4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

Silifke Belediyesi çalışmalarını Akdere, Işıklı ve Yeşilovacık’ta sürdürüyor..


Silifke Belediyesi tarafından Akdere, Yeşilovacık ve Işıklı mahallelerinde başlatılan stabilize ve malzemeli yol bakım çalışmaları sürüyor.

 

Tarih : 6 Haziran 2017 Salı 10:15   Okunma : 2079

Yeşilovacık, Akdere ve Işıklı mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, bir taraftan yolu olmayan sokak ve caddeleri açarken, diğer taraftan da arazi yollarının bakımını ve acil ihtiyaç duyulan yolların asfaltlanma işlemini gerçekleştiriyor. Yapılan hizmetlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise, Başkan Mustafa Turgut ve personeline teşekkür ediyorlar.

Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfaltlama çalışmalarının kendilerini çok memnun ettiğini belirten vatandaşlar; “Mahallemizin bakımsız olan yollarını belediye başkanımız daha önce gelerek tespit etmişti. Bir kısım yollarımız geçtiğimiz yıl yapıldı. Bu yıl da yarım kalan merkez yollarımız ve arazi yollarımızyapılıyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kırsal mahallelerimizin nüfusu her geçen gün artıyor. Akdere, Yeşilovacık ve Işıklı mahalleleri olarak yapılan hizmetlerden ve başkanımızdan memnunuz” diye konuştular.

“İMKÂNLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Silifke’nin 88 mahallesine eşit hizmet ulaştırmak için gayretli çalışmalar yapıldığını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemizin merkez mahallelerine hangi hizmeti götürüyorsak en ücra mahallesine de adaletli bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bir kısmını yaptığımız yollarımızın bu yıl bir kısmını daha bitiriyor, dönüşümlü olarak bütün mahallelerimize eşit hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz.

Bulunduğumuz makam hizmet etme makamıdır. Hiçbir parti ayrımı yapmadan tüm hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Silifke Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışımızla her mahalleye ulaşıyoruz. Bizlere güvenen ve manevi destek veren tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Bugüne kadar onların başını önünü eğdirecek hiçbir şey yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” 

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, akdere, yeşilovacık, ışıklı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA