29 Nisan 2026 Çarşamba

09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”   14:47   DIYARBAKıR’DA KADıN CINAYETLERINE KARŞı YÜRÜYEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI: HER ŞÜPHELI ÖLÜM, HER FAILI MEÇHUL DOSYA TITIZLIKLE ARAŞTıRıLMALı   14:45   "AZIZ İHSAN AKTAŞ SUÇ ÖRGÜTÜ" DAVASı... ADıYAMAN BELEDIYESI BAŞKANı TUTDERE’NIN AVUKATı ŞEYHO SAYA: "ARTıK ADıYAMAN HALKı DA MAĞDUR EDILMEKTEDIR"   14:40   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "NE BRÜKSEL BIZE GELDIĞIMIZ YERI GÖSTEREBILIR, NE AVRUPA BÜROKRASISI TÜRKIYE’YE YÜRÜYECEĞI YOLU TARIF EDEBILIR"   14:28   YENIŞEHIR’DE KUŞAKLAR KORTTA BULUŞTU   11:40   MEZITLI’NIN SAHADAKI GÜCÜ İKIYE KATLANDı! BAŞKAN TUNCER MÜJDEYI ANKARA’DAN VERDI   11:32   AKDENIZ’DE YOL SEFERBERLIĞI: 10 MAHALLEDE BIRDEN HUMMALı ÇALıŞMA!  
 
     
   

Başkan Bozdoğan Şeffaflık ilkesine uyuyor


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından Belediye Girişine Yerleştirilen Dijital Gelir-Gider Panosu Şehrin İşlek Yerlerine de Konulacaknı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından Belediye Girişine Yerleştirilen Dijital Gelir-Gider Panosu Şehrin İşlek Yerlerine de Konulacak

 

Tarih : 13 Haziran 2020 Cumartesi 01:35   Okunma : 1587

Tarsus Belediyesi, şeffaf ve adil belediyecilik ilkesi doğrultusunda kamuoyunu aydınlatmaya yönelik adımlarından birisi olan dijital gelir-gider panosunu şehrin belirli noktalarına yerleştirecek.

Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışına önem veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için belediyenin gelir gider bilgilerini gösteren dijital panonun belediyenin girişine yerleştirilmesini sağladı.

Daha önce yaptığı çalışmalarla Türkiye’de örnek gösterilen Tarsus Belediyesi, şeffaf belediyecilik yönetimini devam ettirirken, her ay güncellenen gelir-gider panosunu ilçe merkezinde yoğunluğun olduğu belirli noktalara da yerleştirilecek. Okunaklı şekilde dizayn edilen pano aracılığı ile; İller Bankası payı, vergi gelirleri, kira ve hizmet gelirleri, diğer gelirler ile personel giderleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü giderleri, yatırım giderleri ve diğer giderler yer alıyor.  Panodaki gelir giderler 24 saat boyunca halkın bilgisine sunulacak

Belediyenin mevcut durumu ile ilgili gelir-gider bilgilerinin halkla paylaşmanın kendileri için bir yükümlülük olduğunu dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Yerel demokrasinin gelişebilmesi için yerel yönetimlerin varlığı büyük önem arz etmektedir. Biz bu şehirde yaşayan herkese karşı sorumluyuz. Halkımıza hesap verebilmek için şeffaflık ilkemizden asla taviz vermeyiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS BELEDİYESİ, BAŞKAN, DR. HALUK BOZDOĞAN, , BAŞKAN BOZDOĞAN ŞEFFAFLIK İLKESİNE UYUYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA