4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

CHP Mersin’den Adalet Yürüyüşü..


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Ankara Güven Parktan İstanbul Maltepeye başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün 23. günü İstanbul il sınırına ulaşması ile birlikte 9 Temmuz Maltepe’deki Büyük Buluşma öncesi, Mersin’de CHP il-İlçe Örgütleri,STK’lar,sendikalar,vatandaşların yo

 

Tarih : 8 Temmuz 2017 Cumartesi 12:09   Okunma : 2017

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Ankara Güven Parktan İstanbul Maltepeye  başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 23. günü İstanbul il sınırına ulaşması ile birlikte 9 Temmuz Maltepe'deki  Büyük Buluşma öncesi, Mersin'de CHP il-İlçe Örgütleri,STK'lar,sendikalar,vatandaşların yoğun katılımıyla  yürüyüş yapıldı..

Forum Havuz başında bir araya gelen Adalet yürüyüşcüleri "herkes için adalet", " adalet", " hak hukuk adalet", "Nüriye Semih yanlız değildir" ''susma sustukça sıra sana gelecek''sloganlarını atarak Kuşhimato sokagından geçerek  Pozcu sahilinde ki Gençlik  Anıtına yürüdü. Yürüyüş sırasında  mersin tabip odası başkanı doktor Ful uğurhan'ın farkındalık yaratmak amacıyla örmeye başladığı başta  kadınlar olmak üzere  herkesin destek verdiği  adalet yazılı örgü dikkat çekti.

 Adalet yürüyüşcüleri  Gençlik anıtı önünde kurulan platform önünde yerlerini aldılar. Mersin Emek Demokrasi Platformu adına konuşan  Kenan Hazar,  hükümetin vahşileştiği her dönemde direnişlerinde kaçınılmaz olarak genişlediğini ve direnişi sergileyenlerinde sonuna kadar yaşamı savunduğunu dile getirdi. Ülkede ki adalet yürüyüşünün sağcısının solcusunun, memuru ve işçisinin, kadınının ve erkeğinin birbirine sitem eden farklı görüşlerin bu yürüyüş sayesinde bir araya gediğini hatırlatan Hazar, “ Bu yürüyüş artık bize bir şeyler öğretmeli. Ve biz biliyoruz ki ancak birlikte hareket edersek bu düzeni değiştirebiliriz”

CHP İl başkanı Abdullah Özyiğit, egemenliğin halktan alınıp saraya verildiği için alanlarda olduklarını ve tek adam rejimine karşı oldukları için alanlarda olduklarının altını çizdi. Özyiğit, her şeyden önce tüm halkların barışı ve özgürlüğü için mücadele ettiklerini ve alanları doldurduklarını bunun için ise ciddi bedeller verdiklerinin ifade ederek “ Sonuç alıncaya kadar alanlarda olup mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Özyiğit son olarak, İstanbul Maltepe’de Pazar günü genel başkan Kılçdaroğlu’nu karşılamak için yarın saat 23:00 da Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi önünde  50 otobüsle yola çıkacaklarını ifade etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp mersin, adalet yürüyüşü, kılıçdaroğlu, ankara güven park, istanbul maltepe.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA