25 Haziran 2025 Çarşamba

16:05   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   14:10   TOROSLAR’DA DAHA TEMIZ VE YEŞIL BIR ÇEVRE İÇIN YOĞUN MESAI   13:45   DIJITAL ÇAĞ, GEÇMIŞI BUGÜNE TAŞıDı.   13:35   ÇYDD’NIN KıZLARı, İŞKAD VE SEMA SOYKAN’A ÇIÇEKLERLE TEŞEKKÜR ETTI   13:29   HÜSEYIN KıŞ, EKONOMIDE ÇARPıCı GERÇEKLERE DIKKAT ÇEKTI   13:20   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞINE SıKı TAKIP   11:20   BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEKLERI ÜRETIME BEREKET, YETIŞTIRICILERE CAN SUYU OLUYOR   11:10   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI, 5 AY SONRA TBMM’DE GRUP TOPLANTıSıNDA   09:35   İRAN MEDYASı, TAHRAN’ıN SABAH SAATLERINDE İSRAIL’E DÖRT DALGA HALINDE FıRLATTıĞı FÜZE SALDıRıSıNıN ARDıNDAN, İSRAIL ILE ATEŞKESIN BAŞLADıĞıNı ILAN ETTI   09:24   ERDEMLI EMEKLI EVI ÜYELERI MERCAN BILIM MERKEZI’NI GEZDI   12:22   BAIN & COMPANY TÜRKIYE’DEN 500 MILYAR DOLARLıK ENERJI DÖNÜŞÜM FıRSATı   12:17   DıŞ KAYNAKLı SATıŞTA TALEP PATLAMASı: DIJITALLEŞME HıZ KAZANıRKEN, İNSAN TEMASı HALA EN KRITIK UNSUR   12:12   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI’ GEÇMIŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDIYOR    12:08   CHP’LI KıŞ :BORÇ BATAĞı DERINLEŞIYOR FAIZ, İCRA, BATıK KREDI REKORDA   12:04    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KAPADOKYA GEZISI   11:59   AHBİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: İHRACAT HACMINDE EN GÜÇLÜ İVMELENMEYI CEZAYIR, BELÇIKA VE FILISTIN’DE YAKALADıK   11:55   KÜLTÜR PARK MERSINLILERIN NEFES ALMA NOKTASı   11:17   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER: "RTÜK’ÜN YAPTıRıM KARARLARıNıN YÜZDE 51’I DANıŞTAY’DAN VIZE ALAMıYOR"   09:10   CHP TEKIRDAĞ’DA MEYDAN OKUDU: “ADAYıMı BıRAK, SANDıĞı GETIR”   09:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 19 BIN TON TıBBI ATıĞı BERTARAF ETTI  
 
     
   

Mezitli’ye Özel Tasarım Yeni Bir Çocuk Gündüz Bakım Evi Yapılacak


Mezitli Belediyesi, hayırsever desteğiyle yeni bir eğitim kurumunu daha hayata geçiriyor.

 

Tarih : 9 Haziran 2020 Salı 18:11   Okunma : 4565

ÇOCUKLAR YEŞİL İLE İÇ İÇE EĞİTİM ALACAK

Tamamı hayırsever Danyal Kubin tarafından yaptırılacak çocuk gündüz bakım evinin adı ise Enis-Necip Tüyeni olacak. 100 kişi kapasiteli olacak yeni çocuk gündüz bakım evinin gerekli olan tüm mekanları ile projesi Danyal Kubin tarafında özel olarak tasarlandı. Tek katlı olacak yapı da iç avlular çocukların yeşil ile beraber vakit geçirmeleri amacıyla planlandı.

Akdeniz Mahallesinde bulunan belediyeye ait olan 3 bin metrekarelik alanda yapılacak çocuk gündüz bakımevi ile ilgili protokol Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve hayırsever işadamı Danyal Kubin arasında imzalandı.

‘MEZİTLİ’YE YAKIŞIR BİR PROJE HAZIRLADIK’

Korona virüsünün etkileri nedeniyle maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yapılan imza töreninde, Kubin, Başkan Tarhan’a uygulamayı planladıkları projenin ayrıntılarını anlattı. Proje ile ilgili her detayı özel olarak çalıştıklarını ifade eden hayırsever Kubin, “Bölgenin en iyi Çocuk Gündüz Bakım Evine sahip Mezitli’de çok daha özel bir eğitim kurumu için proje geliştirdik. Mezitli’ye yakışır biçimde, çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları adına tüm detayları özel olarak düşünülmüş bir plan hazırladık. Bu kurum sadece çocukların eğitim aldığı değil, doğayla, hayvanlarla iç içe olduğu özel bir yapı olacak. Yapacağımız bu yapının yeni yapılacak eğitim kurumları için model olacağını düşünüyorum. Mezitli’ye hizmet için gece gündüz çalışan ve bize böylesi bir fırsat sunan Başkanımız Neşet Tarhan’a özel olarak teşekkür etmek istiyorum. İnşallah en kısa sürede projeyi bitirerek belediyemize teslim edeceğiz” dedi.

MEZİTLİ HALKININ BAŞKANINA GÜVENİ HİZMET OLARAK DÖNÜYOR

Mezitli’nin çok özel bir kent olduğunun altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, birçok tesisi hayırseverlerin desteğiyle yaptıklarını hatırlattı. Mezitli’ye yeni bir eğitim kurumu kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Tarhan, “Mezitli halkı belediyesine ve başkanına güveniyor. Bu güvenin sonucu da Mezitli’ye yine hizmet olarak dönüyor. Her yaştan insanımıza hizmet edecek kurumlarımızı iyiliksever insanlarımızın destekleriyle yaptık. Hepsi de sağlıklı şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Dünya genelinde yaptığı dev projelerle tanınan değerli işadamımız Danyal Kubin, böyle bir proje yapmak istediğini ifade edince arkadaşlarımız gereken çalışmayı yaptı ve kendilerine yer gösterdik. Çok özel bir çocuk gündüz bakımevini daha hayata geçireceğiz. Projenin ayrıntılarını görerek bu protokolü hazırladık. Mezitli’ye hayırlı olsun” dedi.

‘EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MEZİTLİ HALKININ GÜVENİ’

Mezitli Belediyesinin en büyük gücünün Mezitli halkının verdiği destekler olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli’de yaşayan iyi insanların desteğiyle belediyemizin yükü büyük oranda hafiflemektedir. Özellikle yaşadığımız korona salgını döneminde bu gücü daha iyi hissettik.  Dünya genelinde virüs nedeniyle insanlar zor durumda kalırken, devletler ekonomik olarak sıkıntıya düşmüşken, bu süreci en az hasarla atlatan belediyelerden birisi olduk. İnsanlara maske, dezenfektan ve gıda kolisi ulaştırmada hiçbir sorun yaşamadan, talep eden tüm vatandaşlara ulaşmasını sağladık. Bunu yaparken de belediyemizin bütçesinden tek kuruş harcamadık. Hepsi Mezitli’nin iyi insanlarının dayanışması sonucunda en sağlıklı biçimde ihtiyaç sahibine ulaştı. ‘Ben maskeye ulaşamadım’ diyen bir kişi bile olmadı” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA