza dağıtarak bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçladık. Geçtiğimiz günlerde bakanlık, bin adet bisiklet daha gönderdi. Biz de bu bisikletleri vatandaşlarımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Daha önce yaptığımız pek çok proje ile birlikte çalıştığımız esnaf arkadaşlarımıza jest ve teşvik olsun diye bu bisikletlerden vereceğiz” dedi.

MEZİTLİ BİSİKLET KENTİ OLSUN

Mezitli’nin bisiklet kenti olarak anılmaya başladığını ve bunun daha da yaygınlaşması için çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, “Burada amaç bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak, daha sağlıklı olmak, araçlardaki akaryakıt tüketimini azaltmak ve araç trafiğini biraz rahatlatmak gibi çok yönlü faydası var. Zaten Mezitli'nin coğrafi yapısı, iklimi yılın her günü neredeyse bisiklet kullanımına elverişli. Batıdaki gelişmiş ülkelerde insanlar arabası varken 7'den 70'e herkes bisiklet kullanmakta. Biz Mezitli’de daha çok ,insanın bisiklet kullanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Tarhan, ilçede yaşayan ve Mezitli Kart sahibi olanlara da dağıtmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitlibelediyesi, neşet tarhan, sağlık bakalığı, bisiklet.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA