30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

Mezitli Belediyesi, İmar Planlarını tamamladı


Mezitli Belediyesi, 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planlarını hazırlayarak Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin onayına sundu. Merkez ilçeler arasında uygulama imar çalışmalarını tamamlayan tek belediye Mezitli Belediyesi olmuştur

 

Tarih : 9 Ekim 2020 Cuma 21:29   Okunma : 1820

Mezitli Belediyesi, 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planlarını hazırlayarak Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin onayına sundu. Merkez ilçeler arasında uygulama imar çalışmalarını tamamlayan tek belediye Mezitli Belediyesi olmuştur

Toplam 4 etapta gerçekleştirilen imar planlarının kesinleşmesi ile Mezitli’de özellikle yapılaşma alanında hareketlilik başlamıştır.

Mezitli Belediye meclisi olarak, planları önce tamamlayarak diğer belediyeler karşısında önder ve öncü olma niteliğini yakaladıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İlçemize ait 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı çalışmalarını programlanmış şekilde etaplar halinde tamamladık.

Mezitli’nin çok özel avantajları var ve yatırımcılar 4 gözle bu planları bekliyor. Burada yaşayan insanlarımızın eğitim düzeyi oldukça yüksek. İnsanlar yaşamak için Mezitli’yi tercih ediyor. Mezitli'deki nüfus artışı Mersin ve Türkiye'nin 3 katına yakın seyretmektedir. Türkiye genelinde yaşayan insanların yüzde 51’i erkek iken bu oran Mezitli’de kadınlar lehine yüzde 51 şeklinde değişiyor. Çünkü başta kadınlarımız olmak üzere herkes burada huzur içerisinde hissediyor kendini. Biz de Mezitli’de yaşayanların mutlu olmalarını istiyoruz” dedi.

Plana verdikleri katkı için belediye çalışanlarına ve meclis üyelerine de teşekkür eden Başkan Tarhan, “Çalışanlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte yapıyoruz. Birlikte büyüyeceğiz. Sivil toplum örgütleri, Gönüllü Evlerimiz, Kadın Üretici Pazarları, her türlü meslek odaları, hayırsever iş adamlarıyla herkesi kucaklamamız gerekiyor. Bu aileyi büyüteceğiz. Büyük bir aile olacağız. Herkes katkı sunacak ve sonuçta herkes kazançlı çıkacak.Bugüne kadar bize destek veren, güvenen Mezitli halkına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, MEZİTLİ, BELEDİYESİ, İMAR, PLANLARINI, TAMAMLADI, KORONAVİRÜS, COVID-19

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA