10 Eylül 2025 Çarşamba

16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:23   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”   15:37   CHP İSTANBUL’DA OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GIDIYOR: DELEGELER İMZAYLA HAREKETE GEÇTI   10:27   BELÇIKA ILE TICARETIN YENI ROTASı MERSIN’DEN GEÇIYOR   10:11   AVRUPA’DAN SERT TEPKI: “CHP’YE YAPıLANLAR DEMOKRASIYE DARBE”   02:46   FILENIN SULTANLARı’NıN GALATAPORT KUTLAMASı VALILIK KARARıYLA İPTAL EDILDI   02:37   DEM PARTI HEYETI CHP İL BINASıNA YÜRÜDÜ: “DEMOKRASI ÇEMBERI KIMIN?”   01:27   “DEMOKRASIYE ABLUKA: UYSAL’DAN AKP’YE SERT TEPKI”   01:20   İSTANBUL’DA TENCERELI DIRENIŞ: CHP İL BINASıNA ABLUKAYA TEPKI EVLERDEN YÜKSELDI   23:01   CHP İL BAŞKANLıĞı ÖNÜNDE DEMOKRASI NÖBETI:“BABA OCAĞıNA SAHIP ÇıK!”   22:51   ERKAN BAŞ’TAN CHP’YE DARBE TEPKISI: “DAYANıŞMA İÇIN GELIYORUZ”  
 
     
   

“ESNAF SENİNLE” mobil ve web yazılımı Mersin’de hayata geçiriliyor Mersin esnafı e-ticarette; semtindeki esnaf kapında


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Covid-19 salgın sürecinde hem sağlığın korunması hem de işletmelerin ayakta kalabilmeleri adına e-ticaretin kritik bir önem kazandığını belirterek, “Esnaf Seninle” mobil ve web uygulama yazılımını hayata geçirdiklerini bildirdi. Dinçer, kentte faaliyet gösteren esnaf sanatkarların 15 Ocak 2021 tarihine kadar işletme kayıt başvurularını yapmaları için çağrıda bulundu.

 

Tarih : 14 Aralık 2020 Pazartesi 14:08   Okunma : 1569

Türkiye’de ilk kez  ilimizde hayata geçirilecek “ESNAF SENİNLE” web ve mobil uygulama yazılımı ile Mersin il genelinde faaliyet gösteren işletmelerin mal ve hizmetlerinin tanıtılması, satış ve pazarlama ağlarının geliştirilmesi, teknolojik değişim ve dönüşümlere uyum sağlayabilmesinin amaçlandığına vurgu yapan Başkan Dinçer, söz konusu yazılım uygulamasıyla kentimizde yaşayan her bir vatandaşımızın da semtindeki işinin ehli esnaftan mobil alışverişe ulaşabilmesinin önünün açılacağını kaydetti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, il genelinde mal ve hizmet üreten işletmelerin il, ilçe ve mahalle ölçeğinde erişilebilirliğinin artırılması, kentimizde yaşayan her bir vatandaşın semtindeki esnafına ulaşabilmesi amacıyla kamu ve özel sektör işbirliğinde “ESNAF SENİNLE” mobil ve web uygulama yazılımının hayata geçirdiklerini söyledi.

MERSİN ESNAFI E-TİCARETE ADIM ATIYOR

Başkan Dinçer, “ESNAF SENİNLE” web ve mobil uygulama yazılımı ile Mersin il genelinde faaliyet gösteren işletmelerin mal ve hizmetlerinin tanıtılması, satış ve pazarlama ağlarının geliştirilmesi, teknolojik değişim ve dönüşümlere uyum sağlayabilmesinin hedeflendiğine vurgu yaptı.

Ülkemizde her yıl büyüme trendini sürdüren ve en dinamik sektörler arasında yer alan e-ticaretin hayatımızın her alanında giderek ağırlığını hissettirdiğini kaydeden Başkan Dinçer, “ Dijital dönüşümün yaşandığı Türkiye’de büyük işletmeler bu dönüşüme kolay uyum sağlayabilmekte ve hatta dönüşümün seyrini belirleyebilmektedir. Ancak mikro, küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz, esnaf-sanatkarlarımız bu dönüşüme ayak uydurabilmekte güçlük çekmektedir. Teknik, mali, insan kaynağı, dijital okur yazarlık eksikliği gibi nedenlerden kaynaklanan uyum sorunlarının üstesinden gelmek amacıyla Birliğimizce kamu ve özel sektör işbirliğinde hayata geçirilen “ESNAF SENİNLE” projemiz ile şehrimizde yaşayan hemşerilerimizin ve şehrimizi ziyarete gelen bütün misafirlerimizin esnaf-sanatkarlarımızla, işletmelerimizle “ESNAF SENİNLE” mobil uygulamamız aracılığıyla buluşturulması hedeflenmiştir” dedi.

SALGIN DÖNEMİ E-TİCARETİN ÖNEMİNİ ARTTIRDI

Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemi süreci ile birlikte e-ticaretin hem sağlığımızın korunması hem de işletmelerin ayakta kalabilmeleri için kritik bir öneme sahip

olduğunun altını çizen Başkan Dinçer, “E-ticaret sektöründe küresel ve ulusal oyuncular olmasına rağmen Birliğimizce hayata geçirilen “Esnaf Seninle” projesi ile yerelde faaliyet gösteren esnaf-sanatkarlarımızın, işletmelerimizin dijital dönüşümle rekabet edilebilirliklerinin arttırılması amaçlanmıştır. Bu amaçla “Güçlü Esnaf Yeni Nesil Sanatkar” vizyonuyla hareket eden Birliğimiz “Esnaf Seninle” projesiyle esnaf-sanatkarlarımızı ve işletmelerimizi 21’ yüzyılın getirdiği dijital dönüşüme uyumlu hale getirmeyi, şehrimizin ekonomisini geliştirmeyi, esnaf-sanatkarlarımıza ulaşımı kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Proje kapsamında www.esnafseninle.com ve www.esnafseninle.com.tr web adreslerinden Android ve iOS işletim sistemine sahip bütün cep telefonları üzerinden esnaf-sanatkarlarımızın doğrudan sipariş alabileceği, mal ve hizmetlerini tanıtabileceği dijital bir platform yaratılmaktadır” diye konuştu.

15 OCAK 2021 TARİHİNE KADAR ÜCRETSİZ BAŞVURULAR ALINACAK

Başkan Dinçer şöyle devam etti : “Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizce yürütülen teknik, altyapı çalışmaları ve araştırmaları neticesinde mobil uygulama sistemi hazırlanmış olup sipariş usulü, adrese teslim (ev ve işyeri)veya gel-al şeklinde çalışabilen bakkal, çiçekçi, market, kasap, unlu mamuller, kırtasiye, kuruyemişçi, restoran, manav gibi işletmelerimizin öncelikli olarak sisteme dahil edilebilmesi için https://esnafseninle.com/Firma/FirmaRegister belirtilen adrese 15 Ocak 2021 tarihine kadar bilgilerini eksiksiz doldurarak kayıt olmaları gerekmektedir. Yukarıda belirtilen sektörlerin dışındaki diğer perakende ve hizmet kollarındaki işletmelerde sisteme kayıt yapabilecek olup mobil uygulama aplikasyonu üzerinden mal ve hizmet tanıtımlarını, ulaşılabilirliklerini ve sipariş işlemlerini yapabilmeleri için sistemde entegrasyonları en kısa sürede yapılacaktır. Birliğimizce kamu ve özel sektör işbirliğinde hayata geçirilen “Esnaf Seninle” mobil uygulama aplikasyonuna kayıt ücretsiz olup, esnaf-sanatkârlarımızdan herhangi bir kayıt bedeli alınmayacaktır”

TEŞKİLATIMIZ PROJEYİ ÜYELERİNE DUYURMADA HASSAS OLMALI

Söz konusu projenin hayata  geçirilmesi adına kentte yaşayan bütün hemşehrilerimizden, kurum ve kuruluşlardan, esnaf sanatkarlardan “Esnaf Seninle” mobil ve web uygulamasının geliştirilmesi adına verilecek desteğin, bu uygulamanın güçlendirilmesi adına büyük önem taşıdığını sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, “ “Esnaf Seninle” mobil uygulama projemizin esnaf-sanatkarlarımıza duyurulması ve işletmelerimizin sisteme kayıt olmalarının sağlanması, ayrıca esnaf sanatkarlarımızın proje hakkında bilgilendirilmesi konusunda oda başkanlarımıza, oda yönetim, denetim kurulu üyelerimize ve genel sekreterlerimize önemli görevler düşmektedir. Projenin esnaf-sanatkarlarımıza yönelik önemli bir hizmet olması nedeniyle sistemin tüm esnaf-sanatkarlarımıza duyurulması ve sisteme ivedilikle kayıt olmalarının sağlanması bizler açısından büyük önem taşımaktadır “ şeklinde sözlerini noktaladı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ESNAF SENİNLE, ESOB, ESNAF E-TİCARETTE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA