28 Şubat 2026 Cumartesi

13:54   CHP AKDENIZ’DEN BERBERLER ODASı’NA "HAYıRLı OLSUN" ZIYARETI: GÜNDEM ESNAFıN VE EMEKLININ GEÇIM DERDI   12:48   MERSIN’DE ÜNIVERSITELILERE MEZUN OLMADAN "İŞ GARANTILI" KARIYER FıRSATı!   12:01   ERBIL SEMALARıNDA KORKUTAN GÖRÜNTÜ! İRAN HAVA SAHASı FLIGHTRADAR’DA TAMAMEN BOŞALDı   16:15   ÇIN, VATANDAŞLARıNA İRAN’A SEYAHAT ETMEMELERI VE ÜLKEDEN AYRıLMALARı UYARıSı YAPTı   16:14   54. HÜKÜMETIN BAŞBAKANı NECMETTIN ERBAKAN, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   15:13   GALATASARAY, ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE LIVERPOOL ILE EŞLEŞTI   15:10   PAKISTAN-AFGANISTAN HATTıNDA DURUM AĞıRLAŞıYOR: AFGANISTAN’DA CAN KAYBıNıN 283’E YÜKSELDIĞI IDDIA EDILIYOR   14:35   WASHIGTON, İSRAIL’DEKI ABD HÜKÜMETI PERSONELINE BÖLGEDEN AYRıLMASı IÇIN UYARı YAYıMLADı   14:34   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı”NDA 7 ISME TAHLIYE... ARALARıNDA CHP’LI BAŞKANLARıN DA BULUNDUĞU 17 ISMIN TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK   14:33   CHP’LI KıŞ, BAKAN URALOĞLU’NA SU ALTıNDA KALAN ANTALYA–KONYA YOLUNU SORDU: "BÖYLE BIR COĞRAFYADA YOL YAPARKEN HIÇ MI FIZIBILITE ÇALıŞMASı YAPıLMADı?"   14:32   27 ŞUBAT BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM ÇAĞRıSı’NıN BIRINCI YıLı... ABDULLAH ÖCALAN: "DEMOKRATIK SIYASET ÇERÇEVELI BIR HUKUK ÇÖZÜMÜNÜ ESAS ALıYORUZ"   14:29   ASU KAYA’DAN İÇIŞLERI BAKANı ÇIFTÇI’YE: "6 ŞUBAT DEPREMLERI SONRASıNDA NE KADAR NAKIT PARA, ALTıN VE ZIYNET EŞYASı TESPIT EDILMIŞTIR?"   10:10   MERSIN’DE GENÇLER TIYATROYLA ŞEKILLENIYOR: "BILGE HEKIM LOKMAN" 2 BINI AŞKıN ÖĞRENCIYLE BULUŞTU!   09:58   ASGARI ÜCRETIN ÜZERINDE BÜYÜK ŞOK: AÇLıK SıNıRı REKOR KıRDı, YOKSULLUK SıNıRı 100 BIN LIRAYı AŞTı!   09:55   TÜRKIYE’NIN GÜNDEMINE OTURAN DEV OPERASYON: 5.5 MILYAR TL’LIK AKLAMA ÇARKıNA KAYYıM!   09:51   TÜRKIYE’DE İCRA DOSYALARı REKOR KıRDı: MUHTARLıKLAR "İCRA DAIRESI" GIBI!   09:49   SÜRÜCÜLER DİKKAT! TRAFIKTE DÖNEM DEĞIŞTI: EHLIYETSIZ ARAÇ KULLANANA 200 BIN TL CEZA!   09:47   MERSIN’DE ÇÖLYAK HASTALARıNA ’ALTıN’ DEĞERINDE DESTEK: GLÜTENSIZ RAMAZAN BEREKETLE GELDI!   06:54   FENERBAHÇE İNGILTERE’DE KAZANDı AMA YETMEDI: AVRUPA’YA GURURLU VEDA!   16:14   FATIH ERBAKAN’DAN AK PARTILI YÖNETICILERE RAMAZAN SOFRASı ELEŞTIRISI  
 
     
   

ProManage Cloud ile Dijital Devrim bu zirvede


Küresel arenada 300’den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleştiren Doruk, Endüstri 4.0 ile ilgili yatırımların uygulama örneklerini ele alarak üreticilere rehber olmayı hedefleyen Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’ne katılacak. 5-7 Ekim tarihleri arasında Tuzla Viaport Marina Expo Center’da gerçekleşecek zirvede Doruk; yapay zekâ ile veri toplamada devrim niteliğindeki ‘Kamera Görüntülerinin Dijital Veriye Dönüştürülmesi Teknolojisi’ olan Computer Vision’ı ve KOBİ’lerin dijitalleşmesine öncülük eden devrim niteliğindeki ProManage Cloud teknolojisini tanıtacak.

 

Tarih : 1 Ekim 2021 Cuma 20:50   Okunma : 818

Küresel arenada 300’den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleştiren Doruk, Endüstri 4.0 ile ilgili yatırımların uygulama örneklerini ele alarak üreticilere rehber olmayı hedefleyen Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’ne katılacak. 5-7 Ekim tarihleri arasında Tuzla Viaport Marina Expo Center’da gerçekleşecek zirvede Doruk; yapay zekâ ile veri toplamada devrim niteliğindeki ‘Kamera Görüntülerinin Dijital Veriye Dönüştürülmesi Teknolojisi’ olan Computer Vision’ı ve KOBİ’lerin dijitalleşmesine öncülük eden devrim niteliğindeki ProManage Cloud teknolojisini tanıtacak.

Sanayicilerin üretimlerini daha hızlı, çevik, kaliteli ve verimli yönetmeleri için 23 yıldır yenilikçi yazılım ve donanım araçları geliştiren teknoloji şirketi Doruk, 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde inovatif ürün ve çözümlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Tuzla Viaport Marina Expo Center’da fiziki olarak gerçekleşirken gerçek zamanlı canlı yayınlarla dijital ikiz konsepti de hayata geçirilecek zirvede Doruk, dijital ve akıllı fabrika yatırımı yapmak isteyen sanayicilerin zihinlerini meşgul eden pek çok soruya da yanıt verecek. Zirve kapsamında 6 Ekim Çarşamba günü saat 13.20-13.40 saatleri arasında Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Aylin Tülay Özden, “Üretim Yapan Kobilerin Hedefledikleri Tedarik Zincirine Dahil Olarak Büyümelerinde Dijitalleşmenin Kilit Rolü” başlıklı sunumuyla KOBİ’lere yol gösterecek değerli bilgiler paylaşacak.

KOBİ’ler için dijital dönüşümün temelleri Doruk ile bu zirvede atılacak

TOBB denetiminde; MAKFED, ENOSAD, TUSAYDER desteği ve ST Alternatif Fuarcılık iş birliğinde gerçekleşecek zirvede Doruk; yatırımcılar, üreticiler, mühendisler gibi sektör temsilcilerini standında ağırlayacak. KOBİ’ler başta olmak üzere üreticilerin pratik ve hızlı bir şekilde dijitalleşmesine imkân tanıyan devrim niteliğindeki yeni teknolojisi ProManage Cloud’u tanıtmaya hazırlanan Doruk, 4 ile 8 hafta içinde akıllı dönüşüm sağlayan bu teknolojinin öne çıkan özelliklerini yatırımcılara aktaracak. Veri tabanı ve server ihtiyacı olmadan sadece internet bağlantısıyla gelişmiş alt yapı sorununu ortadan ProManage Cloud, ekonomik olması ve sürekli gelişim göstermesiyle dijitalleşme yatırımlarını risk olmaktan çıkaracak. Doruk aynı zamanda zirvede “Akıllı fabrika dönüşümünüz bu kutunun içerisinde” temasıyla hazırladığı ProManage Cloud Kit ile işletmelerin küçük bütçelerle akıllı işletme yolculuğuna çıkabileceklerini ve bu sayede dijitalleşmenin kolay ve zahmetsiz olduğunu anlatacak.

Veri Toplamada Devrim! ProManage Computer Vision Kamera Görüntülerinizi Veriye Dönüştürüyor!

Yapay Zeka ile anlamlandırılan kamera görüntüleri işletmedeki hareketli sayısal veriye dönüştürüyor. İşletmelerin karar destek sistemleri sensörsüz, kablosuz, anlık üretim verisi ile besleniyor. Ürün tanıma/kimliklendirme, ürün sayma, yeniden işleme, manuel montaj gibi noktalarda operasyon adeti süresi ölçme, ürün kalite kontrol ve montaj hattı boyunca operasyon kalite uygunluğunu doğrulamak için geliştirilen bu teknoloji, bağımsız olarak ya da bir MES'e entegre şekilde çalışabiliyor.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, DİJİTAL, DEVRİM, ENDÜSTRİ 4.0, DORUK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA