27 Mart 2026 Cuma

16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI   16:43   SAADET PARTISI’NDEN ABD VE İSRAIL’E PROTESTO: "BU KATLIAM DURANA, ABLUKA TAMAMEN KALKANA DEK DURMAYACAĞıZ, SUSMAYACAĞıZ"   15:39   AYŞE TOKYAZ CINAYETININ SANıĞı CEMIL KOÇ’UN EJEGÜL OVEZOVA’ı DA ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANDıĞı DAVADA DINLENEN TANıK: “EJEGÜL DÜŞMEDEN ÖNCE ‘YETER, YETER’ DIYE BAĞıRıYORDU”   15:38   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP UŞAK MILLETVEKILI ALI KARAOBA: "DIRENMEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:37   SOSYALIST ENTERNASYONAL GENÇLIK ÖRGÜTÜ DÜNYA KONGRESI... ÖZGÜR ÖZEL: "İKI YıL SONRA YAPıLACAK SEÇIMLERE KADAR DAHA BIZE NE KÖTÜLÜKLER YAPACAKLAR BILMIYORUZ AMA HEPSINE HAZıRıZ VE DIMDIK AYAKTAYıZ"   10:27   MERSIN’DEN GELECEĞE YAZıLıM HAMLESI! GENÇLER YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZIYLE DÜNYAYA AÇıLıYOR   10:25   BAŞKAN TUNCER’DEN MUHTARLARA NET MESAJ: "MEZITLI’YI BIRLIKTE YÖNETIYORUZ"   10:01   TARSUS’TA DEV YATıRıM HAMLESI: 4 KRITIK SEKTÖRE BÜYÜK TEŞVIK MÜJDESI!   09:30   AKDENIZ’DE ULAŞıM SEFERBERLIĞI   09:04   MERSIN’DE ULAŞıM DEVRIMI: O CADDELER SIL BAŞTAN YENILENDI! SÜRÜŞ KEYFI İKI KATıNA ÇıKTı   08:52   UŞAK BELEDIYE BAŞKANı ÖZKAN YALıM GÖZALTıNDA:   07:59   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDAKI SON RAKIBI BELLI OLDU! PLAY-OFF FINALINDE NEFES KESEN EŞLEŞME   07:56   CHP İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN BALYANLıLAR DERNEĞI’NE ZIYARET!   04:41   MARMARIS BELEDIYESI’NDE GECE YARıSı OPERASYONU! BAŞKAN ACAR ÜNLÜ’DEN İLK AÇıKLAMA: "MAKAMıMDAYıM"   14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI   14:17   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN BAHÇELI’NIN "ACELEYE GETIRMENIN ALEMI YOK" SÖZLERINE YANıT: "TELAŞA KAPıLARAK BUNU YAPMAYA GEREK YOK AMA HıZA IHTIYACıMıZ VAR"   14:16   ANKARA’DA GAZETECILER, İSMAIL ARı VE ALICAN ULUDAĞ IÇIN BIR ARAYA GELDI: TUTUKLU GAZETECILER SERBEST BıRAKıLSıN   14:08   AK PARTI MEZITLI’DEN BAŞKAN TUNCER’E SESSIZ KALMAYACAĞıZ MESAJı  
 
     
   

Eğitim Gönüllüleri Buluştu


“Sanat İyileştirir” projesi ile sanat eğitimi alan öğrencilere burs sağlayan tiyatro sanatçısı Başak Karatepe, yayınladığı ilk şiir kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlayan ve yüzlerce öğrencinin uzaktan eğitim sürecinde tablete ulaşmasını sağlayan şair, iş insanı Sait Dervişoğlu’nu “Sanat İyileştirir” programında ağırladı.

 

Tarih : 28 Ekim 2021 Perşembe 11:05   Okunma : 1095

 “Sanat İyileştirir” projesi ile sanat eğitimi alan öğrencilere burs sağlayan tiyatro sanatçısı Başak Karatepe, yayınladığı ilk şiir kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlayan ve yüzlerce öğrencinin uzaktan eğitim sürecinde tablete ulaşmasını sağlayan şair, iş insanı Sait Dervişoğlu’nu “Sanat İyileştirir” programında ağırladı.

Tiyatro sanatçısı Başak Karatepe, “Sanat İyileştir” projesi kapsamında aynı adı taşıyan bir kitap çıkarmış ve gelirini sanat alanında eğitim alan gençlere ulaştırılmak üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlamıştı.

“Sanat İyileştirir” projesini televizyon ekranlarına taşıyan Başak Karatepe’nin son konuğu, yayınladığı ilk şiir kitabının gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlayan ve yüzlerce öğrencinin uzaktan eğitim sürecinde tablete ulaşmasını sağlayan şair, iş insanı Sait Dervişoğlu oldu.

Sait Dervişoğlu, “Sanat benim için yoğun iş hayatına verilen bir mola gibiydi. Ruhuma Mektupları adlı şiir kitabımı 3 ayda yazdım.Kitabın sonuna geliri kız çocuklarının eğitimine bağışlanacak yazdım. Bir öğretmen arkadaşım beni aradı ve geliri nasıl kullanacaksın diye sordu. Uzaktan eğitim sürecinde tablet ihtiyacı olan bir öğrencisinden söz etti. Kampanaya başladı. Türkiye’de 9 bin haber olduk. Ciddi bir farkındalık yarattık ve çok sayıda öğrencimizin tablet sahibi olmasını, uzaktan eğitim sürecine katılmasını sağladık” dedi.

Mersin’de kültür ve sanatla ilgili görüşlerini paylaşan Dervişoğlu, “Sanat eğitimi önemli. Eğitimde sanat önemli. Küçük yaşlarda sanatı sevdirmek gerekiyor. Geleceğimizi onlar kurtaracak” dedi.

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan ve İçel TV ve Sun RTV ortak yayınında seyirciyle buluşan Sanat İyileştirir programında D&S Dans Akademisi kurucusu / Türkiye Dans Sporları Federasyonu Mersin İl Dans Temsilcisi Hüseyin Deniz Randa ve Yağmur Çağlar danslarıyla, Sofita Müzik Akademisi hocası Aslıhan Bayram piyano ve kemanıyla programa renk kattı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, EĞİTİM, GÖNÜLLÜLERİ, SANAT, İYİLEŞTİRİR, TİYATRO

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA