15 Haziran 2026 Pazartesi

11:32   MEZITLI BELEDIYESI RITIM GRUBU’NDAN HATAY’DA DAYANıŞMA KONSERI   11:31   MUTABAKAT, KÜRESEL PIYASALARA NEFES ALDıRDı,: ALTıN VE ASYA BORSALARı YÜKSELDI, PETROL GERILEDI   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KALKıNMADA SÜRDÜRÜLEBILIR MODEL: “HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM”   10:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE PSIKOLOJIK VE AKADEMIK DESTEK   09:10   YKS’YE GÜNLER KALA HAYAT KURTARAN TAKTIKLER! UZMANLAR UYARDı: SıNAV ANıNDA BUNU YAPıN, STRATEJINIZI ASLA DEĞIŞTIRMEYIN!   23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"  
 
     
   

Belediye çalışanları gönüllü seferberliğine katıldı


Mezitli Belediyesinin korona virüsüne karşı verdiği mücadelede en büyük gücü olan gönüllülere bu kez belediye çalışanları da katıldı. Virüsün yayılmasına karşı seferberlik başlatan Mezitli Belediyesine, hayırseverlerle birlikte çok sayıda yardım kolisi desteği veren çalışanlar, bu kolilerin hazırlanması için de el birliği yaptı. Aralarında, mimar, mühendis, birim müdürü ve öğretmenlerin de yer aldığı belediye çalışanları, gönüllü olarak gıda maddelerinin paketlenmesi ve kolilerin hazırlanmasına yardım ediyor.

 

Tarih : 30 Nisan 2020 Perşembe 10:27   Okunma : 1414

Mezitli Belediyesinin korona virüsüne karşı verdiği mücadelede en büyük gücü olan gönüllülere bu kez belediye çalışanları da katıldı. Virüsün yayılmasına karşı seferberlik başlatan Mezitli Belediyesine, hayırseverlerle birlikte çok sayıda yardım kolisi desteği veren çalışanlar, bu kolilerin hazırlanması için de el birliği yaptı. Aralarında, mimar, mühendis, birim müdürü ve öğretmenlerin de yer aldığı belediye çalışanları, gönüllü olarak gıda maddelerinin paketlenmesi ve kolilerin hazırlanmasına yardım ediyor.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GÖNÜLLÜ DESTEĞİ

Mezitli Belediyesi’nin Ana Hizmet Binası’nda bulunan depo kısmında yapılan gıda kolisi hazırlama çalışmalarını ziyaret ederek çalışanlara teşekkür eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitlililerin kocaman bir aile olduğunu her zaman söylüyoruz. Corona virüsüne karşı başlattığımız iş birliği de bunun en güzel kanıtı olmaktadır. Salgın süreci başladığından bu yana belediyemiz aralıksız maske ve yardım dağıtma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları sürdürürken bizim için en önemli olan şey ise gönüllülerimizin bizlere vermiş olduğu destektir. En büyük gönüllülerimiz de her zaman olduğu gibi çalışanlarımız. Belediyemizi diğer belediyelerden üstün kılan yön makamı ne olursa olsun, belediyemizde müdür, başkan yardımcısı, öğretmen, mühendis, mimar gibi farklı mesleklerden arkadaşlarımız belediyemizin deposuna gelerek paketleme çalışmalarına gönüllü olarak destek oluyorlar” dedi.

VİRÜSE KARŞI BAŞARILI BİR MÜCADELE SÜRDÜRÜYORUZ

Mezitli’nin sergilediği dayanışma ruhu ile korona virüsü ile verilen mücadeleden zaferle çıkacağına inandığını vurgulayan Başkan Tarhan, “Çünkü bu virüs karşısında hiçbir sıfat kalmadı. Hepimiz aynı ve eşit durumdayız. Virüsün kazandırdığı tek artı beklide insanları eşit duruma getirmek oldu. Biz de burada tüm çalışanlar olarak eşitiz. Bugün de gıda ambalajlaması için çalışanlarımız arasında mimar, öğretmen arkadaşımız da var. Başarılı bir mücadele sürdürüyoruz. Gelen talepleri 24 saat içerisinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama bu gördüğünüz gibi hiç te kolay olmuyor. Ramazan boyunca da bu çalışmalarımız devam edecek. Eğer süreç uzarsa yine programımızı ona göre yapıp aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek olan tüm vatandaşlarımıza gönüllülerimize özel olarak teşekkür ediyoruz. Bir başka teşekkür de temizlik işçisinden, zabıtasına müdürüne kadar tüm çalışanlarımıza sunmak istiyoruz. Benim görevim değil demeden alçak gönüllülükle katkı sunmaya devam ediyorlar” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, GÖNÜLLÜ SEFERBERLİĞİ, KORONAVİRÜS, BELEDİYE ÇALIŞANLARI GÖNÜLLÜ SEFERBERLİĞİNE KATILDI.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA